kiciuleczek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 witam! czy jest jakis program, ktory umozliwi zrobienie z calego utworu dzwonka mp3, ale bez utraty jakosci? obecnie uzywam mobile phone tools (mam motke v547) i program ten umozliwia mi skrocenie utworu, ale trace jakosc! tak az mi szumi. Drugie pytanie to czy jest jakas strona z darmowymi dzwonkami mp3? pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ...jeżeli chodzi tylko o przycięcie, ma to być zwykła mp3, a nie jakiś dziki format, to kazdy dobry edytor audio, ja do jakichkolwiek przeróbek używam CoolEdit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja uzywam PSMPLAY. Da sie tam otworzyć i przyciąć każdy format. Potem zgrywam do mid i mam dzwonek, ale jest tam też opcja zgrywania do WAV, a pozniej mozna uzyc CDex i przerobic to na mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A ja mam pytanko, bo nie pamiętam jak się nazywał program do podgłaśniania piosenek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 najlepiej robić tak: - cdex'em wywalić mp3 do wave, - w jakimś edytorze audio (polecam GoldWave - demo pozwala na zabawę, ale po jakimś czasie wali komunikatami o apdejcie do fulla - może wkurzyć :P) zrobić co się podoba tj. zmienić głośność, przyciąć itp, - na koniec znowu cdex --> kompresujemy do mp3 (najlepiej koderem LAME i dajemy wiekszą rozdzielczość (bity) niż nasz 'pierwotny' mp3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 rzeznik ... a co do rekompresji , ludzie nei rubcie tego , bo tracicie duuzo na jakosci najlepiej na zywca ( zwlaszcza ze mp3 to umozliwia ) ciac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...