Sewer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dla milosnikow symulacjii wyscigow samochodowych..( kierownica raczej wymagana..! ) Piekna grafika i dzwiek.. o modelu jazdy nie wspominajac... Jest to narazie ostatni nascar od Papyrusa i jest juz bardzo dobrze dopracowany.. Brudza sie szyby , zmienia sie temperatura powietrza podczas wyscigu oraz sila i kierunek wiatru , jest tez opcja "adaptative AI " ktora podobno sama ustawia sile komputerowytch przeciwnikow zaleznie od naszych umiejetnosci.. Gra ( a wlasciwie SYMULACJA) jest naprawde dopracowana... Jest tylko 11 aut i 2 tory .. pelna wersja ma byc w lutym... http://www.avault.com/pcrl/demo_temp.asp?g...=nascaracing2k3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jak wroce do domku to sobie odrazu sciagne. ale u mnie to nie pochula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Sewer demko jest juz u nas tez do sciagniecia lokalnie ;) wiec zapraszaj do nas anie za wielka wode ;) www.nascar.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jonathan.. pochula tyle ze nie z fuull grafa.. Jest sporo mozliwosci konfigurowania ustawien grafiki.. Mysle ze na twoim kompie bedzie dzialac.. no i do sciagniecia jest z nascar.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 spoko. potrzeba mi jakis wyscigow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dla milosnikow symulacjii wyscigow samochodowych..( kierownica raczej wymagana..! ) Piekna grafika i dzwiek.. o modelu jazdy nie wspominajac... Jest to narazie ostatni nascar od Papyrusa i jest juz bardzo dobrze dopracowany.. Brudza sie szyby , zmienia sie temperatura powietrza podczas wyscigu oraz sila i kierunek wiatru , jest tez opcja "adaptative AI " ktora podobno sama ustawia sile komputerowytch przeciwnikow zaleznie od naszych umiejetnosci.. Gra ( a wlasciwie SYMULACJA) jest naprawde dopracowana... Jest tylko 11 aut i 2 tory .. pelna wersja ma byc w lutym...http://www.avault.com/pcrl/demo_temp.asp?game=nascaracing2k3 To gra dla wąskiej grupy graczy , mnie ona nie rusza ...a mam fulla od miesiaca, bez kierownicy ani rusz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 masz fulla n2003 od miesiaca? zrob screena pliz z jakiegos toru ktorego ine ma w demie ok? bo mysle ze gadasz glupoty, fulla nie wypuscila jeszcze zadna grupa crackerska z prostego powodu, jeszcze go nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Przeciez napisalem ze kiera jest potrzebna. Faktem tez jest , ze jest ona dla waskiej grupy osob , ale moze zawsze ktos nowy sie zainteresuje ? ? :) By potrafiec przejechac online taki dwugodzinny wyscig trzeba troche pocwiczyc to fakt.. ale jaka to frajda potem ! :D Sam tez kiedys myslalem ze jazda w kolko jest nudna i glupia , ale to co zobaczylem to szok. kiedys tez gralem w NFS , Collina , GP3 i mi sie to podobalo.. Teraz instaluje takie cos by zobaczyc ze znow jakies dretwe arcade moze tylko grafika lepsza niz w innej grze.. A jesli masz full wersje nie beta to napisz cos na priva.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 nie ma zadnego fulla Sewer co ty sluchasz glupot :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 jak nie ma??!! tez mam full wersje ze 2 tyg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Tak Neo_x a ja mam full CMR3 od tygodnia :) :lol: Chwalic sie kazdy moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 chlopaczki wy macie shit dla dzieci pod tytulem Nascar Thunder 2003, a my mowimy o symulatorze dla doroslych facetow Nascar Racing 2003 :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgadza się gry/symulacji jeszcze nie ma, a grać się da nawet bez kierownicy choć wrażenia są napewno niepełne i i poziom trudności jest jeszcze wyższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jeden ma od miesiaca, inny od 2 tygodni... tylko pogratulowac :wink: Zwlaszcza, ze NR2003 otrzymalo status "gone gold" dopiero w czwartek :P Tak jak Richie napisal - macie pewnie NASCAR Thunder 2003 od EA Sports i tyle. I tez jakos tymi "miesiacami i tygodniami" nie imponujecie - na www.nascar.pl recka tego gowna ukazala sie w polowie pazdziernika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 uuuuu szczęka opada RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Reaktywacja polskiej ligi NASCAR http://prs.simracing.pl/forum/showpost.php...427&postcount=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Warto sprobowac:) ta gra ma chyba najlepszego multiplayera wsrod samochodowek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibars Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Witam! Odkopałem swojego NASCARa, niestety nowy komputer nie posiada już gniazda MIDI/Gameport, więc mojej starusieńkiej kierownicy nie moge podłączyć (poza tym jest już mocno zniszczona). Kto grał, ten wie o co chodzi - samo szybkie ruszenie z miejsca na klawiaturze graniczy z cudem - większość prób kończy się piruetem, chmurką dymu i podniszczonymi oponami. Hamowanie jeszcze gorzej, bo wciśnięcie hamulca na ponad pół sekundy oznacza nagłe wyprostowanie toru jazdy i doszczętne "zjedzenie" przednich opon... Problem dotyczy też w mniejszym stopniu skręcania (można obniżyć czułość, więc da się żyć, choć i tak skręca się dość skokowo). No i mam pytanie - czy istnieje program, który byłby w stanie "zasymulować" analogowy sygnał? Chodzi mi o takie coś, że każda "oś" kontrolera byłaby zasymulowana kilkoma przyciskami - opiszę mniej-wiecej o co mi chodzi: Dla przykładu pedał gazu - oryginalny przycisk odpowiadał by za 60% wciśnięcia pedału gazu, jakiś dodatkowy przycisk symulowałby 40% gazu, zaś równoczesne ich naciśnięcie powodowało by symulację 100% na osi wirtualnego kontrolera odpowiedzialnego za gaz... Są jakieś programy, które umożliwiły by mi takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...