fipa Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Gdzie je kupić? Google wywalają głównie szelki dla psów. Chodzi mi o jakies oryginalne, fajne szelki, ale takie, abym mogł w nich czasem gdzies wyjsc z domu ;] Nic nie piłem, ani nie paliłem :ploom: Chyba, ze macie jeszcze jakies pomysły na oryginalny ubiór, to chetnie poczytam. Firmy takie jak Adidas, Rbk, Big Star czy tego typu robią szelki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 hmm lumpex, sklep rybacki - pierwsze skojazenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Kup sobie spodnie w krate i skorzana kamizelke :D bedzie orginalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Czy Ty wyszedłbys tak ze swojego pokoju? Ja nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie ale orginalnie :) ostatnio na angola na zastepstwo przyszedl takie czesio :) ale orginalny byl! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 3lo szerokie spodnie naciagniete az pod klatke piersiową, trampki i koszula flanelowa. Moze byc do tego cygaro i włos zakrzywiony gelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Widze że zaczyna się tu robić nowe testowe :blink: Co do tych szelek to może zamiast neta pochodzić po sklepach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 swter skejty glany i beretka i okulary (muchy) :) hmm a szelki ..... kup w tuszynie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Widze że zaczyna się tu robić nowe testowe :blink: Co do tych szelek to może zamiast neta pochodzić po sklepach ? To nie ja piszę o spodniach w krate podciagnietych pod szyje.. W sklepach w mojej miejscowosci nie znalazłem, dlatego pytam. Nie musisz mi na to zwracac uwage, skoro sam upominam wielu userow w tego typu tematach, aby najpierw poszukali 'pod nosem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item89587424__biale_...fred_perry.html znanej angielskiej firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a allegro może być ? klyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) To nie ja piszę o spodniach w krate podciagnietych pod szyje.. W sklepach w mojej miejscowosci nie znalazłem, dlatego pytam. Nie musisz mi na to zwracac uwage, skoro sam upominam wielu userow w tego typu tematach, aby najpierw poszukali 'pod nosem.. Akurat tych słów nie kierowałem pod twoim adresem :wink: Co do sklepów to sorki, akurta nie wiem jaka jest sytuacja w twojej miejscowości, ba bawet nie wiem dokładnie gdzie ona się znajduje :oops: A odesłałem ci do fizycznych sklepów gdyż wdług mnie net nie jest panaceum na każdy problem, czasami jest coś łatwiej znaleźć w realu niż necie sorry, ze sie wcinam w post.. Ryki -> http://mapa.szukacz.pl/?x=702773&y=421458&...ycki&g=Ryki&z=3 Edytowane 7 Marca 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 w tesco ostatnio widzialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 W sklepie z garniakami najprędzej dostaniesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item89587424__biale_...fred_perry.html znanej angielskiej firmy :) Potem jeszcze glany z bialymi sznurowkami i moze isc na miasto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) ale szelki obowiazkowo luzno opuszczone w dol na wierzchu :wink: Edytowane 7 Marca 2006 przez azyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) SKRYTOBOJCA--> jeszcze sweter :) welniany Made in Babka :D Edytowane 7 Marca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 skrytobujca--> jeszcze sweter :) welniany Made in Babka :D Niesmaczne żarty + błąd ortograficzny w nicku... Mam zawołać Sikora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Niesmaczne żarty + błąd ortograficzny w nicku... Mam zawołać Sikora?A sam sobie poradzić nie umiesz? :P ;] BTW, ja bym stawial na amerykańskie SZELKI.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie sry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Narazie jedyne szelki jakie mi się podobały to takie na moto, konkretnie na choppera, ale takie do normalnego stroju by nie pasowały, no chyba że ubierasz się jak metal, cena to ok 300zł więc niemało. Podobno w google ciężko znaleść bo wywala szelki dla psów... link taa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Moze takie? Oryginalne i nie wstyd ;-) http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml...xt-type=regular Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Troszke po czasie, ale sobie oblukuje stronke reserved i takie szeleczki obczailem: Ciekawe czy tylko taki dodatek, cyz mozna kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Znalazlem szeleczki u dziadka - przymierzylem i nie pasują mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 szelki fajna rzecz sam myslalem wielokrotnie zeby sobie kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Moze takie? Oryginalne i nie wstyd ;-) http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml...xt-type=regular Hehe do professional im troche brakuje ;] :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 szelki fajna rzecz sam myslalem wielokrotnie zeby sobie kupic I dlaczego nie kupiłeś? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 I dlaczego nie kupiłeś? :> Wstyd :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Wstyd :P Nie każdemu grozi wstyd. Ja olewam zdanie innych o Moim ubiorze, Gdyby szelki były wygodne to bym je nosił, a tak to uj ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie każdemu grozi wstyd. Ja olewam zdanie innych o Moim ubiorze, Gdyby szelki były wygodne to bym je nosił, a tak to uj ;p Hehe to byla ironia, tak samo jak Ty, leje na to co mowia inni :-P Ubieram sie jak chce, i musi byc wygodnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...