radomek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Tak jak w temacie i czy wam sie to wogole podoba !!! Bo mi tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 owszem :P dostalem na wiadomo jakie swieta ;) a ze mam juz inna to to przeznaczam na chore dzieci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Prosciej było zrobić ankietę :-) Co do pytania to owszem, a sam koncert w moim mieście podobał mi się :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 oczywiscie ze tak!! zreszta cel jest na tyle szczytny ze nie ma co sie zastanawiac... mam tylko nadzieje ze w przyszlosci nikt z nas (ani nasze dzieci) nie bedzie mysial korzystac ze sprzetu jaki wspiera orkiestra ps kto kupil serduszko za 5mlnzl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ja tam wyslalem 2 smsy bo na wiecej kasy braklo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Pewnie. Nasze WOŚP jest fenomenem na skalę światową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 w tym roku przegapilem :oops: dawniej bardziej mi sie to podobalo. jak byl pierwszy i drugi final, to zbieralem kase i organizowalismy koncert . Ale nie wyszlo, bo bylismy w podstawowce i nie chcialy zespoly z nami gadac. Pierwszy final byl najlepszy. W Lodzi przynajmniej. Byl fajny koncert i nie taka straszna komercja z tego zrobiona. Ale dobrze, niech zbieraja na dzieci, ja sprobuje dzisiaj cos dorzucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 WOŚP to dobry zwyczaj dorzuciłem tam swoje "5 groszy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Dobra sprawa ta nasza orkietstra :D Ja sie dorzucam zawsze co roku bo wiem ze te pieniadze ida dla potrzebujacych dzieci. Jestem jak najbardziej zA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to prawda, swietna sprawa tylko ciekaw jestem ile z tego idzie kasy dla organizatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja od trzech latekuff kwestuje! w mojej malej wsi zebralismy 2400 zl :) wiem,ze moze sie to wydawac malo ( teraz na WOSP jest= 3 036 278 200 zl) ale jak na tak dziure to jendka troche jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 WOSP to dobra rzecz ;]. Sam dalem SMS'a, siedzialem 3h przez onet konekt, i dalem 3zl dop puszki :). Jurek 3maj sie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 jasne, ze sie dolozylem nei duzoo, ale zawsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 .. a kto sie nie dolozyl ten trąba ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja nie dalem bo nie spotkalem worionariuszy :/ zucil bym moze pare zlotych ;) za to moja mama dala zloty pierscionek ;) I spox mi sie to podoba :)) A ty radomek dales cos????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 WOŚP: Oszustwo z licytacją serduszka za 5 mln Policja w Ustce przyjęła od mieszkańca tego miasta zgłoszenie o podszywaniu się pod jego nazwisko uczestnika licytacji serduszka numer 1 podczas 11. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Serduszko wylicytowane zostało za 5 milionów złotych. Osoba licytująca ukrywała się pod pseudonimem Matrix. Po aukcji, Jurek Owsiak ujawnił nazwisko zwycięzcy i jego miejsce zamieszkania. Damian Wierzbicki o wylicytowaniu przez siebie serduszka dowiedział się od brata. Nie oglądał telewizji, nie brał w licytacji udziału, a wylicytowana kwota jest dla niego sumą astronomiczną. Według niektórych źródeł, zwycięzcą licytacji miał być Damian Wierzbiński, nie - Wierzbicki. Jak sprawdzili reporterzy Polskiego Radia Koszalin, taka osoba faktycznie mieszka w Ustce, ma 18 lat, przeciętne dochody i nigdy nie myślała o braniu udziału w tego rodzaju licytacji. niektórzy chcieli dać aż zawiele :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 WOŚP: Oszustwo z licytacją serduszka za 5 mln Policja w Ustce przyjęła od mieszkańca tego miasta zgłoszenie o podszywaniu się pod jego nazwisko uczestnika licytacji serduszka numer 1 podczas 11. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Serduszko wylicytowane zostało za 5 milionów złotych. Osoba licytująca ukrywała się pod pseudonimem Matrix. Po aukcji, Jurek Owsiak ujawnił nazwisko zwycięzcy i jego miejsce zamieszkania. Damian Wierzbicki o wylicytowaniu przez siebie serduszka dowiedział się od brata. Nie oglądał telewizji, nie brał w licytacji udziału, a wylicytowana kwota jest dla niego sumą astronomiczną. Według niektórych źródeł, zwycięzcą licytacji miał być Damian Wierzbiński, nie - Wierzbicki. Jak sprawdzili reporterzy Polskiego Radia Koszalin, taka osoba faktycznie mieszka w Ustce, ma 18 lat, przeciętne dochody i nigdy nie myślała o braniu udziału w tego rodzaju licytacji. niektórzy chcieli dać aż zawiele :lol: Jakis niepowazny typ :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 No pefnie że tak!!! Owsiak roks!!! SMS oraz coś do skarbonki, aha i jeszcze licytowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ha! widze ze wiekszosc ludzi z tego fora sie dolozyla do orkiestry :D Tak trzymac panowie. Widac ze siedza tu porzadni ludzie, ludzie z sercem. Szacunek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja niestety sie nie dorzucilem bo nie mialem okazji ( grypa ) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jak co roku dorzucilem swoje kilka zlociszy na ten wspanialy cel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja przelalem troche kasy na konto orkiestry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja dałem 20 zł za SMS-y i 10 zł w skarboonq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja rzucilem chyba 5 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ja dałem tylko 1 zł :( //// zbieram kase na ddr ale rok temu dałem jaieś 50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 110 dalem. Owsiakowi mozna zaufac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...