Keiamatsu_Mizuki Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam Mam pytanie, jakim modułem lepiej przerobić konsolę, posiadam PlayStation 2 model SCPH-30004, MODBO 2.0 czy RIPPER 3.4u? Rozumiem, że RIPPER 3.4u jest droższy, ma więcej funkcji, możliwości no i może jest lepszy, ale jeżeli chcemy przerobić konsolę tylko po to, żeby móc grać na kopiach zapasowych gier to czy wystarczy przeróbka modułem MODBO 2.0 lub MODBO 2.1? Nie zależy mi bowiem na oglądaniu filmów w DIVX czy słuchaniu muzyki w formacie mp3, itp. Prosił bym o radę osobę, która ma jakieś pojęcie na ten temat. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Nie ten dzial. "Alternatywne Platformy". Szukajka sie klania jakby co, bo temat juz tam byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Tylko Ripper. Nie bierz żadnych Modbo - to jakieś podróby Matrixa czy Messiah - laser podobno znacznie szybciej pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Modbo to sie potrafi zepsuc od wejscia do setupu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...