psz3mo Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Witam. Mam zamiar kupić 512 ramu tylko zastawnaiwm sie które brać, mam ograniczony budżet więc nie szukam żadnych wodotrysków do wyboru mam te kości: - patriot - corsair - kingston - geil czy może coś takiego: - samsung które wybrać?? dzięki i pozdrawiam ps. wiem że na forum są testy porównawcze i opisy jednak cięzko mi podjąć decyzję. ps2. dual 2x256 nie wchodzi w grę :) ps3. mam juz swój typ, chcę jednak się umocnic w moim wyborze :) Edytowane 19 Marca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 patrioty .... :D:D :wink: najlepsze ... :wink: super o/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 kup patriota lub geila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Z tych wzystkich to tylko geila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 patrioty sa lepsze do o/c od Geil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Te modele od tych Geili na pewno nie są lepsze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Te modele od tych Geili na pewno nie są lepsze!a po czym to wnioskujesz ? pewnie radiatorem miałeś obydwie kości że to stwierdzasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Właśnie miałeś te kości?? Polecial na firme (przez nieznających sie znaną i lubianą) i radiatorki :lol: :lol: piszesz jak by te GeiLe wyszły wczoraj... Edytowane 19 Marca 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Polceam Patrioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) TYLKO patrioty, a od tych geili to z dale, mojemu kumplowi przy 210 wywalaja Edytowane 19 Marca 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a po czym to wnioskujesz ? pewnie radiatorem miałeś obydwie kości że to stwierdzasz ? Właśnie miałeś te kości?? Polecial na firme (przez nieznających sie znaną i lubianą) i radiatorki :lol: :lol:Ja miałem obydwie. A dokładniej zestaw patriotów i geili 2x512. Widzisz co mam teraz w podpisie? Mi bardziej pasowały GeiLe, w o/c nie odbiegały od patriotow. Do tego lubią napiecie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja brał bym corsairy, patrioty albo samsungi, z imo przewagą na samsungi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No właśnie tak to jest, weź geile za chwile nie!! weź patrioty!! a nagle ja to bym wziął corsairy <_< obecnie zbieram na jakieś pamiątki 512 mb DDR 400 mhz i mam takie porównanie Geile vs Patrioty vs Corsair i dalej nie wiem które wziąśc, widze że większość głosów za Patriotami ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mam patrioty i jestem bardziej niz zadowolony. Co prawda z radiatorkami , ale mysle ze wiele roznic sie nie beda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) a te jak oceniacie ? 1. 2x 512mb G.SKILL CL 2.5-3-3-6 PC 3200 2. CORSAIR VS512MB400 CL2.5 Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a te jak oceniacie ? 1. 2x 512mb G.SKILL CL 2.5-3-3-6 PC 3200 2. CORSAIR VS512MB400 CL2.5 Bierz G.SKILL - świetne pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...