Bula i spula Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Witam!! Skąd można wziąć spolszczenie Oo 2.0 build 2.0.3 )wersja na linuxa)? Wiem, że na stronie Oo jest polska wersja do ściągnięcia, ale ja to ściągnąłem przez portage, sądząc, że standardowo będzie tam również j. polski. I teraz o to mi chodzi, żeby nie ściągać kolejnych 100mb, bo to u mnie zajmuje cały dzień. A może ktoś wie, w którymm katalgu znajdują się pliki z językami i by mi wesłał polską wersję tekiego pliku? p. Edytowane 10 Maja 2006 przez Bula i spula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ja też mam z portage i jest język polski. Masz poprawnie skonfigurowany make.conf? Zmienna LINGUAS chyba. Jeśli tak to samo powinno Ci się zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jezeli potrzebujesz pomocy przetlumaczenia z Angielskiego to wyslij mi ten plik z tekstem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jezeli potrzebujesz pomocy przetlumaczenia z Angielskiego to wyslij mi ten plik z tekstem.Ty się może skup i przeczytaj dokładnie, co kolega napisał i o czym napisał. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...