kapq Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 To tak ;D Mam aktualnie to co w podpisie i jeżeli dołoże do tego Radeona 9550 to nic nie pójdzie z dymem? Na jaki zasilacz to ewentualnie wymienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Codeshit, hmm... Może wytrzyma, może nie, ale i tak go wymień ;) Fortron FSP350-60MDN® jest najlepszym wyborem w kategorii cena/wydajność Edytowane 19 Marca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 cud ze on na tym sprzecie chodzi;) wymien go jak najszybciej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No już nie gadaj że cud :-) Ale faktycznie ryzyko duże :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Chieftec 360W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 fortron 400 W allegro.pl --==> 100 zł cena/jakos=BDB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Chieftec 360WMa 2x 80mm wentyle i jest dość głośny Jeżeli coś ze stajni Chiefteca o podobnej mocy to lepiej GPS-350EB-101A - bo ma 120mm wentyl i jest cichszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Fortron 350 z allegro 59 zeta i z palcem wytrzyma , ma 2 razy tyle mocy realnie co ten codeszit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 cud ze on na tym sprzecie chodzi;) wymien go jak najszybciej !No ziomuś nie przesadzaj... ;) Mój codeshit latał na 9700 bez problemu z kompem w sigu ale wiadomo jak to "hurtowe" zasilacze... weź fsp350-60mdn albo 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no :wink: dobra dobra przesadzilem sorka ja bym radzil ORT: wziąć (tak jest dobrze napisane dzisiaj mnie kolega poprawil ja nie wierzylem zobaczylem w slownik i bylo wziąć) FORTRONA 400 w jest nei duzo drozszy od 350 a zawsze wiecej w pozdrawiam s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ja bym radzil wziąć FORTRONA 400 w jest nei duzo drozszy od 350 a zawsze wiecej wNo i co z tego, że ma więcej Watów? W zasilaczach do kompa najważniejszy jest rozkład maksymalnych obciążeń na poszczególnych liniach, a nie Waty! Ten zasilacz jest dobry do płyty z zasilaniem procesora z 5V, podczas gdy płyta autora tematu bierze prąd z linii 12V. AragornPL podał jeden z odpowiednich modeli: Fortron FSP350-60MDN® jest najlepszym wyborem w kategorii cena/wydajność Jak ktos jest chętny więcej szczegółów o Fortronach to niech przeczyta przyklejony temat o nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapq Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 NO to co wybrać nie przekraczając 100zł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 FORTRONA 350 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 wymien go jeszcze dzisiaj bo jutro bedzie boom! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...