MaxximuS Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam Musze wyslać maila do kilkuset odbiorców naraz z ofertą kolonijną i outlook express mi za chiny nie chce wyslać piszac ze nie znalezione odpowiedników... wszystkie maile sa oddzielone od siebie ";" srednikiem n.p Czar.bies@poczta.onet.pl; szkolakros@interia.pl; ZSP1Ustrzyki@poczta.onet.pl; jak to zrobic aby wysłac to ?? Bo nie usmiecha mi sie do kazdego z osobna... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 A przypadkiem w OE adresów nie oddziela się przecinkiem "," ? Nie wiem jak ten OE ma... Ja używam Thunderbirda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dodaj sobie ich do ksiązki adresowej, nastepnie wszystkich dodaj do jednej grupy(chyba tak się to nazywało) i w OE zamiast wpisywac do kogo wybierz tą grupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ok poradziłem sobie the Bat ;) Włąnsie chodziło o to aby ich nie dodwach 876 maili troche by zajeło to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 mozesz mi powiedziec jak uporales sie z tym problemem? mam ten sam prolem i nie moge dac sobie z nim rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...