Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Sprzedaje na allegro motke v600. Dzis dostaje maila od goscia z pytaniem z allegro. Mail po angielsku i pyta mi sie czy sprzedam dwie motki za 1400$. Zebym podal mu czym wysle paczke itd. Odpisalem ze wysle dwa telefony ale chce pierwsze wplaty. Transport przez DHL. Teraz dostalem odpowiedz zebym podal nr konta i nazwe banku a on wplaci mi kase i poda adres na jaki mam wyslac przesylke. Co robic? to chyba jakis kit? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Kit nie kit Jeśli wpłaci to nie masz co sie obawiać Jeżeli ta cena Cie satysfakcjonuje a on wpłaci - to nie widze problemu Wyslesz tam gdzie trzeba, wazne zeby była kasa po prostu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 juz bylo o tym niedawno - walek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ale jak podam konto to niemoze mi sie na nie wlamac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Jak wplaci kase na Twoje konto - i bedziesz mial je na koncie to nie masz obaw.. Inaczej sie nie baw.. Pewnie wysyłka do nigerii ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) no dokladnie do nigerii;d czemu taki walek? Edytowane 4 Maja 2006 przez Spinacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 hehehe jak daje kase to bierz i spier...j :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Co za głąby znowu ludzi oszukują...stary numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ok cos soczystego przydaloby sie do niego odpisac :D co proponujecie ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Walek jak nic. Ale jak wplaci to wysylaj :D Ja tam uwazam ze to kolejny przekret... ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 nie no nawet mu konta nie podaje bo to podobno na tym polega ze on mi pokaze dowod wplaty ja mam wyslac paczke ale przez ten bank co on wplacal polski bank niemoze mi wydac pieniedzy (pieniadze wracaja do nadawcy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zapytaj, czy zgodzi się za pobraniem, jeżeli tak, to raczej wałek nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 bedzie kasa na koncie to mu wyslesz proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 a jak to napisac ze za pobraniem ?:P i tu jest jego IP 62.128.164.251 jakie pokazal mi outlook express. w sumie gdzies z afryki :| piszcie co to moze byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zapytaj, czy zgodzi się za pobraniem, jeżeli tak, to raczej wałek nie jest...Ciekawe jak za pobraniem wysle do Nigerii :D Poza tym jak gosciu daje za dwie motki warte ~1000zl ---> 1400$ to znaczy, ze to jest walek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ale ten IP z afryki ?? hmmm chyba ze proxy changer :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 moze w nigerii sa inne ceny :) z tego co wiem to nie da sie z nr konta danych odczytac jedynie przez bank ale wtedy musiala by byc policja itd. podaj nr konta (sam) i jak wplaci to wyslesz nie to nie a chodzi o 1400 dollarow ($) czy zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Coś w tym stylu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196626 ?? Wałek, niejeden już na tym poległ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 to idz na jego warunki i wysylaj. Krzyzyk na droge, tylko pozniej nie placz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ok EOT http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID...d=1144345778197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 moze w afryce maja takie ceny ;) wlaci kase dobrze.. nie wplaci.. drugie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 omg ale ludzie mają problemy, jak będziesz miał kase na koncie to wysyłasz, jak nie będziesz miał to nie wysyłasz, chyba to nie wymaga specjalnie wysokiego IQ. A to że napewno kasy na koncie niebędzie to inna sprawa, która nie ma nic do rzeczy, bo jeśli kasy nie będzie to komórek nie wyślesz, w ogóle problemu w tym nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Jak nigeria to na 100% wałek, coraz bardziej się to szerzy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 chodzilo mi tylko o to czy jak podam numer konta to moze mi sie ktos taki na niego wlamac a nie ze wysle komorke a nie bede mial kasy na koncie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Możesz podawać numer konta na lewo i prawo - ja nie trafisz na pr0 hakera ze sprzetem za grube $$$ (takie naprawe grube:>) to nic Ci nie grozi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 no i teraz juz wiem ;) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...