BLANTMEN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Mam pytanie - działa wam katalog publiczny z gadaka ??? Mi jush od kilkunastu dni niedziała :( Mam gadaka 4.9.3. Niewiem czy katalog tylko w tej wersji niedziała. Czy wy, którzy macie gg5.0 macie katalog ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 dziala, ale takie pytanie to sie zadaje na ircu!!!! albo jakims czacie! mam najnowsze gg pewnie tow ina wersji, mi an starszej zle dzialal modul wysylania sms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ale mi się wydaje, że jesteście bardziej obcykani w tych sprawach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Na najnowszym gg dziala, na starym mi nie chodzil Musisz sciagnac nowa wersje! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 trzeba sciagnac najnowsza wersje GG, pisze nawet sprawdz kogos w katalogu to wywali ci nawet komunikat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 trzeba sciagnac najnowsza wersje GG, pisze nawet sprawdz kogos w katalogu to wywali ci nawet komunikat :wink: A to ty jush nieużywasz starego gadaka ??? No niepodejrzewałem cie o to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 To jakas sciema, ja ma version 5.0.1 i mi nie dziala katalog juz ponad 2 tyg. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 mi tam dziala wersje mam najnowsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Mi na 5.0.3, najnowsza wer. bezproblemowo chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Nie chodził mi od dłuższego czasu .... miałem gadaka 5.0.1 ... tera instalłem 5.03 i działa bez zarzutu!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Nie chodził mi od dłuższego czasu .... miałem gadaka 5.0.1 ... tera instalłem 5.03 i działa bez zarzutu!!!!!!To juz wiem czemu mi kur%^ nie dziala :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hehe mialem jescze starego wina sie zastanawialem czego katalog nie choodzi zainstalowem nowego wina nowe gg i zaczelo chodzic ale sie nawet nie skapnalem ze to dzieki wersji gg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a mi tam nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 instalujcie 5.0.3 i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 mam 5.0.3 i dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A ja mam 5.02 i zdaża się że nie działa i to częstawo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A wszystkie problemy prezez to że gadu zmieniło protokół pracy katalogu publicznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 eh mi raz dziala raz (zalezy pewnie ile ludzi naraz szuka znajomych ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 mi się wydaję że to zalezy czasem od liści użytkowników online, a czasem jak coś 'ulepszają' na serwerach tez moga być problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...