Havoc Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Dostał już bana? Bo miał przecież się odezwać i wyjaśnić...na gg już nie ma opisu, wczoraj był jeszcze, pewnie numer już zmieniony :D Szkoda że nie mam historii gg, zobaczylibyście jego historie jak to do sklepu chodził i selektował sobie procki bo ma tam znajomego podobno...i wogóle strasznie on bogaty, wymienił proca chbya ze 2 razy, potem WC, jeszcze nagrzewnice z kadetta miał kupić, a teraz obudowę nową...zaczynam się zastanawiać z jakiej bajki się urwał.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 hehe no ladnie przez 1 dzien tyle postow w tym temacie ;] hehe to jsu hdawno takiego nie bylo :] eh.. normalnioe szkoda mi tego kolesia .. jego glupoty.. bo nie wiem skad sie tacy ludzie biora ?? tylko ze przez takiego to i inni traca na tym bo he nasza komisja baedzie jeszcze bardziej sledcza ;] i nawet tym uczciwym moze sie oberwac... nie wiem jaka on ma frajde w przerabianiu wynikow w paincie :) he ja tam wole siedziec z kompiem w oknie w kortce ale wiem ze uczciwy wynik i na niego zapracowalem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Panowie chłopaczynka od sempka odezwała się do mnie na gg żeby wszystko wytłumaczyć, mówi że nie jest oszustem itd. Zamieszczam tutaj screena jego super pi próbka 16m na xs sprawdzałem poprawność i wszystko gra teraz niewiem co mam o tym myśleć, dziwiłem się że troche wynik słaby ale pamiątki pracują mu 183Mhz więc wszystko gra hmmm <_< http://img217.imageshack.us/my.php?image=m...ie3802614bm.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Checksum matches! ...ja też już nie wiem co myśleć :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 A więc co panowie chyba chłopak mówi prawdę?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Panowie chłopaczynka od sempka odezwała się do mnie na gg żeby wszystko wytłumaczyć, mówi że nie jest oszustem itd. Zamieszczam tutaj screena jego super pi próbka 16m na xs sprawdzałem poprawność i wszystko gra teraz niewiem co mam o tym myśleć, dziwiłem się że troche wynik słaby ale pamiątki pracują mu 183Mhz więc wszystko gra hmmm <_< http://img217.imageshack.us/my.php?image=m...ie3802614bm.jpg Gdzie jest napisane, że pracują na 183MHz? (nie pokazał zakładki memory). Poproszę vaildację z cpu-z'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Co za po[ciach!]iony idiota :mur: :mur: :mur: http://republika.pl/lipa_ml/najnowsze%20spi.jpeg Zbieg okoliczności? Edytowane 11 Marca 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) No paczcie nauczyl sie fakowac checksume :lol: Szkoda ze zmaist okineka z pamieciami jest 2gi raz infocpu.. Pewnie znalazł odpoiwedni wynick i sobie wkleił na pulpit :P edit: nie chce mi sie szukac dokdładnie takich czasów, ale tutaj mozna znalezc troche screenow :P Edytowane 11 Marca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) MaSell, buhahahahaha :D Załatwiony :) Edytowane 11 Marca 2006 przez Nethaker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nie no chyba takich jaj by już nie odstawiał zaraz zrobi vaildację z cpu-z'a. JEGO SŁOWA:Przyznaje się że troche prawdy jest z tymi selekcjonowanymi prockami itd ale na allegro tak każdy robi i przeprasza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) No i wszytsko jasne! Do checksumy wazny jest ostateczny czas. Popatrzylem na screena jego dokałdnie i stwierdzam ze z takimi miedzyczasami tak iwynik jest nie molziwy. Nawet na moim sprzecie inintial value ma oklolo 8.5s a zapisu wyniku nie zreobilo mi w mniej niz ~25-30s, wiec sparwa prosta bo te obydwie wartości sa powiazane ze soba gdyz zaleza od dysku. Pewnei dzieki temu co napisałem nastepny screen bedzie lepiej sfakowany :lol: Edytowane 11 Marca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) No i wszytsko jasne! Do checksumy wazny jest ostateczny czas. Popatrzylem na screena jego dokałdnie i stwierdzam ze z takimi miedzyczasami tak iwynik jest nie molziwy. Nawet na moim sprzecie inintial value ma oklolo 8.5s a zapisu wyniku nie zreobilo mi w mniej niz ~25-30s, wiec sparwa prosta. Pewnei dzieki temu co napisałem nastepny screen bedzie lepiej sfakowany :lol: czyli co znowu oszukuje?? więc co ma dać żeby było wiarygodne bo już niewiem Edytowane 11 Marca 2006 przez Sajrus-World Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 orba i cpuz @3250 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Albo on kręci albo coniektórzy się już tak na niego uparli, że nie przyjmują prawdy...sam juz nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ale koleś FAKEr daje buhubuha w życiu niewidziałem przy scr. takich samych sum kontrolnych ?? validate z cpu-z prosimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 orba i cpuz @3250 :D Fajne gość mi daje wyniki a ja tu wrzucam jak adwokat hahaha(chyba będe opłaty pobierał), zaraz da cpuz orba do czego pcmark?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Przeciez mardok pokazywal sfakowane cpu-z validation :) Czego rządamy zeby uwierzyc? Teraz to tylko wizyta przedstawixiela tweaka moze mu pomoc tak naprawde:P A ty Sajrus-World co go tak bronisz? Moze tez jestec clonem? Niech sie chlopak odezwie do Kogos z dluzszym starzem np Chaosa, MaSella, Niemca, czy mnie. Chyba nie ma dosc odwagi zeby nam wciskac swoje sfakowane screeny :lol: edit: prawie jak czat:P moze zrobimy konferencje na gg :lol: Edytowane 11 Marca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Fajne gość mi daje wyniki a ja tu wrzucam jak adwokat hahaha(chyba będe opłaty pobierał), zaraz da cpuz orba do czego pcmark?? Adwokat diabła... :D Jedna jest prawda...rekord to on pobił ale w aktywności jego tematu :D 5 stron w jeden dzien... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Przeciez mardok pokazywal sfakowane cpu-z validation :) Czego rządamy zeby uwierzyc? Teraz to tylko wizyta przedstawixiela tweaka moze mu pomoc tak naprawde:P A ty Sajrus-World co go tak bronisz? Moze tez jestec clonem? Niech sie chlopak odezwie do Kogos z dluzszym starzem np Chaosa, MaSella, niemca, czy mnie. Chyba nie ma dosc odwagi zeby nam wciskac swoje sfakowane screeny :lol: Hmm nie bronię go tylko trochę się dziwie i tyle pisze zemną więc zamieszczam wyniki i mówie to co mówi. Jak chcecie to mogę podać jego gg i sobie zagadacie do niego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Dawno nie było takiej zadymy na extremalnym :P W polsce łatwiej niż super extreme OC znalezc super extreme idiote. Niech on zagaduje do ludzi. Przeciez on sie ma bronic a nie my go ratowac:P Edytowane 11 Marca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Też z nim rozmawiam na gg ale clonem nie jestem :D A jego gg na górze strony podał Luke_xe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) hhe zajebiście jak czat wymiatamy, miażdzymy interie zamieszam kawałek rozmowy Sajrus 3:12:33 daj tego cpuz Semp 3200Mhz 3:12:42 wiem chwila Sajrus 3:15:24 Semp 3200Mhz 3:16:53 [ciach!]a Semp 3200Mhz 3:16:57 mam jakiesd akcje z dyskiem Semp 3200Mhz 3:17:05 clay czas kom mi sie resetuje Semp 3200Mhz 3:17:17 nawet jak z toba gadam,,,nie moge nic zapisac na dysku Semp 3200Mhz 3:17:19 ale [ciach!]le Semp 3200Mhz 3:17:23 zrobie tą cpu-z Semp 3200Mhz 3:17:35 nawet jakbym mial starci plyte albo dysk Sajrus 3:17:59 to rób Semp 3200Mhz 3:18:07 juz staram sie Semp 3200Mhz 3:18:15 bo chce tą sparwe wyjanisc raz na zawsze Czas mam pomieszczany bo jest zegar nie ustawiony :D Panowie to gg wyżej to nie jest jego ja gadam z nim pod tym gg:5950822 więc juz niewiem może nam sie osoby mylą hahha Edytowane 11 Marca 2006 przez Sajrus-World Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) ale co to ma być za wynik przy ponad 3,2GHz w Super PI - jakaś profanacja 3,2GHz stabilne to Super PI 16M/32M musi jakoś wyglądać do tego niech da validate cpu-z, orba oraz w tle SP2004 ponad 1H Edytowane 11 Marca 2006 przez Timotei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ej to jest moj kolega i jak ja kiedys bylem u niego i on sie bawil w delikatne O/c jeszcze bez WC to ten procesor robil mu 2725 na 1,4 V wiec wydaje misie ze to bardzo dobry wynik. Ten moj kolega nie jest oszustem bo po co mialby ozukiwac was i samego siebie ? :rolleyes: nie zebym go bronil ale nie wydaje misie zeby oszukiwal :wink: pOzDRo: s4t1n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) A mnie sie wydaje ze koles to faker jakich malo, jazdy z dyskiem, nic nie mzoe zapisac: typowe gadanie paint-ocera :lol: Edytowane 11 Marca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 A mnie sie wydaje ze koles to faker jakich malo, jazdy z dyskiem, nic nie mzoe zapisac: typowe gdaanie paint-ocera :lol: Niewiem co kombinuje ale powiedział że cpuz będzie jeszcze dodałem żeby zrobił sp2004 godzine, zakładka cpuz-memory i procek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nom jak to da i będzie Ok crc to ja niemam więcej pytań... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mnie wystarczy ze zrobil juz jednego usera w konia. Czekajcie zaraz moj 3200+ zrobi na powietrzu 3400MHz full stable sa chetni na zakup?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mnie wystarczy ze zrobil juz jednego usera w konia. Czekajcie zaraz moj 3200+ zrobi na powietrzu 3400MHz full stable sa chetni na zakup?? :lol: Do tego że jak sprzedawał i ściemniał to się przyznał(powiedział że każdy tak na allegro robi haha) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ja na miliard % mam prawdziwe jego GG, gadałem z nim kiedy zrobił test i sprawdziłem wynik. Więc numer mam na pewno dobr, jesli macie inny to znaczy, że używa kilku i tyle :/ jego numer który ja mam: 2888490 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...