homzik Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Wlasciwie wszystko zostalo wyjasnione w temacie. Dla tych, ktorzy jeszcze nie mieli do czynienia z Opera Mini - serdecznie polecam, jest duzo fajniejsza (przynajmniej dla mnie) niz rozwiazania proponowane przez producentow. Pobierz Opere Mini Lista Zmian Milego sufrowania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 homzik możesz mi mniej więcej przetłumaczyć te zmiany, bo mam wersje 1.2 i chciałbym w sumie tą 2.0 ściągnać ale wolałbym najpierw przeczytać te zmiany, których sam nie jestem w stanie sobie przetłumaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 homzik możesz mi mniej więcej przetłumaczyć te zmiany, bo mam wersje 1.2 i chciałbym w sumie tą 2.0 ściągnać ale wolałbym najpierw przeczytać te zmiany, których sam nie jestem w stanie sobie przetłumaczyc :) Tak z grubsza to: - wsparcie pobierania obrazków, dźwięków, aplikacji itp. na większośći telefonów - wsparcie dla skórek - spersonalizowane możliwości wyszukiwania na stronie głównej - funkcja szybkiego dostępu do zakładek (naciśnij klawisze * i 1-9) - wsparcie dla obrazków o dużych wymiarach - możliwość wyboru wielkości czcionki - zmieniony wygląd strony domowej oraz ustawień - opcja powiększenia dla dużych obrazków - możliwość pracy na pełnym ekranie - wciśnij dwa razy * (?) - wsparcie dla scrollbarów (jak to sie nazywa po polsku? pasek przewijania?) - obsługa rysików - poprawiona kompatybilność z niektórymi modelami komórek - wsparcie dla urządzeń BlackBerry - poprawiona współpraca dla Palmtopów (Palm devices) - wsparcie dla ok. 30 języków - poprawiona wydajność w Nokiach z oprogamowaniem Series 60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jest dobrze :P najbardziej mnie fascynuje opca pełnego ekranu :D :D Ściągne i jak dorwe gdzieś tą moją simdate to wypróbuje ;) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ten temacik, to mi pasuje do Nowości. Przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Hehe milutki news. Uzywam operki mini od pierwszych wersji, a ta 2.0 jest wypasiona. Opera rules. A tutaj live demo jak ktos chce sie pobawic. Edytowane 3 Maja 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 fajne to, mozna przez te nsymulator strony przeglądac :) Tylko do przegladanai forum troche za mały 'wyswietlacz'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ściągnąłem sobie na swoją Nokie 6610i i moge powiedzieć, że lepsza od fabrycznej (która ma problemy z obsługą normalnych stronek), ale nadal to jeszcze nie to (obrazki krzaczy), nawet fajna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Tak wygląda forum purepc.pl na SE K700i Trochę rozjechane, ale ... wersja Lo-Fi Forum jest już bardzo wygodna w przeglądaniu :D Edytowane 4 Maja 2006 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...