pwlj Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Witam. Czy jest możliwość wyłączenia w jakiś sposób trybu standby, w który wchodzi mysz, tak żeby cały czas świeciła tak jak bym nią ruszał? Jakby co, to mam MS IntelliMouse Optical 1.1A. Edytowane 26 Marca 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Obawiam się, że się nie da. Tak działają tylko myszki bezprzewodowe dla graczy (np. G7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 A dlaczego chcesz wylaczyc tryb standby? Sa jakies plusy takiego dzialania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Dla gracza plusy są oczywiste. Campujesz sobie gdzieś, i jak chcesz się ruszyć a mysz jest w stand-by to masz opóźnienie - nie żyjesz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Rzoumiem teraz, dzieki :) Gdy rozkrecalem moja myszke wydawalo mi sie, ze jest to zwykla czerwona dioda LED, mozna by podpiac ja bezposrednio pod zasilanie, obejsc ten uklad ktory steruje trybem standby. Wystarczy sprawdzic na jakie napiecie jest i do dziela. Oczywiscie jesli dobrze mysle i to jest dioda LED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Może się zamienicie myszami http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=193483&hl= każdy chce co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Ale jakoś powinno się dać... W końcu mysz sama chyba się nie orientuje, że się nią nie rusza, tylko jakieś informacje do kompa i z powrotem muszą iśc. Może zna ktoś asemblera i chce wspomóc wszystkich graczy na myszkach z trybem standby? W ogóle, to po co coś takiego na gryzoniach kablowych? Zwiększa żywotność diody jakoś znacząco? Edytowane 28 Marca 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kup MX-a 518 i nie bedziesz mial problemu :D 1600 DPI i "szczur" nigdy nie "zasypia" ;] Jest czuly na kazdy ruch ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...