dw.flash Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Potrzebuje jakąś Płyte Głównąi Kart Graficzną, żeby dało się je troche podkręcić bo chce pomęczyć starego kompa i sie nim pobawić, tzn mam zamiar go kręcić bi w końcu trzeba isę nauczyć Tak myślałem zeby w sumie nie było więcej jak 650 zł To ma być Socket A i AGP I dysk ma być na ATA !! Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez dw.flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Może Epox 3RDA3+ i jakiś Radeonik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No właśnie tak myślałem tylko, że ja nie znam się aż tak żeby wybrać coś dokładnie help :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: A jeszcze jakby ktoś podał jakiś linkto byłoby super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 sprzedaj procka pod socket a i kup cos na s.754 napewno bedziesz mial wieksza "przyjemnosc" w kreceniu i wieksza poprawe w wydajnosci nie ma sensu pakowac sie w socket a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 3RDA+ ? ;] Klick A karta to jakiś Radek 9800P 256bit :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 http://allegro.pl/item100597773_epox_8rdae...atis.html#photo a co sądzicie o czymś takim ?? ile się opłaca dać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Ej chyba uzgodnilismy juz ze zostaniesz przy obecnym sprzecie do wrzesnia. Lepiej trzymaj kase i nie baw sie w tymczasowy upgrade bo i tak gierki beda Ci cienko chodzic a za zaoszczedzona kase udezysz w pozniejszym terminie w cos konkretnego. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 w sumie nie wiem co mni naszlo ewentulanie wymienie nude i zasialcz na cos porzadnego jako materia pod kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ewentulanie wymienie nude i zasialcz na cos porzadnego jako materia pod kompa :D Jak chcesz bude mozesz zawsze nabyc a zasilacz najlepiej z pewnym "zapasem mocy" kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 za zasialcz che dac tak okolo 450zł moze kolo 400zł jakiegos tagana conajmniej 480W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jak tyle masz kasy na zasilacz to kup Tego prawdziwy potwor B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) A nie wystarczy jakich koło 400zł :D jednak troche szkoda kaski :D TO jaki jest dobry zasilacz za około 400zł ?? P.S. A tak w ogóle moj genialny proc antek 2100 palmino czy jakos tak sie grzal ze kupiłem scythe katana bo box nie dawal rady i teraz siedze na swoim kompie dopiero Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez dw.flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A nie wystarczy jakich koło 400zł :D jednak troche szkoda kaski :D TO jaki jest dobry zasilacz za około 400zł ?? ... Dobry zasilacz do 400zł: Antec TruePower 2.0 430W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A może Tagan TG480-U15 Easy-Con - 385zł albo Tagan TG480-U22 2force - 369zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A może Tagan TG480-U15 Easy-Con - 385zł albo Tagan TG480-U22 2force - 369zł Te Tagany są gorsze od tego Antec'a co ja go wcześniej podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Te Tagany są gorsze od tego Antec'a co ja go wcześniej podałem. A 430 Wat wystarczy ?? I pytanie czy on ma odpinane kable ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A 430 Wat wystarczy ?? I pytanie czy on ma odpinane kable ?? Spokojnie starczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) A nie lepiej wziąśc Huntkeya 350 AP?? niby ma 350W ale realne ma 400W i uciagnie niemal każdy zestaw a kosztuje tylko 210 no ale oczywiscie jak chcesz jakiegos o większej mocy to ten jest bardzo dobry i ma odpinane kable, ewentualnie tego Antca co podał Maciag :D Pozdro Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...