Skocz do zawartości
Lisek

Ktoś ogląda Polsat?

Rekomendowane odpowiedzi

ja ogladam tvn raczej, no chyba,z e swiat wg kiepskich na polshicie.

w tvn sa fajne programy, np chwila prawdy, oko za oko (ogladam raz na miesiac :>), usterka bylaby fajna, gdyby nie prowadzacy, ktory stara sie byc dowcipny, ale mu cos nie wychodzi :>ale discovery rulerzz :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polsatu to juz dawno nie ogladalem... jezeli juz cos ogladam to raczej jest to TVN... fakty jakies programy rozrywkowe itd... kiedy sa jakies wydarzenia sportowe to odpalam TVP... a ogolnie Discovery MTV raz na tydzein zeby byc na czasie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem sobie rok temu telewizor bo stwierdzilem ze fajnie jest czasem cos sobie poogladac no i na te prawie 400 dni jezeli by zebrac wszystkie godziny do kupy to ogladalem telewizje moze ze tydzien (7dni) Glownie to byl Discovery. TVN i Polsat to jest taki jeden wielki kicz ze na sama mysl mi sie chce wymiotowac. Nic tylko kase chca zarabiac oglupiajac wszystkich na maksa. Niestety jak sie okazuje zerujac na ludzkim nieszczesciu i emocjach zarabia sie najwiecej i obie te "telewizje" korzystaja z tego w mocno przesadzony sposob. Jedyne co warto czasem zarzucic na ekran to Discovery i Cartoon Network :wink: ewentualnie jakis film z Divx :lol:

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Nic tylko kase chca zarabiac oglupiajac wszystkich na maksa...

to co powiesz o szalonym kanale (w przenosni ta nazwa tez pasuje) Mango i np ich cudownym wynalazku SilverStar (plytka czyszczaca) co kosztuje 99zl a domowa metoda mozna miec to samo za okolo 1zl 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokusze sie o stwierdzenie ze wiekszosc polskich stacji prezentuje niezmiernie niski i zalosny poziom. Non stop to samo. Jak nie telenowela to reklama albo telezakupy albo jakies filmy puszczane po 1000 razy albo jakies smieszne "tok szoły" zrzynane z zagranicy.

Osobiscie oglondam tylko wiadomosci na tvn lub tvn24, relacje z dakaru na tvp, eurosport mtv i discovery i to by bylo tyle. Czasem sie cos ciekawego trafi na naszych stacja ale bardzo sporadycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam pierdziele Polsat jak i tv czasami ogladne tvn i jakis film na HBO ale tak ogolnie to straszny syf w pudle leci.

W telewizji mowia w telewizji graja...

....milony odbieraja.....

...najwazniejsza powinna byc twoja głowa

a nie reka [gluteus maximus] czy noga..

Wywiad z Maryla wole film z De niro.

O boze z nowu Drozda smiechu warte panie Drozda idz pan w <span style="color:red;">[ciach!]</span> z takim zartem .

(K44)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami fajne telenowele tam lecą :wink: . Można wiele się z nich dowiedzieć o ciekawych rzeczach a poza tym to szybko się przy nich zasypia. Z polskich tv to tylko to tylko tv puls albo niepokalanow jest ok :wink: a reszta to kaszana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na discovery tez powtarzaja.... ja wogole nie ogladam tv(nie liczac malego odchylu jakim sa chinskie filmy akcji na tv4 o 12 w nocy, ale ciii ;]), od pewnego czasu po prostu denerwuje mnie ogolnie pojeta niefachowosc i komercja panujace w polskiej (i nie tylko) tv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam coś takiego, że jak już włącze TV to oglądam prawie do końca nadawania wszystkich kanałów (czyli do późnej nocki) - bez względu na to czy jest coś fajnego czy nie :). A jak siądę przed kompem to siedzę i siedzę i siedzę, aż budzik dzwoni o 6 rano, że trzeba do roboty iść :lol:

Przyznaję, że polskie TV nie prezentują wysokiego poziomu i przesadzają z reklamami, ale jednak TVN jakiś poziom prezentuje, a i na Polsacie czasem trafaiają się rodzynki - np. "Platoon"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi