sztandar Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Brakuje nam zawodników którzy mogliby coś ruszyć , niestety miałem nadzieję , że nie będe musiał do tego wracać , ale brak Frankowskiego/Saganowskiego i Kłosa , aż nadto widać. Nie mamy takiego lisa pola karnego który po prostu znajdzie się tam gdzie powinien dołoży noge i strzeli bramke. Żurawski + Szymkowiak TRAGEDIA !!! Zupełnie bez formy niecelne podania , fatalne zagrania ze stałych fragmentów i kompromitacja na cały świat bo ten Ekwador to kupa śmiechu i chyba niewiele jest na mundialu gorszych drużyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 i chyba niewiele jest na mundialu gorszych drużyn.Jak widac, niestety są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Napisze tak, powinno wyglądać tak 4-3-3 w ataku Smolarek, Brożek i Jeleń, za Szymkowiaka mógł by grać kto inny, tak samo jak za Sobolowskiego. IMO z takim atakiem coś by jednak wyszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Spekulacje to sobie teraz mozna wsadzic w... No wlasnie, kazdy wie gdzie... Przegralismy i doopa ! Moje zdanie jest takie: w jakim ustawieniu bysmy nie grali, to i tak bysmy nie wygrali ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 2006-06-10 Anglia- Paragwaj 15:00 TVP2 2006-06-10 Trynidad i Tobago- Szwecja 18:00 POLSAT 2006-06-10 Argentyna- Wybrzeże Kości Słoniowej 21:00 POLSAT a dzisiaj 3 mecze.. wszystkie 3 ciekawe.. ja chyba sie skusze na 1 i 3 dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ja chyba sie skusze na 1 i 3 dzisiajNo właśnie imo najciekawsze dzisiejsze spotkania :) Co do Polaków i wystawienia Brożka i Jelenie od początku spotkania to niestety nie jestem takim optymistą :sad: Łatwiej się gra i można coś pokazać jak przeciwnik prowadzi 2:0 i już ma świadomość, że do końca 10min. :? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja w trakcie meczu Szwecji idę się pośmiac z kumpla. Jak oglądaliśmy mecz i Polacy mieli piłkę na 20-25m, to się darł, żeby strzelali, chociaż byli kryci przez co najmniej dwóch ekwadorczyków. Dzisiaj ja będe go krył w trakcie meczyku i zacznę się drzec :STRZELAJ :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bo polska reprezentacja nie umie grać w piłkę. Po prostu nie umie i z tym trzeba się póki co pogodzić a nie robić sobie nadziei. Biegamy po tym boisku jak dzieci we mgle. Krzaynówek nie ma komu podawać. Smolarek walczy z 3 typami na raz i też mu się nikt nie wystawia. Atak boi się wejść na pole karne przeciwnika. Obrona za wolno biega i w ogóle nie stara się pomóc w konstruowaniu akcji. Polacy grają jakby to był pinball - odbijają bezmyślnie piłkę jeden od drugiego. Nie ma gry kombinacyjnej - tylko bezsensowne wykopy długiej piłki. Boruc nie wykopał ani jednej piłki do polskiego gracza - zawsze dostawali ją ekwadorczycy. Te komentarze już wszyscy znają na pamięć - i dobrze. Wiecie jak będa wyglądać następne mecze. O Janasie nie wspomne bo żal i rozpacz. Polska reprezentacja chyba nie rozumie powagi sytuacji. Grają na MŚ jak w meczu towarzyskim i jak widać mają na wszystko wylane. Ogólnie to śmiech na sali. Suarez chyba nie myślał, że pójdzie tak łatwo. Obejrze mecz z niemcami i będe im serdecznie kibicował - bo jak grają to aż miło popatrzeć - niemcy, jakby się ktoś nie domyślił. Tyle moich wypowiedzi w tym temacie. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Dajcie spokój, mecz to żenada totalna. Z teoretycznie słabszym przeciwnikiem przegrywamy, z którym imo powinniśmy wygrać. Taka jest piłka, nie ma słabych drużyn teraz, oczywiście oprócz nas. My we wczorajszym meczu nie pokazaliśmy nic, oddaliśmy inicjatywę Ekwadorowi, bez walki. I co, to jest ta reprezentacja która rzekomo jest w formie? To są ci wielcy piłkarze? Dajcie spokój, szkoda tylko tych kibiców. To była gra na max możliwości? Jak tak wygląda nasz max możliwości to ja podziękuję. A te podania to wołają o pomstę do nieba. Nasza reprezentacja gra byle do przodu, obrońcy wykopują piłkę na oślep, niedokładnie. Dużo niecelnych podań Szymkowiaka (wogólke to co on wyprawiał to tragedia), Żurawski i Krzynówek bez formy, nic nie grali. Jedynie Smolarek, który grał, starał się, był ciągle w ruchu, musiał grać sam, bo do kogo miał podawać, jak nikt się nie wystawiał. Obrona to woła o pomstę do nieba. Jop i Baszczyński strasznie zawalili, dużo tracili, źle kryli. Wszycy wyszli i stali w miejscu, zero jakiegokolwiek ruchu. Zmiany za późno dokonane, Jeleń wszedł i zagrał dobrze, na tle naszych wypłowiałych "orłów". Brożek też się starał, ale to za mało. Psychicznie jesteśmy ciency, a do tego wirtuozami futbolu nie jesteśmy. Chłopaki grali, jakby nie mieli jaj, bojaźliwie i wogóle. Już teraz nie zawacham się stwierdzić, że możemy pakować manatki i sruuu do domu. Janas forsę wziął i dobrze jest. W wywiadach głupio pier... I co Żurawski taka wielka gwiazda Celticu i nie potrafi zagrać w tak ważnym meczu? Taki z niego profesjonalista? Szymek najlepszy, kolejny "gwiazdor" mistrz niecelnych podań. Krzynówek kolejna gwiazda światowego formatu, zagrał kilka dobrych meczy, w tym 1 przeciwko "Galacticos" i się wypalił zupełnie, teraz już nic nie gra. Chyba zapomniał jak się wolne wykonuje. Jop to już wogóle, zawalił kompletnie, poćwiczyłby może podania i pobiegał by sobie trochę. Taka to polska piłka i nasi pożal się Boże "gwiazdorzy". Zero poszanowania piłki, krótkich podań, byle do przodu. Nie jesteśmy Anglikami , a próbujemy grać tak jak oni, długimi podaniami. Powinniśmy grać ostro, pressingiem, dobrze kryć, szanować piłkę i krótkimi podaniami piłkę wyprowadzać, tak, żeby zamęczyć rywali. Ale my nie potrafimy. Jeszcze tylko Niemcy nas wyłoją, tak, że zapomnimy, jak się nazywamy i do domu. A i Kostaryka też nam coś wrzuci przy okazji. Zakończę cytatem: "Wam kury, szczać prowadzać a nie w football grać" :lol2: Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Napisze tak, powinno wyglądać tak 4-3-3 w ataku Smolarek, Brożek i Jeleń, za Szymkowiaka mógł by grać kto inny, tak samo jak za Sobolowskiego. IMO z takim atakiem coś by jednak wyszło.Wytłumacz mi, kto miałby grac w miejsce Szymkowiaka? Mila, Giza :lol: :lol: :lol: ? Bez przesady. Ten atak to kompletna pomyłka. Teraz nie gra się 3 napastnikami, bo przeciwnicy mają przewagę w środku. Ewentualnie można zagrac z dwoma skrzydłowymi, którzy w ataku będą grac napastników, a w obronie bocznych pomocników. Ale do tego trzeba miec kondychę. Co do Smolarka to zgadzam się jak najbardziej. On się do tego nadaje, ale na prawą stronę. Kto na lewą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak widac, niestety są. O już nie przesadzajcie że Ekwador taki najgorszy jest bo to trzecia drużyna Ameryki zaraz za Argentyną i Brazylią (w eliminacjach pokonali w jednym meczu brazylijczyków nieważne że na wysokośc ~2500mpm ale my byśmy ich na księżycu nawet nie pokonali), a fakt że Polska jest jednym z najsłabszych zespołów to wiadomo nie od dzisiaj :D. A franek powinien teraz wysłać Janasowi sms 'I co łyso ci teraz ?'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 O już nie przesadzajcie że Ekwador taki najgorszy jest bo to trzecia drużyna Ameryki zaraz za Argentyną i Brazylią (w eliminacjach pokonali w jednym meczu brazylijczyków nieważne że na wysokośc ~2500mpm ale my byśmy ich na księżycu nawet nie pokonali), a fakt że Polska jest jednym z najsłabszych zespołów to wiadomo nie od dzisiaj :D. A franek powinien teraz wysłać Janasowi sms 'I co łyso ci teraz ?'. Tak jasne. Skoro sa tacy dobrzy, to dlaczego w 8 meczach wyjazdowych w eliminacjach zdobyli tylko 5 pkt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dajcie spokoj juz z tym Frankiem. Czy myslicie, ze on by cos wczoraj wskoral? Jest tak samo slaby jak wiekszosc naszych zawodnikow i jedyny plus z jego udzialu na MS bylby taki, ze krytyka powolanego skladu bylaby mniejsza. Mamy po prostu slabych pilkarzy i jedynie przez skonsolidowanie zespolu moglismy/mozemy cos osiagnac. Janasowi na razie sie nie udalo tego stworzyc i niestety nie stanowimy zgranego kolektywu. Licze, ze na Niemcow sie chlopaki chociaz zmobilizuja i powalcza o dobry rezultat. Mnie akurat gra naszych zachodnich sasiadow nie przekonala. Obrone maja dziurawa jak szwajcarski ser i jedynie atak ich ratuje (Klose). Kostaryka stworzyla wczoraj dwie sytuacje i strzelila dwie bramki (imo to najslabsza druzyna w naszej grupie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Spylon, true, gra Smolarka mi sie podobala i widac ze ciagle byl aktywny, staral sie itp nie to co reszta. http://fakty.interia.pl/news?inf=758373 :lol: miszczostwa swiata na calego :lol: Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Prawie jak orły Prawie jak piłkarze Prawie jak trener Prawie jak profesjonaliści Prawie robi... Wstydze sie za nich jako Polak mieszkający za granicą który wczesniej był dumny że my gramy na mistrzostwach a reprezentacja kraju w którym jestem nie. Cała Polonia chce sie zapaść pod ziemie gdy takie drewniaki reprezentują Polske, mnie , ciebie , wszystkich polaków... 0 : 2 :cry: > :( > :| > :oops: > :evil: > :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Ja może powiem coś optymistycznego, na MŚ w byłym NRD, Niemcy przegrały 1 mecz i zostali MŚ. :). Nie chce mi się pisać o błędach Janasa, bo szkoda słów. Tylko 3 zdania bo kocham piłkę (;. Jakie kur.. ustawienie 5-4-1, ja pier... chyba naszą siłą miałbyć ATAK, bo tylu napastników, nie wiadomo było kogo powoływać i ustawienie 5-4-1 ?!?!?!?!? Powiesić Janasa. Jak ktoś dobrze napisał 4-3-3 powinno być, albo 5-4-2. Dwa Szymkowiak i Żuraw NIC nie grają od kilku meczy już. A komentatorzy pier... jeszcze o Szymkowiak tyle niecelnych podań ale trzeba mu wybaczyć bo szuka tego jednego prostopadłego. No kur.. co to ma być ?!?! Szuka, ???? szukać to sobie moze grzybów w lesie. Powinni nie wychodzić w 1 składzie, albo zmiana po 30 min gry. Powiesić Janasa. Z niego jest BURAK a nie żaden trener już to od początku wiedziałem jak każdy z Was. Przecież on nie ma ŻADNEJ koncepcji na grę, 0 inteligencji, 0 taktyki, krótko mówiąc chłopak z POLA robi łubudubu. KREW MNIE ZALEWA, czuję się oszukany, banda decydentów :[ a najbardziej boli ta NIE MOC i jeb... PZPN. Chyba nigdy takiego doła nie miałem. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dobijają mnie te teksty typu gdzie jest Franek łowca bramek? Ludzie! Łowca bramek??? Czy ktoś wogóle pamięta kiedy on ostatnio strzelił bramkę??? Nie wierze w to, że pomógłby naszej reprezentacji - to byłby tylko kolejny Szymkowiak czy Żurawski z wczorajszego meczu.. Podsumowując - obrona zawaliła na całej linii, brak rozgrywającego i napastnika (co wyprawiali na tym boisku Szymek z Żurawiem?), stałe fragmenty gry-co to było??? (znów Żurawski). Nie, nie chce mi się dalej wymieniać błędów... Jestem zawiedziony, nie tego się spodziewałem.. Żal tych 35tys kibiców, którzy wspaniale dopingowali, żal wszystkich przed telewizorami, którzy liczyli na zwycięstwo. Porażka ale po pięknej i walecznej grze jest do wybaczenia ale nie to co pokazali nasi gwiazdorzy :mur: Ustawienie 4-3-3 ? Chyba chciałeś obejrzeć więcej bramek? Przegrana 2:0 to dla Ciebie za mało? Nie chcę myśleć jakim wtedy wynikiem zakonczył by się ten mecz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) A dziś moi faworyci grają - Argentyna. Trzymam za chłopaków kciuki, chciałbym, aby przerwali hegemonię Brazylijczyków. W piłce wszystko prawie jest możliwe. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wszystko, oprócz wygranej naszej super reprezentacji. Janas: "Wszystko przed nami i przynajmniej jeszcze 2 mecze w grupie, w których musimy grać o wszystko" Pakujcie się chłopcy i do domu, a Janas już żeś się nachapał kasiory. Teraz skorumpowane #$%* z PZPN po MŚ wybiorą nowego trenera i od nowa się zacznie. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Ustawienie 4-3-3 ? Chyba chciałeś obejrzeć więcej bramek? Przegrana 2:0 to dla Ciebie za mało? Nie chcę myśleć jakim wtedy wynikiem zakonczył by się ten mecz...Hahaha nie no lepiej że bronili bramki (której i tak bronić nie umieli) a strzał oddali dopiero w 85 minucie nie ? wiesz dlaczego ? bo nie było napastników ! to jeszcze nie oddał tego strzału nasz nominalny napastnik w tym meczu czyli Żuraw. Mistrzu ? :lol2: :lol: Edytowane 10 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Powinnismy grac systemem 0-0-11 czyli wszyscy piłkarze chodza wzdłuż bramki . Wtedy napewno zadnej bramki nie stracimy :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Panowie system nie gra. Graja pilkarze, ktorzy sa albo dobierani pod konkretny system lub system gry tworzy sie pod nich. W przypadku reprezentacji przewaznie jest to pierwsze. U nas eksperymenty z ustawieniami nie zdaly egzaminu i lepiej juz bylo cwiczyc jeden system gry do "oporu" niz zmieniac go po jednym srednio udanym meczem z Chorwacja. Dziwie mnie jeszcze jedna rzecz. Dlaczego Zurwaski wczoraj gral od pierwszych minut? Przeciez na treningach spisywal sie slabo (sam mowil o strzalach w bandy) i trener powinien to wychwycic wprowadzajac zmiennika. Nazwisko samo tez nie gra :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Hahaha nie no lepiej że bronili bramki (której i tak bronić nie umieli) a strzał oddali dopiero w 85 minucie nie ? wiesz dlaczego ? bo nie było napastników ! to jeszcze nie oddał tego strzału nasz nominalny napastnik w tym meczu czyli Żuraw. Mistrzu ? :lol2: :lol:Nie napisałem, że mają murować bramkę. Bo linia obrony dała wczoraj doopu na maksa - a zresztą, która formacja nie dała? Z tym że nie było napastnika zgadzam się w 100% Żuraw wczoraj nie istniał. Nie dość, że nic nie grał w ataku to je...ł wszystkie stałe fragmenty gry. Ale myślę, że trzech napastników by tu nie pomogło - kto zagrywałby do nich piłki? Powrócić do ustawienia 4-4-2 i zdjąć tych gwiazdorów!!! Widać, że w naszej reprezentacji jest tylko kilku zawodników chętnych do gry.. Reszta out!!! A pierwszy strzał oddany w 85min mówi sam za siebie... Polacy - waleczni i niebezpieczni - :lol: :lol: :lol: - chyba sami dla siebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Co to leci na niebie?! Czy to ptak?? Czy to samolot?? aaa nie... to nasze orły wracajął spowrotem... :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Co do Janasa to zgadzam sie w 100% z ojejku Prawda jest rowniez stwierdzenie ze nasi kopali (odbijali) pilke jak przyslowiowy Pinball bez celnosci i bez przemyslenia ,ot tak na opak Jedynie komentatorzy zagraniczni szczerze potrafili okreslic gre polskich zawodnikow nasi komentatorzy potrafia tylku usprawiedliwiac naszych zawodnikow ,zero krytyki ,falsz i obluda ot jakie to polskie ,czysto polskie zachowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Myślę, że tu odpowiedni jest tylko jeden komentarz: Koszmar minionego lata (a raczej 4) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ach Franek, Franek - czyli litania Janasa ***wierszyk*** Jak długo mam tu stać na arenie I błagać Franka o wybaczenie I ja tu stoję, piłkarze stoją Od tego stania już nogi bolą Ach Franek, Franek, powiedzże Franek Co będzie z nami względem Twych bramek Więc piłkarzyki okrzyki wznieście Może mi Franek wybaczy wreszcie ON tylko będzie brameczki strzelać A ja kasiejkę będę rozdzielać Ach Franek, Franek, dajże mi pyska Razem pojedziem my na Igrzyska Przez Twą "dymisję" mam same straty I od kibiców dostałem baty Tylkom przez Ciebie pieniądze tracę Nawet juz nie mam co dać na tacę Ach Franek, Franek, powiedzże Franiu Co za mistrzostwo jest w Twoim graniu? Ach Franek, Franek, co ja mam zrobić Listola zwolnić ?, Drewnialdo pobić? Nim żem tu przyszedł, pod Twoje progi Bodaj bym złamał mu obie nogi Ach Franek, Franek grasz ciągle pięknie Chyba z tej złości mi serce pęknie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Kontuzja Kosowskiego Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Cortezon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Kontuzja KosowskiegoNie szkodzi, Janas i tak szykuje swoją tajną broń na mecz z Niemcami - Rasiaka :lol: Brakowało mi w tym meczu Piechny, myśle, że ze Smolarkiem mógłby stworzyć groźny duet, do tego Brożek w pomoc ... ahh rozmarzyłem się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Skoro wszyscy macie takie wspaniale pomysly na taktyke i sklad, to czemu nie siedzicie zamiast Janasa z zawodnikami na lawce rezerwowych ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 co Wy tam wiecie...jak bedziemy grali z helmutami to Janas wprowadzi Rasiaka i przynajmniej bedzie smiesznie :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...