kuki1989 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 evo VIII? czemu nie Evo IX buuuuuuuuu przecierz w spisie sa podane obydwa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Znów nie ma Skyline'a <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Lista zawiera tylko czesc samochodow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Znów nie ma Skyline'a <_<przecierz to dopiero 20 samochodów ze 100 wiec szanasa na Skyline'a i 350z jest poniewaz jest model 300ZX :) zapewne bedzie tez Chevy Camaro SS bo widziałem go na którymś z zapowiedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No cóż ale na żadnym z wielu screenów go nie widziałem więc czarno to widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) evo VIII? czemu nie Evo IX buuuuuuuuu Każdy screen z gry zawiera przerobionego EVO więc nikt nie jest w stanie powiedzieć który to bo można je rozróżnić tylko po zderzakach ale jest nadzieja na IX bo będzie Subaru Impreza 2006 EDIT W grze chyba będzie FQ400 - patrz screeny, dach EVO 2262639[/snapback] przecierz to dopiero 20 samochodów ze 100 wiec szanasa na Skyline'a i 350z jest poniewaz jest model 300ZX :) zapewne bedzie tez Chevy Camaro SS bo widziałem go na którymś z zapowiedzi :wink: http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0023.jpg http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0035.jpg http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0037.jpg http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0039.jpg http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0004.jpg http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0006.jpg http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0017.jpg http://www.nfs.com.pl/e107_plugins/kig_men...amp;imageId=235 http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ingame/0024.jpg Pasi ? Camaro '69 - Challanger 2006 - Charger 2006 - Mustang GT500 Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Przeczytałem zapowiedź w CDA i muszę powiedzieć, że jedynie autosculpt jest fajne, reszta... albo odgrzewany kotlet, albo z serii "to juz było"... a cała gra będzie kichą jeżeli model jazdy bedzie identycnzy jak w MW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Przeczytałem zapowiedź w CDA i muszę powiedzieć, że jedynie autosculpt jest fajne, reszta... albo odgrzewany kotlet, albo z serii "to juz było"... a cała gra będzie kichą jeżeli model jazdy bedzie identycnzy jak w MW Przesadzasz. Wszyscy przesadzają. Zawsze przed premierą nowego NFS'a są negatywne opinie, że to, że tamto a jak już wyjdzie to 98% ludzi w to gra. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Przesadzasz. Wszyscy przesadzają. Zawsze przed premierą nowego NFS'a są negatywne opinie, że to, że tamto a jak już wyjdzie to 98% ludzi w to gra. :)Bo nie było nigdy konkurencji dla NFS na rynku PC, ale teraz będzie TDU co znacznie zmniejszy wpływy z NFS, a właściwie takiej formy NFS jaką prezentują teraz panowie z EA. Oczywiście może się zdarzyć, że TDU będzie kompletną klapą, ale szczerze w to wątpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Bo nie było nigdy konkurencji dla NFS na rynku PC, ale teraz będzie TDU co znacznie zmniejszy wpływy z NFS, a właściwie takiej formy NFS jaką prezentują teraz panowie z EA. Oczywiście może się zdarzyć, że TDU będzie kompletną klapą, ale szczerze w to wątpie.Jak by nie było to IMO z upływem czasu zacząłem zauważać, że wszystkie NFS'y, które wyszły do tej pory mają fajny klimat. Nawet U z wieśniackim tuningiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) EDIT W grze chyba będzie FQ400 - patrz screeny, dach EVO Te małe spojlerki na dachu są też w zwykłej dziewiątce, ale gdyby w grze faktycznie było FQ-400MR, to grałbym w nią choćby dla tego auta. :) BTW. Modlę się o Hondę, a szczególnie S2000 i Integrę Type-R. :) Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Sysak13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No i tu sie mylisz :) Zwykły 280 konny nie ma tego i niektóre FQ340 też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ciekawe czy będzie LGT bo jak tak to też zagram by zobaczyć to autko. http://videos.streetfire.net/search/lgt/0/...834943f5c7e.htm To ten srebrny jakby ktoś nie wiedział ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Raczej nie bo to Subaru a jeżeli EA wybiera samochód takiej marki to tylko Impreza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Raczej nie bo to Subaru a jeżeli EA wybiera samochód takiej marki to tylko Impreza No bo impreza do tej pory była jedynym sportowym autkiem do tuningu tej firmy a LGT w USA się już przyjeło i też jest modyfikowane :wink: AWD, 2.5L+ turbo czego więcej trzeba :D? A co do Tokyo które opanował NOWY STYL WYŚCIGÓW? Ciekawe czy Carbon też jest opanowany na ten Styl z Tokyio Drifta aka FnF3 Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez JestemNoobem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Subaru Legacy jest od dawna w ofercie i jakoś nikt sie nie zainteresował :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Subaru Legacy jest od dawna w ofercie i jakoś nikt sie nie zainteresował :P Ten jest akurat od 2005 czy ja wiem chyba nie tak dawno :P Przynajmniej gier SR w tym okresie za dużo nie powychodziło :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ten jest akurat od 2005 czy ja wiem chyba nie tak dawno :P Przynajmniej gier SR w tym okresie za dużo nie powychodziło :razz: W ogóle ciężko od dobry SR np. SRS to kicha, Street Legal Racing też nie wygląda za ciekawie przez niedorobione wozy chociaż nie grałem w to, Juiced miał troszke dziwne sterowanie ale ogólem luzak kozak, midnight club 2 niefirmowe wozy i cienka grafa to były minusy ale IMO dość grywalny ( gorzej z netem przynajmniej u mnie ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 W ogóle ciężko od dobry SR np. SRS to kicha, Street Legal Racing też nie wygląda za ciekawie przez niedorobione wozy chociaż nie grałem w to, Juiced miał troszke dziwne sterowanie ale ogólem luzak kozak, midnight club 2 niefirmowe wozy i cienka grafa to były minusy ale IMO dość grywalny ( gorzej z netem przynajmniej u mnie ). Jeszcze jest ruski Lada Racing Club :lol: ale ponoć też gniot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Juiced, którego wszyscy tak pojechali w recenzjach bardzo mi się podobał. Można było dość szybko zarobić kase poprzez zakłady :) Tego mi właśnie brakuje w NFS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja bym chciał, żeby w grze było BMW Z4, kocham to auto :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja bym chciał, żeby w grze było BMW Z4, kocham to auto :wub: No taki Z3 Coupe lub Z4 Coupe to by było coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No taki Z3 Coupe lub Z4 Coupe to by było coś :) Jeszcze tego brakuje by w tej grze psuli porządne auta jakimiś spojlerami z plastiku i maskami z naklejkami carbonowymi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ha ale to już będzie zależeć od gustu gracza bo nie będzie przygotowanych bodykitów. Dzięki tej technologi Auto coś tame co wymyślio EA, będzie można tworzyć co się chce :] hmmm... wystający z pod maski silnik w Z4? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 hmmm... wystający z pod maski silnik w Z4? icon_biggrin3.gifRozpływam się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Rozpływam się :D A po jaki... tam ma silnik wystawać ? Takie coś pasuje do muscle carów a nie do małych europejskich roadsterów. To nie ma silnika V8 do którego można dać supercharger'a i wystający zassysacz powietrza :razz: Ja bym tam chcaił takie BMW http://cars.tiscali.co.uk/display/visualiz...s.php3?id=24383 Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez JestemNoobem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) ha ale to już będzie zależeć od gustu gracza bo nie będzie przygotowanych bodykitów. Dzięki tej technologi Auto coś tame co wymyślio EA, będzie można tworzyć co się chce :] hmmm... wystający z pod maski silnik w Z4? :D Pamiętaj że EA mówiło "nie wszystko będize się dało przerobić" co znaczy że tylko nie firmowe spoilery będzie można przerabiać a BMW nie będzie miało wystającego doładowania, nawet w MW jest podział na Turbo charger i SUPERCHARGER P.S www.nfsunlimited.net Browsing through the EA boards, i found a topic by EAcomSmoothie (EA rep) saying that the first official 12 cars will be announced next week. Quote: Just getting the thread ready. This thread is for discussion on official announced cars only. No speculation, please. The first 12 cars will be announced next week. Thx, ~ Smoothie So it seems like EA will be showing off the car list on several parts, unlike the previous years where we used to get the whole list about a month before the release date. Stay tuned... Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 No i tu sie mylisz :) Zwykły 280 konny nie ma tego i niektóre FQ340 też. Hmm... Jak patrze na googlach, to niektóre IX mają ten spoiler, niektóre nie. Evo IX, którego widziałem na własne oczy i dotykałem własnymi rękoma też go miał, więc nie wiem jak to już z tym jest. ;-) BTW. Skąd czerpiesz całą swoją wiedzę na temat samochodów? Widzę, że jest spora. :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hmm... Jak patrze na googlach, to niektóre IX mają ten spoiler, niektóre nie. Evo IX, którego widziałem na własne oczy i dotykałem własnymi rękoma też go miał, więc nie wiem jak to już z tym jest. ;-) BTW. Skąd czerpiesz całą swoją wiedzę na temat samochodów? Widzę, że jest spora. :) Pozdrawiam. Internet, "Motor" "Maxi tuning" "GT" "Auto moto" "Top Gear" "Motorvision" No właśnie trzeba było zajrzeć pod maske :) bo te "niektóre" to właśnie mogą być seryjne lub troche przerobione a FQ400 to już prawie maks tego co można wyciągnąć z Lancera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Co do autosculpta: w cdaction podali za ea ze kazda grupa samochodow ma 'swoj tuning' wiec wystajacy silnik w bmw albo robienie 'chop' w murcielago to jak na razie trolowanie wasze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...