Corso Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ja mam ten niefart że mam rozwaloną wątrobę po mononukleozie. Dostałem super dietę. :mur: W tym roku robię licencjat i jest sporo roboty. Także na razie pasuje. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Bedziesz pil sok pomaranczowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Bedziesz pil sok pomaranczowy :P kubusia, ale po paru piwkach na uczelni każdy wykład jest ciekawy - sprawdzone - jak są labki/ćwiczenia to zły pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Tez sie chetnie przylacze :-) Ale niech ktos w koncu rzuci konkretnym czasem i miejscem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Bimber od andriu (ew.bimbeer ;] ), bruce kameleon a termin jakoś się ustali ;] Co do miejsca to jest fajna promocja w Szwejku (w Kompanii Piwnej chyba zresztą też) w poniedziałki - piwo za pół ceny ;] Co do bardziej 'rasowych' knajp to niestety większość już pozamykali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ale po paru piwkach na uczelni każdy wykład jest ciekawy - sprawdzone oczywiscie, smaczniej sie spi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Bimber od andriu (ew.bimbeer ;] ), bruce kameleon a termin jakoś się ustali ;] Co do miejsca to jest fajna promocja w Szwejku (w Kompanii Piwnej chyba zresztą też) w poniedziałki - piwo za pół ceny ;] Co do bardziej 'rasowych' knajp to niestety większość już pozamykali ;] W kompanii piwnej podają niezłe żeberka. :) Możecie jeszcze skosztować tataru w Lotosie pod wyborową. :lol: :D @Varrol ja jestem na ASP AW. Zatem głównie robię projekty i makiety. Teoria to tylko testy z budownictwa i referaty z Historii Sztuki. Edytowane 17 Marca 2006 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 W kompanii piwnej podają niezłe żeberka. :) Możecie jeszcze skosztować tataru w Lotosie pod wyborową. :lol: :D @Varrol ja jestem na ASP AW. Zatem głównie robię projekty i makiety. Teoria to tylko testy z budownictwa i referaty z Historii Sztuki. A ja na elce informatyka i też już same projekty, na wykłady to praktycznie od kilku semestrów nie chodzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No ładnie Varrol. :wink: Ja w zeszłym roku miałem zrobić wykład z kubistycznej architektury czeskiej. Dogadałem się z profesorem że zrobię to w tym roku. Mam nadzieję że dam radę. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Ja jestem za ! :lol: Tylko , ze troche daleko mam [; Ale pojde na kompromis i Wy tez i spotkamy sie gdzies w polowie drogi . Akurat w polowie wypada Łódź . Zrobimy wbitke do Poci na chate , narabiemy sie , wezmiemy staremu od Poci merca i bedziemy sie bujac po tych burzujskich dzielnicach :lol: A potem odwiedzimy szkole i skonfiskujemy pare plazm :lol: EDIT: tak w ogole to nie zebym cos sugerowal . Ale mial byc zlot w Łodzi zrobiony ? Jakos mi cos swita , ze zimowy... :wink: Edytowane 17 Marca 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Fajny pomysł, miło by było kogoś poznać z tweaka. Raszyn powiadasz? A gdzie tam robisz lana? Ja tam w grudniu bodajże robiłem z kumplem lanparty w tym liceum (odpicowanym). Jego stary tam pracuje i nam sale udostępnił. http://www.pirotechniks.com/index.php?site...ments&newsID=71 // Tak tak heat =] Nie możesz fury od swojego ojca zabrać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 no jawlasnie vchcialem napsiac, zeby moze andriu wzial swoj bimberek :D ahhh :D tylk oaj go jabolem zapijal nei bede :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość graham_wladca_tweaka.pl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 bruce zmieniles nr? ostatnio dzwonilem do ciebie daj mi nowy na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Może ustawka na polance w Powsinie dojazd 519 z centrum albo piechotką z pod tesco na natolinie tylko niech nam pogoda sprzyja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Na Kabatach jak juz :P Nie za zimno jeszcze na powsin?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ej to gdzie ? Powsin ? Szwejk ? Raszyn? Może jedźmy do Szczyrku ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Na Powsin albo inne miejscówki bardziej żulerskie jeszcze za zimno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Proponuje ustawić sie w centrum i z niego ruszyć na piwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Powiedzial najwiecej pijacy z calego grona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No i sie wydało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Grzechu, ty to trochu za młody chyba jesteś = ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ale jaki miał by być orientacyjny termin?? no tak puki co to w powsinie jest błoto po pas więc zostają puby jakieś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Myślę, że w miare optymalnie by było za jakiś tydzień. Bo za dwa odpada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Dobra, ja sie pisze :]. Znowu nie poznam polowy, wyjde na kretyna i sie nawale. A moze by tak do City ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 A moze by tak do City ? :>Jak chodzi o blue to dobrze bo mam blisko :] A za tydzień, to kiedy, w weekend czy jak?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja proponuje w godzinach szkolnych ;) mam chwilowo tylk odrobne klopoty finansowe :D troche za duzo przewalilem od poczatku meisiaca a kasa wpadnie 1.04 :D :D chociaz na kilka piwek winno starczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja proponuje w godzinach szkolnych ;)To nie problem ;] Gorzej jeśli wypadnie czwartek albo piątek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no to piatek w godzinach szkolnych i jestesmy umowieni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Miłego picia ;] Ale bez ekscesów prosze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 city - fajny lokal obok WEiTI PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...