radeon_pro Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Witam... Mam problem jak zainstalować 2 karty dzwiękowe?? Jedna jest zintegrowana a druga wpinana. Czy wie ktoś jak to zrobić?? Pozdrawiam.................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Tak jak kolega napisał - niewłaściwy dział, ale... Nie wiem czy dobrze cię rozumiem, ale nie ma sensu korzystać z dwóch kart (u mnie jest to nawet niemożliwe). Albo korzystasz ze zintegrowanej, albo wyłączasz ją z poziomu BIOS'u i korzystasz z zewnętrznej ("wpinanej"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Mam problem jak zainstalować 2 karty dzwiękowe?Wetknąć i zobaczyć co będzie. Czy to zadziała zależy od BIOS-u. U mnie jeden komputer działa bez problemu a w drugim BIOS wyłącza kartę na płycie i Windows już jej nie wykrywa. Ale można wstawić 2 karty PCI i to powinno już chodzić bez większych problemów. Jeżeli karta na płycie znika pod Windows, to chyba nie ma na to rady. Przynajmniej ja nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...