muszka15 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Sorry za taki nudny temat ale na razie mam słabego kompa (Durona 800 riva tnt2 i 256 mb ramu)ale chcialem się dowiedzieć co mi na rivie pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 O stare starenkie , jak tak wróce pamięcią do lat młodości to hmm: Dungeon Keeper , Warcraft .... , Blood 2 , Doom 2,3 , Black and White , Cywilizacja , Command and Conquer chyba wszystkie odsłony jeśli się nie mylę i to całkiem przyzwoicie , stare fify , nba , nhl i w sumie tyle mi do głowy przychodzi na ta chwilę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 O stare starenkie , jak tak wróce pamięcią do lat młodości to hmm: Black and White z tym mozae byc chyba jednak problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 No chyba o Populusie myślałem a napisałm B&W , i tam też z tym doomem sie walnąłem chodziło mi o Quaka 3 , i Dooma 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 W miare nowe to zadne. :P ET powinno jako tako chodzić, UT99, Q3, Q2, System Shock2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ciupnij sobie w MAFIE, a reszta na pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ciupnij sobie w MAFIE, a reszta na pozniej. MAFIE ? marzenia............ to to nawet T&L nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 z tym mozae byc chyba jednak problem ;)Nie bedzie problemu,widzialem ta gre na PIII500,192MB Ram i Savage 4 i gra byla calkiem plynniutka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Desperados, Chicago 1930 :) Mafia też powinna działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 MAFIE ? marzenia............ to to nawet T&L nie ma Na Rivie M64 zaiwania MAFIA - sprawdzone, udowodnione. Daje se reke uciac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Commandos i Project IGI bardzo dobre gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylucjan Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Sorry za taki nudny temat ale na razie mam słabego kompa (Durona 800 riva tnt2 i 256 mb ramu)ale chcialem się dowiedzieć co mi na rivie pójdzie temat nie jest nudny, bo giery, które wówczas królowały do nudnych się nie zaliczają :D polecam System Shock 2 (najlepszy FPS w jaki grałem!!) no i Fallout 1 i 2 milej zabawy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) MAFIE ? marzenia............ to to nawet T&L nie ma grałem w to na S3 Savage 4 32MB (duron 700mhz, 256MB SDR133 ) :D ukończywszy cała gre... Edytowane 28 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Oblivion :lol2: A na powage, to polecam Metal Gear Solid PC Naprawde ekstra gierka i spokojnie na rivie ruszy ;) Aaaa... Jeszcze LBA i LBA2, Oddworld Odysey i Exodus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Operation Flashpoint - gra, którą odłoży się na półkę tylko wówczas, jak wyjdzie jej następca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 MOHAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Zapomnieliscie o mega klasyce,jak ten sprzet byl hiciorem - American Alice :) Gra,ktora dostala u mnie 10/10 jako pierwsza po TR2 i RUNE :) Edit - wlasnie,jak moglem zapomniec o RUNE :) Edytowane 28 Marca 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Still Life calkiem nowa gra chwilowo mam Rive Vante i ta gra chodzi mi w 1024/768 wszystkie opcje na max procz wygladzania krawedzi, mozesz tez pomyslec o emulatorze PSX i jazda na maxa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Battlefield 2 / Far Cry / Quake 4 / Doom 3 napewno pujda..... <joke> niektorzy podaja takie tytuly ktore na tej rivie beda chdozic ale w 640x480 10fps.... nie do konca chyba jestescie swiadomi jej wydajnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Tytuly,ktore ja podalem pojda w max detalach w 800x600 a rune nawet w 1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Max Payne - nie powninienes miec problemow ze znalezieniem dobrego tytulu na swoj sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nie wiem jak mozna bylo nie wymienic - Deus Ex I masz grania na dluuugi czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 A morrowind by na tym nie smigal? Max payne 1 jak ktos juz napisal, 2 chyba tez powinna chodzic? ;) Warcraft2... Starcraft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Max Payne - nie powninienes miec problemow ze znalezieniem dobrego tytulu na swoj sprzet :)Chyba nie powinnas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Sorry za taki nudny temat ale na razie mam słabego kompa (Durona 800 riva tnt2 i 256 mb ramu)ale chcialem się dowiedzieć co mi na rivie pójdzie Hmm hydro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Chyba nie powinnas :) "Sorry za taki nudny temat ale na razie mam słabego kompa (Durona 800 riva tnt2 i 256 mb ramu)ale chcialem się dowiedzieć co mi na rivie pójdzie" :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 To albo sie przejezyczyla,albo w nicku powinna/powinien umiescic wiecej info bo nick jest bardzo mylacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 half life i cs 1,6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Vice City GTA3 Mafia Max Payne 1 i 2 Morrowind Neverwinter Nights Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Battlefield 2 / Far Cry / Quake 4 / Doom 3 napewno pujda..... <joke> niektorzy podaja takie tytuly ktore na tej rivie beda chdozic ale w 640x480 10fps.... nie do konca chyba jestescie swiadomi jej wydajnosc :) To co podałem chodzi bo kiedys miałem sam ta karte. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...