_kuba Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ENT wrzucaj go szybko na jakies mrozy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) ALe pytanie, czy możesz takpracować(5,2GHz) 24/7?Raczej nie da rady na powietrzu, ale jeszcze sie zobaczy. Tak jak pisalem bawie sie tym prockiem kilka godzin dopiero, poza tym dzis dowiedzialem sie ze w poniedzialek mam poprawke z drutow, wiec przez weekend troche sie trzeba bedzie uczyc :( Mrozy beda po sesji :D Edytowane 15 Czerwca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Z moich obserwacji wyglada ze wiecej niz A64 939 na 2.4 GHz przy 1.55 V :D A jak to zaobserwowałeś jeśli można wiedzieć, jakiś konkretny test? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ent mam do ciebie pytanko czy byś zrobił dla mnie pewien teścik kodowanie dv do mpeg w jednym programie na tym celeronie ??Byś musiał ci to wytłumaczyć najlepiej na gg.Bardzo mi zalezy i przy okazji byśmy się dowiedzieli jak to jest mocne :) bardzo prosze gg:5666513 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ent gdzie kupowałeś procek? Bo ja go znalazłem na gral.pl. Podaj link jak możesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) są w apollo, znak-u wystarczy poszukac zreszta na wczesniejszych stronach bylo juz o tym gdize są Edytowane 15 Czerwca 2006 przez _zzzkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) A jak to zaobserwowałeś jeśli można wiedzieć, jakiś konkretny test? ;)Patrze jak buja mi sie linia +12V na zasilce (of kors miernik). Wiem ze taki pomiar to o .... rozbic, ale mozna mniej wiecej wylapac :D Procka kupilem w Znak'u. Prime leci na 4.8, 1.45 V (bios) - tak procek chyba bedzie u mnie 24/7, moze troche wyzej. EDIT: Ostatni screen :D, nastepne dopiero w niedziele, bo jade do domu, a komp w Poznaniu zostaje :D Edytowane 15 Czerwca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 niech ja sobie tylko to zasrane mobo kupie ;( Kupowałem w znaku po 315zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) gońcie sie gońcie a ja sie pzzez wakacje odstresowuje na durniu 650 :P @end gratki zapowiadają sie bardzo zacnie te nowe celafony :P zrobisz te 5.5 ghz na dobych memkach i wyniczej już będzie całkiem całkiem :P po wakacjach trzeba będzie w coś przyinwestować :wink: szkoda tylko ze ten zestaw co mam to już 2 w ciagu 3 dni- mobacz na nf2 i dureń 800 misia15go polegly w niejasnych okolicznościach :-| po sprawdzeniu proca okazało sie zę przykleił sie do socketu i odlazł z jego cżęścią :lol: szkoda ty;lko mobacza i nieco procka co teraz trzyma sie ledwo w 1 kawałku... Edytowane 17 Czerwca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 próba no.2 (pierwsza w przyklejonym temacie o celkach) 1.temp (wysoka.. ale prime bedzie lecial :)) 2.napięcie 1,39v... czasem 1,36v ;) więc jest zapas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ent a twój jak smiga na def. core ? @wiktor cos mi sie wydaje ze trzeba bedzie zalatwic jakąś mocną zasiłke do konkretniejszego o/c i porobic wszystkie mozliwe mody na mobo :P masz juz schemat vdropa? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ent a twój jak smiga na def. core ? @wiktor cos mi sie wydaje ze trzeba bedzie zalatwic jakąś mocną zasiłke do konkretniejszego o/c i porobic wszystkie mozliwe mody na mobo :P masz juz schemat vdropa? :P jest sicko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ent a twój jak smiga na def. core ?A wiesz ze nie wiem, chyba jakies 4.5 zrobil. Odkrylem wczoraj ze olowkowy vdroop mod, ktorego sczyscic chcialem jakos niezbyt zszedl i dalej Vcore podbija. Obecnie priemuje 4.95 na 1.4625 bios (real 1.53-1.51). victor >> daj jakos normalnie to foto bo ja nawet taktowan nie widze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 @ent nad obrazkiem zrob KLIK w orginalny rozmiar :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jakbyscie ludzie na imageshacka wrzucac nie mogli tylko na tego fotosika pieprzonego, strasznie mnie denerwuje ten fotosik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Fotosik GRRRRRR :wink: Trafiles lepsza sztuke victor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Jakbyscie ludzie na imageshacka wrzucac nie mogli tylko na tego fotosika pieprzonego, strasznie mnie denerwuje ten fotosik...przepraszam za wynik, ale NARAZIE mnie on nie obchodzi :P w biosie 1,5325v bez droopa - w efekcje ok. 1,47v w evereście z wahaniami .... @ent - lepszą mówisz? ja wiem czy ona jakaś wspaniała. 1,5h prime small ftt @ 1,38v 4,715Ghz zrobił... tortury sam przerwałem, nie wywalił się - temp dobijała do 74*C na boxie Edytowane 20 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) @ent A ty ziom nie zszedles jeszcze ponizej 11minut w pi16? A dlaczego to? :D Edytowane 20 Czerwca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 @ent A ty ziom nie zszedles jeszcze ponizej 11minut w pi16? A dlaczego to? :D A bo szkoda mi sie zrobilo procka :D, dostawal za duze V i nie bylem nawet w stanie wlezc do systemu do Pi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A bo szkoda mi sie zrobilo procka :D, dostawal za duze V i nie bylem nawet w stanie wlezc do systemu do Pi. To załuż mu coś z większym chłodem na czapę i męcz go aż zejdziesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) :wink: Victor >> zmierz napiecia miernikiem to wtedy bedziesz wiedzial czy sie bujaja :D Edytowane 20 Czerwca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A bo szkoda mi sie zrobilo procka :D, dostawal za duze V i nie bylem nawet w stanie wlezc do systemu do Pi.No kurde, sprubuj zbić te 2,1 sekundy, bo aż szkoda że tak blisko 10m z przodu a jeszcze nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 5g i az 34 sek, az przykro mi sie robi jak na to patrze choc bardziej na smiech mi sie zbiera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 @niemiec - luknij na jego memki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 i jeszcze tu looknij Niemiec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) i jeszcze przyjmij do wiadomości że winda na której było robione spi, nie jest kompletnie rasowana, a memki w singlu chodzią - do wieczora ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wiktor bierym moje memki do Ciebie i trzeba sieknąć jakiś ładny wyniczek na ddr1 :D Kurka fajne te celafony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Przydałby się jakies testy w grach ;) np. sempron @ 2.6ghz vs Celek @ 5ghz. Ale sądząc po wynikach w SuperPi mozliwe ze był by remis albo wygrana cielaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Przydałby się jakies testy w grach ;) np. sempron @ 2.6ghz vs Celek @ 5ghz. Ale sądząc po wynikach w SuperPi mozliwe ze był by remis albo wygrana cielaka... oo wlasnie! ale by sie przydal taki test bylby to poprostu test prockow z tego przedzialu cenowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Będzie. Już na dniach na hardpc.pl będzie test S64 s754 kontra ten celek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...