v72 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Mam takie pytanie tym razem: Co oznaczają poszczególne temperatury: Temp1, Temp2, Temp3, Temp1 (na samym końcu w zakładce "Readings") ? Oraz Fan1, Fan2, Fan3. Nie da się zmienić w jakiś sposób tych nazw ? Pozdrawiam Edytowane 18 Marca 2006 przez v72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Musisz sam dojść do tego, zależy jakie masz czujniki na płycie : temp procesora, płyty gł, wewnątrz obudowy, chipsetu, HDD itd. Fan 1,2,3 zależy ile masz podłączonych wentylatorów do gniazd płyty gł. Uruchom Everesta - Aide i porównaj odczyty to będziesz wiedział co jest co. Edytowane 18 Marca 2006 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 a jak juz bedziesz wiedzial ktory jest do czego to w opcjach zmieniasz nazwy i wylaczasz te nie potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v72 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ok. Znalazłem część rzeczy. Powiedzcie mi jeszcze tylko co może mieć -48 stopni C ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ok. Znalazłem część rzeczy. Powiedzcie mi jeszcze tylko co może mieć -48 stopni C ? ;) Looks like a bug :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Looks like a bug :P Niekoniecznie - moj procek ma tyle w IDLE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a ja za cholere nie moge dojsc gdzei sie zmienia nazwy - niby wiem co jest co ale jakos lepiej wyglada np. CPU zamiast temp1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wchodzisz w konfiguracje/temperatury/zaznaczasz lewym wybrany czujnik a potem klikasz prawym. Czekasz chwile aż ci się wyświetli pole do wpisywania nazwy (tak jak zmiana nazwy folderów/plików w windzie). Jak na początku nie wiedziałem jak to zrobić, to wciskałem 2 razy lewy, 2 razy prawy i jeszcze menu kontekstowe z klawiatury :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 no i nie chce sie sie menu wyswietlic pole do wpisania nazwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...