Skocz do zawartości
Sewer

Nascar Racing 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Dla milosnikow symulacjii wyscigow samochodowych..( kierownica raczej wymagana..! ) Piekna grafika i dzwiek.. o modelu jazdy nie wspominajac... Jest to narazie ostatni nascar od Papyrusa i jest juz bardzo dobrze dopracowany.. Brudza sie szyby , zmienia sie temperatura powietrza podczas wyscigu oraz sila i kierunek wiatru , jest tez opcja "adaptative AI " ktora podobno sama ustawia sile komputerowytch przeciwnikow zaleznie od naszych umiejetnosci..

Gra ( a wlasciwie SYMULACJA) jest naprawde dopracowana...

Jest tylko 11 aut i 2 tory .. pelna wersja ma byc w lutym...

http://www.avault.com/pcrl/demo_temp.asp?g...=nascaracing2k3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla milosnikow symulacjii wyscigow samochodowych..( kierownica raczej wymagana..! ) Piekna grafika i dzwiek.. o modelu jazdy nie wspominajac... Jest to narazie ostatni nascar od Papyrusa i jest juz bardzo dobrze dopracowany.. Brudza sie  szyby ,  zmienia sie temperatura powietrza podczas wyscigu oraz  sila i kierunek wiatru , jest tez  opcja  "adaptative AI " ktora podobno sama ustawia sile komputerowytch przeciwnikow zaleznie od naszych umiejetnosci.. 

Gra  ( a wlasciwie SYMULACJA) jest naprawde dopracowana...

Jest tylko 11 aut i 2 tory .. pelna wersja ma byc w lutym...http://www.avault.com/pcrl/demo_temp.asp?game=nascaracing2k3

To gra dla wąskiej grupy graczy , mnie ona nie rusza ...a mam fulla od miesiaca, bez kierownicy ani rusz :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez napisalem ze kiera jest potrzebna. Faktem tez jest , ze jest ona dla waskiej grupy osob , ale moze zawsze ktos nowy sie zainteresuje ? ? :) By potrafiec przejechac online taki dwugodzinny wyscig trzeba troche pocwiczyc to fakt.. ale jaka to frajda potem ! :D Sam tez kiedys myslalem ze jazda w kolko jest nudna i glupia , ale to co zobaczylem to szok. kiedys tez gralem w NFS , Collina , GP3 i mi sie to podobalo.. Teraz instaluje takie cos by zobaczyc ze znow jakies dretwe arcade moze tylko grafika lepsza niz w innej grze..

A jesli masz full wersje nie beta to napisz cos na priva....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden ma od miesiaca, inny od 2 tygodni... tylko pogratulowac :wink: Zwlaszcza, ze NR2003 otrzymalo status "gone gold" dopiero w czwartek :P

Tak jak Richie napisal - macie pewnie NASCAR Thunder 2003 od EA Sports i tyle. I tez jakos tymi "miesiacami i tygodniami" nie imponujecie - na www.nascar.pl recka tego gowna ukazala sie w polowie pazdziernika :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Odkopałem swojego NASCARa, niestety nowy komputer nie posiada już gniazda MIDI/Gameport, więc mojej starusieńkiej kierownicy nie moge podłączyć (poza tym jest już mocno zniszczona).

Kto grał, ten wie o co chodzi - samo szybkie ruszenie z miejsca na klawiaturze graniczy z cudem - większość prób kończy się piruetem, chmurką dymu i podniszczonymi oponami. Hamowanie jeszcze gorzej, bo wciśnięcie hamulca na ponad pół sekundy oznacza nagłe wyprostowanie toru jazdy i doszczętne "zjedzenie" przednich opon... Problem dotyczy też w mniejszym stopniu skręcania (można obniżyć czułość, więc da się żyć, choć i tak skręca się dość skokowo).

No i mam pytanie - czy istnieje program, który byłby w stanie "zasymulować" analogowy sygnał?

Chodzi mi o takie coś, że każda "oś" kontrolera byłaby zasymulowana kilkoma przyciskami - opiszę mniej-wiecej o co mi chodzi:

Dla przykładu pedał gazu - oryginalny przycisk odpowiadał by za 60% wciśnięcia pedału gazu, jakiś dodatkowy przycisk symulowałby 40% gazu, zaś równoczesne ich naciśnięcie powodowało by symulację 100% na osi wirtualnego kontrolera odpowiedzialnego za gaz...

Są jakieś programy, które umożliwiły by mi takie coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi