KAMILcom Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 no nie uczyłem się cały rok to chociaż ostatni tydzień by się przydało żeby za rok nie wałkować tego samego :wink:no widzisz a niektórzy mają wcześmniejsze wakacje :lol: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A co wy tutaj sobie jakiś czat urządziliście? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 no nie uczyłem się cały rok to chociaż ostatni tydzień by się przydało żeby za rok nie wałkować tego samego :wink: ja tez sie nie uczylem caly rok i jakos to kontynuuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 kiszonek mala wtopa przedchwila na gg napsiales mi ze idziesz sie uczyc niemca i geografi PS. sory za big OT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) kiszonek mala wtopa przedchwila na gg napsiales mi ze idziesz sie uczyc niemca i geografi PS. sory za big OT :lol: nikt nie chciał ze mna gadac (nawet Ty :P ) wiec nie mialem wyjscia ;) ale to ze ide sie uczyc nie oznaza ze dojde - wczoraj sie nie udało, wiec wstałem dzisiaj o piatej i sie ucze - jak widac, na forum :P ale do sql na 9:35 wiec jest czas [; // eot [; Edytowane 13 Czerwca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 dobra są wakacje :) konkurencja rośnie (nowy blok Misia) a termit dalej stoisz;) Skoro są wakacje jakaś bliżej nieokreślona data premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Premiery czego? Z ostatnich informacji jakie dostalem, to FlowPina juz raczej nie bedzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ups-szkoda :-| zawsze konkurencja to kunkurencja.. A tak flow pina niet, sam sprzedaje realitynet, kyniek to już własciwie na forujm nie bywa i tylko na alegro bloki wystawia... Troche sie oferta zawęża niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Troche sie oferta zawęża niestety...Niestety jak niestety .... dla Misia napewno nie ;) Miejmy nadzieje, że opuści z tego powodu ceny :P ... marzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mniejsza konkurencja= niższe ceny? miazga kto cie ekonomii uczył? to czemu winzgrozy microsoftu nie dodają jako dodatku do naj czy życia na gorąco? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mniejsza konkurencja= niższe ceny? miazga kto cie ekonomii uczył? to czemu winzgrozy microsoftu nie dodają jako dodatku do naj czy życia na gorąco? :wink: No to jest oczywiste, że przy braku konkurencji (monopolu), monopolista może sobie narzucić cena jaka mu sie podoba. Ale po pierwsze, konkurencja jest - realitynet (bedzie działać nadal) , mcs itp itd (no Kyniek też jeszcze robi bloczki) Tak wiec Misiu takiej zupełnej wolności nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 jeśli ktoś chętny to został ostatni z limitowanej seri :D jest trochę wybrakowany (brak chyba 5 pinów, top troszke porysowany ) jak co to na PW cena atrakcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kurde - moglem brac :) Teraz te bloki to bedzie legenda, juz nikt ich nigdzie nie bedzie mogl kupic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a jaka to seria limitowana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a jaka to seria limitowana ?Nie seria limitowana tylko ostatnia sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 jeśli ktoś chętny to został ostatni z limitowanej seri :D chyba wiem co piszę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 chyba wiem co piszę....Tak tyle ze to nie jest zadna limitowana seria poprostu zwykły ostatni blok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Tak tyle ze to nie jest zadna limitowana seria poprostu zwykły ostatni blok :wink:nie taki zwykly :) wszyscy bedą szpanować że mają taki bloczek jak ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tak tyle ze to nie jest zadna limitowana seria poprostu zwykły ostatni blok :wink:No i dodatkowo uwalone ma parę pinów i porysowany top ... dlatego jest limitowana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja jeszcze kupiłem normalnego, nie limitowanego :P Powinienś to nawać FlowPin SE, "Scared Edition" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Tak tyle ze to nie jest zadna limitowana seria poprostu zwykły ostatni blok :wink: Że tak powiem termit, żarty se stroisz? Prima apillis przedwczesne? Na czym ja se wode opre... czym ja AXp schłodze. I to za taką cenę :| Edytowane 28 Czerwca 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Szkoda ze niebedzie już bloczków jeżowych. Ja sam mam taki ale na grafie i od Miśka. Chciałem kupic od ciebie na cpu, bo taniej masz. Miałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja się pochwalę, że kupiłem jako pierwszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Heheh .... a ja miałem zniżkę 20% ale z niej nie skorzystalem. ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baban Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 No ja już kumplowi poleciłem bloczek termita, a tu *plask* ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 może trzeba jakąś "ekipę" zorganizować i "przekonać" termita, żeby nie zarzucał projektu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtisOne Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mnie zastanawia tylko jedno - dlaczego? Czyzby maly popyt na bloczki? Jest szansa na wykonanie jeszcze paru takich bloczków. Byłbym w stanie zapłacić nawet troszkę więcej za eXtra fatyge. ZONK :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dlaczego? Moe po prostu checia odpoczynku. Wszystko ma swoj czas - moze skladanie bloczkow juz sie po prostu znudzilo... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 ciekawe czy ludziom skłdanmie rolls royce'ów też się znudziło...może z Luksem trzeba zagfadać on robił spody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) nie mówię ze całkowicie zawieszam produkcje :D tylko jeśli będą kolejne to nie taki jak ten. Spód ten sam, ale top inny :wink: dokładniej nic nie powiem bo sam nie wiem musze sie nad tym zastanowić aby móc powalczyć z misiem :lol: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...