Gość fuqs Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jak Wam sie podoba moja strona domowa? Co zmienic /dodac/ulepszyc? fuqs.ovh.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jest od tego dział prezentacje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Strona bardzo prosta, ale schludna. Może być, ale jest parę niedociągnięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Strona nie jest zła, waliduje się i właściwie nie ma się do czego przyczepić, ale jednak mi się udało ;) . Mianowicie w menu nawigacyjnym przed każdym linkiem wczytujesz obrazek z gustowną strzałeczką (co nie jest zbyt szczęśliwym rozwiązaniem), a w stylu css masz: ul { list-style-image: url(img/ul.gif); }Po co, jak z tego nie korzystasz? To drobnostka ale sam rozumiesz trzeba się do czegoś przyczepić. Wesołych Świąt. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 minusy: - menu słabo widoczne na pierwszy rzut oka.. powinien być jakiś ciemniejszy pasek czy coś... - jakoś tak wszystko rozsztrzelone, nie widac gdzie kończy się jeden artykuł a zaczyna nastepny ( w dziale pliki np) - księga gości.. rozwlekła niepotrzebnie... można by pare informacji dac w 1 linijce... - ogólnie jakoś tak pusto na stronie.... da sie przejrzeć w ciągu 40 sekund Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a mi ta strona bardzo sie podoba :) genialna w swojej prostocie :) jesli bedziesz ja kontynuowal to moze jeszcze tam kiedys wpadne :) jedyny minus wedlug mnie to malo widoczne czcionki :? ale to penie tylko ja ich nie widze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Czcionkami się nie przejmuj, bo zawsze się znajdzie ktos kto bedzie marudzić :P Ogólnie fajna stronka tylko troche pusta ;) Dodaj jakąś galerie może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Mi się barrrdzo podoba! Gustownie wykonana, prosta w formie, bez zbędnych udziwnień... Profesjonalna robota! ;] <ok> Tylko przydało by się dodać trochę stuff'u, bo faktycznie stronkę ogląda się w jakieś 30 sec. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Fajny layout, podobają mi się podpowiadacze pod linkami. Tylko mógłbyś troszkę treść wzbogacić. Jak na początkującego 15-letniego webmastera duży plus!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ogólnie popieram przedmówców. Wygląd i estetyka rewelacyjna. Ale: 1) Pasowałoby bardziej oddzielić menu od reszty strony. 2) Info o zgodności z XHTML przenieść w mniej ważne miejsce (np. na dół) 3) Jakieś arty/recenzje mile widziane bo w sumie czytania jest na 2-3 minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...