AdAm_00 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zapraszam na otwarcie portalu >>KLIK<< .Za niedługo premiera. A teraz zapraszam na forum dyskusyjne >>FORUM<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 To zaproś, jak już będzie otwarty portal:> Ot, takie małe spostrzeżenie ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDiablo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 To zaproś, jak już będzie otwarty portal:> Ot, takie małe spostrzeżenie ode mnie. ale forum juz jest czynne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 no czynne tylko ze czekam i czekam na p[otwierdzenie rejestracji i sie doczekac nie moge a chcialam dodac Wam linki to tutoriali Pshopowych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Nowi admini czy stara ekipa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nowa ekipa..stara wykazała sie niekompetencją...ale fajne słowo ;) do 31 powinno wszystko ruszyć..czekajcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nowa ekipa..stara wykazała sie niekompetencją...ale fajne słowo ;) do 31 powinno wszystko ruszyć..czekajcie ;] Ale old forum było wporzo. Moglibyście wrócić old bazę... Teraz to nie będzie ten sam HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nie da sie odtworzyć starej bazy....pomóżcie nam z FAQ'ami i artykułami a wrócimy do dawnej świetności :) nadal zapraszam wszystkicha na forum dyskusyjne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Nowi admini czy stara ekipa? Wszystko nowe ;) Stara ekipa - nie mamy z tym nic wspólnego. :) A co do bazy - chcieliby. :P "Niekompetencja" - jeśli tak nazywa się nauka,praca,rodzina i przyjaciele zamiast PC - to OK. ;) pomóżcie nam z FAQ'ami i artykułami a wrócimy do dawnej świetności Przepraszam bardzo, ale nie przywłaszczaj sobie "dawnej świetności" do swojej osoby i całej ekipy nowego HT.pl ... bo wy nawet tego nie widzieliście nie mówiąc o zrobieniu czegokolwiek ... więc nie przywłaszczać sobie naszej pracy ! Edytowane 26 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nowa ekipa..stara wykazała sie niekompetencją...ale fajne słowo ;) do 31 powinno wszystko ruszyć..czekajcie ;] niekompetencja... hehe... wszyscy wszystkich znaja i nawzajem sobie domeny podbieraja ;] n/c powodzenia zycze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 no coz :]] ....powodzenia :]]]] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 przepraszam jeśli kogos uraziłem... :) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wrócimy do dawnej świetnościJak możecie do niej wrócić skoro nawet nie mieliście nic wspólnego z real HT ? :lol: Więksozśc z Was nawet nie wiedziała o istnieniu HT ;) :lol: Jacy ludzie go tworzyli i jaki utzymywał się jego poziom ;) Hyhy a co do nazwy to nazwe to tzw. pozerstwem :lol: Przyszłosci też nie wróże Wam świetelanej, ale życzę powodzenia :lol: Pozdro dla ekipy old HT :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Widząc nazwe tematu myślałem, że będzie to Reaktywacja ale widze że kicha. Aż chce się krzyknąć: na banicje z nimi! Ale life goes on _Vip_ & Lagier. Jak ktoś nie potrafi zapracować na swoje to najczęściej korzysta z czegoś innego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to... a mam powklejac rozmowy z gadu? niekompromitujcie sie plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 blee...a ja jak nie mialam tak dalej nie mam potwierdzenia rejstracji :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to...Wszystko prawie jest tworzone przez Was prócz nazwy... prawie robi wielką różnice :lol: a mam powklejac rozmowy z gadu? niekompromitujcie sie plzchetnie bym je zobaczył :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to...Możecie się starać a i tak to nie będzie ten sam HT, który był wcześniej i na łamach, którego można było znaleźć wiele ciekawych informacji a co najważniejsze z pełną kulturą porozmawiać. Prawie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 az brak mi slow. a myslalem, ze bedzie to co kiedys, ale jak widac mylilem sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 spoko, zrobimy z Lagierem nowy serwis... www.cyce.pl :razz: pasi ? :ploom: :plum: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 a co bedzie na tym serwisie ;)? Najnowsze kolekcje biustonoszy czy moze nowe modele glosnikow ;)? spoko, zrobimy z Lagierem nowy serwis... www.cyce.pl :razz: pasi ? :ploom: :plum: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 spoko, zrobimy z Lagierem nowy serwis... www.cyce.pl :razz: pasi ? :ploom: :plum: :ploom: Vip - mam jedno pytanie - posiadacie jeszcze bazy ze starego HardTech'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Vip - mam jedno pytanie - posiadacie jeszcze bazy ze starego HardTech'a ? Nie ma już tego ... A szkoda bo wielu budowniczych FC miało tam wszystkie swoje projekty ... Nawet się pytałem czy można by opłacić jeszcze z miech albo krócej nasz serw i wtedy skopiować wszystko z tamtego serwera - niestety nie otrzymałem odpowiedzi. Tam też miałem swoje prywatne rzeczy (fotki itp) brrr , troche zły jestem, że nie zrobiłem backupu - chociaż części :P ale trudno ... Edytowane 26 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Vip - mam jedno pytanie - posiadacie jeszcze bazy ze starego HardTech'a ? szczerze...nie zajmowalem sie nigdy forum od strony technicznej, ale naprawde watpie czy cos sie ostalo :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) nowa ekipa..stara wykazała sie niekompetencją...ale fajne słowo ;) do 31 powinno wszystko ruszyć..czekajcie ;] Niekompetencją...huh, ciekawe. czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to... IMHO, tamto HT to było nakulturalniejsze i najbardziej konkretne forum w polsce, nigdzie takiego nie ma i nie będzie, szkoda. Już nie wspomne ile tematów poszło sie **bać, zdjęć...wszystkiego nie ma :/ Też mi szkoda fot z NY, bo tylko na tym serwie miałem :/ Edytowane 26 Marca 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ja mam :]] ...ale nie dam :razz: :razz: :razz: :ploom: zaczynacie od nowa, wiec opierajcie sie na WLASNEJ pracy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Vip & MaciekCi - szkoda ze nie da sie odzyskac tej bazy, no coz - life is brutal... :-| Tak powiem od siebie... HardTech wymiatal, mial w sobie to cos - czego coraz czesciej Tweak'owi brakuje. Jak tam wchodzilem, to czulem sie jakbym sam sie modowal :lol: Nigdy nie zajmowalem sie modding etc. Ale milo bylo poczytac i popatrzec na to co dzialo sie na lamach forum HardTech. Ale to juz historia. Vip & Lagier to dla mnie prawie Tweak.pl - zawsze Was z nim kojarze. Oczywiscie nie zapominam o benku - wie ktos co sie z nim dzieje ? Cosik go nie widac na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) A artykuły itp macie na dyskach czy wszystko poszło sie ... Też mam :) ale też nie dam ! :P Edytowane 26 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Mam ale nie dam ! :P Edytowane 26 Marca 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...