pho Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Pytanie jak w temacie :D Jak już gdzieś było o tym na Purepc.pl to usunąć ale szukałem i nic nie znalazłem :unsure: Może tylko takie Gadżety są dostępne na zlotach... Wydaje mi się, że są takie Gadżety. THX, za odpowiedzi :rolleyes: Edytowane 30 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Kiedyś na głównej stronie był odnośnik do sklepu z takimi gadżetami ale widze że już go nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Chyba pomysl upadl ze wzgledu na slabe zainteresowanie, ale taka smycz czy koszulke nieraz fajnie byloby miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mogę Ci odsprzedać za 199zł białą koszulkę z logiem tweak.pl- ze zlotu:> Może być? Jak coś, to zgłoś się na pw, mogę wystawić na allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Haha niezły interes byś ubił:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mogę Ci odsprzedać za 199zł białą koszulkę z logiem tweak.pl- ze zlotu:> Może być? Jak coś, to zgłoś się na pw, mogę wystawić na allegro :lol: Hehe nie dziękuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Koszulka to i ja bym był zainteresowany ale nie za 199zł :D Smycz Pentagram gdzieś zgubiłem i taką Tweakową tez bym kupił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zawsze mozna sobie zrobic naprasowanke z logo tweaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Koszulka to i ja bym był zainteresowany ale nie za 199zł :D Smycz Pentagram gdzieś zgubiłem i taką Tweakową tez bym kupił ;)Smycz Pentagrama też mam. 99PLN, będzie ok?:> Ogólnie widze, że ceny Wam nie odpowiadają, więć jestem skłonny dorzucić auograf mechl!ka i buzi od Poci gratis ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Można było na butik.pl, a teraz nie. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Właśnie zamówiłem koszulkę Tweakową. czekam na zrealizowanie mojego zamówienia, jeśli ją już otrzymam zrobię fotki i jak będzie się podobac to podam namiary na wykonawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Właśnie zamówiłem koszulkę Tweakową. czekam na zrealizowanie mojego zamówienia, jeśli ją już otrzymam zrobię fotki i jak będzie się podobac to podam namiary na wykonawce. To czekamy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Najlepiej na koszulce : Fruit of the Loom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Co za problem wejść na allegro i poprosić pierwszego lepszego sprzedawce koszulek z nadrukami o jakiś własny napis.... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 To czekamy:) Czas oczekiwania 10dni Najlepiej na koszulce : Fruit of the Loom Właśnie na takiej metodą Flock Co za problem wejść na allegro i poprosić pierwszego lepszego sprzedawce koszulek z nadrukami o jakiś własny napis.... :unsure: A no taki problem, że jak sie zapytałem czterech sprzedawców to wanęli mi cenę 45zł na koszukce od ruskich i zwykłą metodą tzw. "wyklejanką" na dotatek za mały napis tylko z przodu. Ja będe miał na firmowej dobrej jakościowo koszulce, dobrą i dokładną metodą Flock, trzy napisy w dowolnie wybranym miekscu i moge wysłac własną czcionke. Cena tego z przesyłką to około 35zł, a jedynie nieudogodnienie to to że trzeba czekac 10 dni na realizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Co do smyczy: http://allegro.pl/14508_akcesoria_gsm_smyc...h_stickery.html Dajesz logo gościom co robią smycze z nadrukami i wsio. Za około 10 pln masz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Termodruk - http://allegro.pl/item91359841_smycz_smycz...em_prezent.html Sztuczny zamsz - http://www.allegro.pl/item89690790_smycz_w...awet_1_szt.html Bardzo dobra firma zajmujaca się progukcja gadzetów - http://www.intergraf.bydgoszcz.pl/ http://www.upominki.info.pl/ Edytowane 15 Marca 2006 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Odświeżę trochę temat... Smol__ar minęło 10 dni i mnie ciekawi czy dostałeś już tą zamówioną koszulkę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Co do koszulek itp. pare słów czemu były a nie ma: jak pewnie wiecie butik.pl został swego czasu wchłonięty przez inną większą firmę. Nasz naczelny na 102 miał załatwić, żeby w nowym całość była aktywna. Niestety efekt był jaki był więc wkońcu zdjełem link do sklepiku bo bezsensu kierować Was gdzieś gdzie nie możecie nic kupić. Postaram się pchnąc ten temat i w ciągu paru dni dam znać czy pojawi się możliwość zakupienia koszulek/kubków/innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...