wamak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Fear akurat nie jest tak mocno zależny od procesora, a jeśli nawet to i tak te wyniki trzeba do czegoś porównać. Jak w medium jest tak mała różnica między procesorami, to w 1280x960 High nie będzie jej wcale. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 dokąłdnie lepiej by było w hl2 sprawdzic, no przynajmniej w fc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) testow a64 jest od groma czy musze dawac wszystko na tacy? fx-57 2x512 2-2-2-5 a reszte widac Edytowane 5 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a jak poznac rev 2.b - na mobo nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 na pudelku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Pentium D 805 VS Celeron D 356 http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=437 Mnie ciekawi tylko czemu w tym teście kolesiowi kontroler sata w mobo wysiadł, skoro fsb200 powinna z palcem w dup** zrobić?? :mur: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Xaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 na pudelku :)w sumie nie głupia rada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) w sumie nie głupia rada :)Po laminacie mobo. Musi byc uklad zasilajacy dodatkowy kolo mosfetow, ktorego rev. 1 nie ma. a teraz szybkie pytanie i szybka odpowiedz :) brac celine i P5LD2 czy brac celine i jaka plyte ? nie ukrywam jakies 5.5ghz przynajmniej mnie interesuje ;) i zeby z czasem conroe na nia wszedl wiem ze nie ten dzial no ale trudno 5.5GHz na codzien moze ? Nie wykonalne bez np. fwc. Ogolnie proc tani i dosc ciekawy dla lubiacych MHz ( w sumie nadal niezbyt wydajne ). Edytowane 6 Czerwca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Na codzień starczy 4-4,5 GHz :) W znaku juz też są. ZA 315zł - jak coś ;) Kochany mod zmienił mi nick :D THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 dobra kupujcie te celerony :) chce zobaczyc na co je stać :D nie wiem czy warto pozbywac sie mojego S754 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kupujemy kupujemy... tzn Victor. Ja raczej nie. Nie moge znaleźć kupca na DFI i S64 @ 2,9GHz... łatwiej było mi sprzedać Asrocka i Nortwhooda... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 devilek wydawalo mi sie ze nie napisalem tam na codzien ;) chodzi o "xtreme" oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Devilek - słucham twojej propozycji co do ceny celerona - ODEZWIJ SIĘ NA PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ej sorry za ot ale to ty chcesz go kupic wiec raczej ty powinienes do niego zagadac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 1,5v WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ej sorry za ot ale to ty chcesz go kupic wiec raczej ty powinienes do niego zagadac.. myślisz że nie zagadałem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 powtorze sie nieco gry na celku single 7900gtx max detale 1024x768 1280x960 niezle.... fx-60 stock + 7900gtx stock 1024x768 min 42 avg 89 max 220 1280x960 min 36 avg 69 max 152 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a celek jakie ustawienia?? watpie zeby na stock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a celek jakie ustawienia?? watpie zeby na stockWystarczy 1 strona wstecz i wszystko byłoby wiadomo... :? Celek na 4,8GHz... Poza tym, ja nie widziałbym sensu porównywania celka@stock z FX-60. "Ociupinkę" inna półka... Jak już to sempron. Zresztą celiny to są przecież procki budżetowe, z góry przeznaczone na kręcenie, jeśli chce się z nich nieco mocy wycisnąć. Nikt na tym forum ich @stock trzymać raczej nie będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A niektorzy nawet zastanawiają się czy go sobie nie kupić tylko po to zby pokręcić i sprzedać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowxxz96 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Procek fajny, dobrze się kręci ale płyty do niego trochę za drogie <_< .Za takiego sobie Asusa trzeba dać ok 400zl (a za dobrego jeszcze więcej). Niema jakiejś tańszej płyty pozwalającej podkręcić fsb z 133 na 180-190MHz? Na celka tyle wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Shadowxxz96 poczekaj. Ceny spadną, pojawią się nowe mobo, pojawi sięConroe i sobie bedzie można na mobo odpalić CM na okres przeczekania spadku cen Conroe .. tymczasem pośpiech niewskazany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 teraz mam tak: ten celeron: - ja mam: - z nowym prockiem sempron 3000+ 3,33@5 Ghz 1,6@2,4Ghz - 1,8@2630 CPU 11171 - 8050 - 9462 9265 - 6802 - 8001 MULTI 28696 - 21830 - 24540 32732 - 23674 - 26677 temperatura 55 - 45 - 44 czyli nie pchal bym sie specjalnie w celerona, przy moim procku z prawie 3 Ghz mniejszym zegarem mam prawie to samo i jeszcze te drogie plyty ps. chlopaki pomozcie, cos mi plyta siadla i nie moze wstac ;( http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=203355 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 352 zamowione bede mial poniedzialek/wtorek to zdam relacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 352 zamowione bede mial poniedzialek/wtorek to zdam relacje :D na jakiej plycie to uruchomisz? jesli to nowa - za ile i gdzie kupiles? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wiktor będzie miał szybciej :) Na P5P800SE ;) Ja postanowiłem narazie nie opuszczać AMD i czekam aż PD 930 stanieje do 550zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 na jakiej plycie to uruchomisz? jesli to nowa - za ile i gdzie kupiles? pozdro P5LD2 od wspac'a z forum + 2x512 Hynixa od Kvanfield'a + Tt BigTyphoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67b6584a18503f41.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d5c63fe51043be0.html sempron leci do paczki, a ja tymczasem czekam na mobo ;) Sorry za tak piękną jakośc zdjęcia :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 To czekamy na porównanie sempa i celerona...gdy wyjdą mobo które obsługują conroe, sam się długo nie będe zastanawiał i zasile niebieskie szeregi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 kurde wszyscy kupują a nikt jeszce nie ma i nie testuje :P ja tam sie id ena jakiegoś złoma pomęczyć w wakacje... koło sierpnia wrzesnia sie zdecyduje co wezme...niebiescy maja na razie większe szanse... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...