SuChyY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Kiedys byl taki topic: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=175...ghlight=telefon Napisalem tam ze oddalbym gdymyc cos znalazl i sam bym chcial zeby mi oddano, i dzisiaj zgubilem telefon. Bylem na nartach i jako ze mialem juz ostatni zjazd puscilem sie na kreche, na samym dole zatrzymalem sie i siegnolem do kieszeni sprawdzic czy mam telefon... kieszen otwarta... telefonu nie ma. Wziolem od ojca komorke zostawilem narty i zaczolem isc do gory dzwoniac caly czas, gdy doszedlem od polowy (jakies 400m) uslyszalem: "Abonent czasowo niedostepny" - pomyslalem ze juz nie ma szans ale podszedlem kilka krokow do gory i zatrzymalem sie. Po chwili podjechal do mnie gosciu i pyta: - Nie zgubiles moze telefonu ? - Zgubilem - Siemensa ? - Tak, czarnego ME45 Wyciagnol z kieszeni i mi oddal, ledwo zdazylem podziekowac i pojechal. Oby wiecej takich ludzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 byloby naprawde swietnie gdyby tacy ludzi (owszem jest ich wielu ) mieli wieksze szczescie w oddawaniu tego co przypadkiem znalzeli bo nawet jezeli jest chec to czasami poprostu nie udaje sie a wtedy ci ktorzy zgubili cos poprostu klna ale nei ma sie czemu dziwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jak to mowia... kazdemu nalezy sie odrobina szczescia :) sam kiedys znalazlem, zadzwonila umowilem sie i oddalem, mam nadzieje ze jak kiedys ja swoja zgubie (oby nie) to tez mi ktos ja odda ps. moja dziewczyna na uczleni zgubila portfel (dokumenty, pieniadze bilet, jakies rachunki do zaplacenia) wyslalem ze pozabija wszystkich :) bala sie ze sie nie znajdzie bo nr tel ona ma zastrzezony wiec po nazwisku nic by nie wyszlo a jezdzic nie kazdemu sie chce, no ale w domku na spokojnie usiadla, zadzwonil tel - jakas laska znalazla i byl jej domowy nr to zaddzwonila i oddala-to jest jednak szczescie - nic nie zginelo nawet kasa (a troche jej bylo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhy... napewno wydzwonił ci taki rachunek na 0.700 że lol... :wink: dżołk hyhyhy poważnie to miałeść niezłe szczęście żeby więcej takich ludzi było !!! ... ot: :: wośp :: ... siema !!! ghyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 yyhhy a po co ten koles wylaczal komorke?? cyz moze bateria sie rozładowała? dales mu czekolade w nagrode :) i ile mlodszy/starszy byl od ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja tez kiedys oddalem telefon jak bylem na nartach. Znalazlem w sniegu i oddalem :) Uwazam ze postapilem slusznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja tez kiedys oddalem telefon jak bylem na nartach. Znalazlem w sniegu i oddalem :) Uwazam ze postapilem slusznie! heh postapiłeś jaknajbardziej słusznie :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Dobra, wiem :P chcialem sie pochwalic :) jestem dumny z mojego uczynku :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 yyhhy a po co ten koles wylaczal komorke?? cyz moze bateria sie rozładowała? dales mu czekolade w nagrode :) i ile mlodszy/starszy byl od ciebie? Nie wylaczal, sama sie wylaczyle, jakies 10min w sniegu byla, bateria sie wyladowala a pozniej po 30 min w kieszeni juz sie lanie naladowala. Nic mu nie dalem bo jak oddal to odjechal takl szybko ze ledwie mu podziekowaz zdazylem. Byl odemnie starszy, cos kolo 25-30 lat, ja mam 15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 i tak ma być. oby więcej takich ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 wiecej uczciwych ludzi :!: uczciwosci nigdy za mało :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 [...] Byl odemnie starszy, cos kolo 25-30 lat, ja mam 15. wiem ile masz lat :> hhehhe podejzewam ze jak kolo by mial mniej tzn cos kolo twojego wieku (i mojego tez ;)) to bys miał mniejsze szansce na odnalezienie aparatu... kolo troche starszy i dziany mial pewnie jakąś nokie powiedzmy 7650 :lol: i taki telefonik mu nie potrzebny... (Ale git że oddał!!!) A tak pozatym nie widzialem ze w sniegu sie bateria od kompa rozłaadowuje, kiedys zabiore dla ktoregos qumpla koma i wyprobuje :> a niszczy sie bateria tak? czy wogule telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 [...] Byl odemnie starszy, cos kolo 25-30 lat, ja mam 15. wiem ile masz lat :> hhehhe podejzewam ze jak kolo by mial mniej tzn cos kolo twojego wieku (i mojego tez ;)) to bys miał mniejsze szansce na odnalezienie aparatu... kolo troche starszy i dziany mial pewnie jakąś nokie powiedzmy 7650 :lol: i taki telefonik mu nie potrzebny... (Ale git że oddał!!!) A tak pozatym nie widzialem ze w sniegu sie bateria od kompa rozłaadowuje, kiedys zabiore dla ktoregos qumpla koma i wyprobuje :> a niszczy sie bateria tak? czy wogule telefon? Hmm, nie wiem czy sie niszczy. Wlaczylem od razu komore jak odzyskalem i tel dzialal jakby "wolniej". Po nacisnieciu guzika trzeba bylo chcwile poczekac, ekrany nakladaly sie nie siebi i wszystko sie rozmywalo. Wylaczylem wiece telefon i poczekalem az sie zagrzeje, w koncu temp powietrza byla ok -15 stopni a telefon lezal w sniegu... I wypadle przy naprawde sporej predkosci :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ..................A tak pozatym nie widzialem ze w sniegu sie bateria od kompa rozłaadowuje, kiedys zabiore dla ktoregos qumpla koma i wyprobuje :> a niszczy sie bateria tak? czy wogule telefon? Nie niszczy sie bateria, tylko pod wplywem niskiej temperatury traci/zmniejsza sie jej pojemnosc , zwlaszcza LiOn-owe ( nie wiem jak polimerowe) To to samo zjawisko jakie zachodzi gdy zostawisz niekoniecznie nowy akumulator w aucie, na mrozie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fajnie miałes, ja zgubilem nokie 8510 i pa, nikt mi jej nie oddal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Wczorej znajomej na dyskotece wypadł telefon - osoby zupełnie obe go oddały. Nie jest tak źle na tym świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 za to moj brat w zeszlym roq znalazl nokie 3310 w ogrodku :) i dowiedzialem sie od kupla ze prawdopodobnie lezal tam z 3 miechy, hyhy (zima byla i nikomu nie chcialo sie nosa wystawiac poza drzwi wejsciowe :) ) fakt faktem ze telefon byl niezle uszkodzony, prawdopodobnie ktos nim cisnal w sciane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fajnie miałes, ja zgubilem nokie 8510 i pa, nikt mi jej nie oddal..nie ma takiej nokii. cos zmyslasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Cudownie A to prawda ze chlopak postapil bardzo doprze, potrzba nam wiecej takich osob. POpieram :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fajnie miałes, ja zgubilem nokie 8510 i pa, nikt mi jej nie oddal..nie ma takiej nokii. cos zmyslasz :wink: No wlasnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to macie szczęście jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś komórke oddał kilka osób mi znajmych zgubiło swe komóry i nikt im nie oddał. Ja nie mam więc mnie to nie dotyczy. :lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Kiedys mój tata zgubił komóre, zablokował numer i po chwili zadzwonili do niego z Plusa, że jakaś cyganka przyszła zgłośić odnalezienie telefonu i podali mu numer do niej. Tata pojechał i dał jej 100zeta, tak sie cieszyła jakby dostała drugie bezrobocie :), ale liczy się jej uczciwość bo na giełdzie dostałaby o wiele więcej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 jeszcze nigdy nie zgubilem portfela/telefonu, ale znam osoby ktorym sie to zdarzylo i jeszcze nie slyszalem o reakcji o jakiej tutaj piszecie. ale tak dalej to bedzie lepiej na tym swiecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Fajnie ze sa jeszcze tacy uczciwi ludzie na tym swiecie. To sie liczy. Oby takich wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgoo Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Jednak prawdziwi ludzie istnieją...oby ich więcej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Co prawda nie jest ich duzo ale wazne ze sa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...