neomagnet Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam, założyłem już jeden taki temat, niestety został zamknięty bo był w złym dziale i mam nadzieje ze ten nie zostanie zamkniety. w tamtym dostałem jedną odpowiedz, zadzwoniłem do tego sklepu po info i powiedzieli ze nie ma problemu lecz dzisiaj zamówienie zostało zawieszone z braku tej płyty :sad: . Moja wielka prośba: proze, podajcie mi link do jakiegoś sklepu w którym ta płyta jest jeszcze dostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 O to chodzi ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 chodzi mi o model 9npa+ ultra (z plusem), ale nigdzie nie moge jej znależć, a jak juz cos jest to albo niedostępne albo za 450zeta, lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Popatrz w TYCH sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) lol, mi chodzi dokładnie o wersje z plusem ale ultra bo dostane od kuzyna dysk 200gb z sata2, a i zeby jeszcze była dostępna. Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jeżeli nie ma już tych płyt to moze znacie płytę podobną do tej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mój Asus, Abit AN8 i parę innych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Może to jest to ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a co myslicie o wersji 9NPA3 Ultra?? warto ją kupić za 350?? jest lepsza czy gorsza od 9npa+ ultra. na stronie producenta docztałem się jedynie ze 9npa3 u, ma jakis cpu fan speed control a tamta tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 dlaczego nie odpisujecie?? napiszcie czy opłaca się kupic 9npa3 ultra za 330-350zł, zacząłem się zastanawiać nad asusem i msi neo4-FI poniewaz posiadam aktualnie wersje neo4-f i działa bez zarzutu. (niestety nie jest moja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Możesz brać, podobna dobra do podkręcania. No i dobrze wyposażona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a czy wejdzie na nią ten zalman?? ale tak zeby nie zachaczał o grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ciężko stwierdzić tak na odległość. Najlepiej pójdź do sklepu z całym komputerem i zrób przymiarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Najlepiej pójdź do sklepu z całym komputerem i zrób przymiarkę.za takie porady to dziękuje :) , kupie go i ewentualnie jak nie bedzie pasował to opchne na allegro, to tylko 20 złotych, ale myslałem ze ktos juz wymieniał ten wentyl a ten zalman jest dosc popularny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...