Grimlock Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Przeczesując net natrafłem na nowy model ultrapłaskiej klawiatury Logiteh'a. Ciekawe wykończenie, dwa kolory biały albo czarny. Zachęcająca cena. Logitech Ultra-Flat Keyboard Fotki: http://www.techtree.com/techtree/jsp/artic...1700&cat_id=653 W PL jest już dostępna. Edytowane 21 Maja 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Wygląda nienajgorzej, tylko ten blok nad kursorami poprzesuwali, strasznie ciężko mi się do takich udziwnień przyzwyczaić. Nie ma to jak stary, dobry UltraX B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Układ klawiszy trochę dziwaczny, a sama klawiatura jest bardzo podobna do pewnego modelu Labtec'a :wink: Z drugiej strony taki układ klawiszy pozwolił na zmniejszenie szerokości co przy moim ciasnym biurku jest zbawieniem. Ale cala w kolorze czarnym bardzo ładnie się prezentuje - cena została w miarę dobrze wyważona, a z czasem trochę spadnie. Gwarancja trzy letnia - jak coś będzie się zacinać albo pościerają się literki. Poza tym trochę brakuje mi klawiszy multimedialnych. Jak zregeneruję swój budżet to pewnie ją sobie sprawię :wink: PS Dwa dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Logitech'a UltraX Flat w pierwszej wersji idealna do pracy w pracy :) O wiele bardziej mi się podoba niż nowsza Media czy Media Refresh, które są kańciaste. Mam nadzieje, że srebrna farba i literki na klawiszach mi się nie pościerają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Swoją klawierkę mam ponad półtora roku i nic się nie pościerało, choć u ludzi różnie z tym bywa. Fajnym patentem jest czyszczenie - jako że całość jest nierozbieralna i szczelna, wkładasz klawiaturę pod strumień ciepłej wody. Potem czekasz aż całość przeschnie i tyle. Testowane po zalaniu jogurtem wiśniowym 500 ml "Milko" :lol: EDIT: sam nie wiem, może jogurt był jednak brzoskwiniowy? Edytowane 21 Maja 2006 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 UltraX - wodoszczelny :?: Extra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 IMO ta nowa klawa ma beznadziejne ulozenie klawiszy strzalek. Wedlug mnie powinny byc przynajmniej troche oddzielone od reszty. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Jaką ona ma szerokość? Nie więcej niż 36 [cm] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Tu jest taka informacja: http://www.gral.pl/preview/Logitech/Logite...tra-Flat_97.php Pełnowymiarowe klawisze, również w części numerycznej zamknięte w pudełku o szerokości 41,50 cm komfortowe użytkowanie dzięki miękkim, niskim klawiszom typu notebookowego doskonałe uzupełnienie płaskich monitorów LCD łatwy start - wystarczy wyjąć z opakowania i podłączyć - żadne oprogramowanie nie jest konieczne! (plug&play) regulowana wysokość klawiatury (do 6 stopni) wymagania: Windows 98, 2000, ME, XP Wygląda na to, że ma 41,5 cm szerokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Tu jest taka informacja: http://www.gral.pl/preview/Logitech/Logite...tra-Flat_97.php Wygląda na to, że ma 41,5 cm szerokości. Czyli jest o rowne 4 cm krotsza od zwyklej klawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Czyli jest o rowne 4 cm krotsza od zwyklej klawy. Moja stara Chicony ma 44 cm , czyli różnica to zaledwie 2,5 cm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Moja stara Chicony ma 44 cm , czyli różnica to zaledwie 2,5 cm . Ta jest fajna, szkoda tylko, że dla Playstation 2, Logitech Compact USB Keyboard for Playstation 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Ta jest fajna, szkoda tylko, że dla Playstation 2, Logitech Compact USB Keyboard for Playstation 2 Ta by faktycznie była ciekawa tylko dla PC brakuje kilku klawiszy ( Insert ( nie widzę ) , Windows ( może Logi chce wygryść Microsoft ;] ) Edytowane 24 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Insert - niebieski napis jest tam gdzie End. Fn + End = Insert :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Insert - niebieski napis jest tam gdzie End. Fn + End = Insert :wink: A tak jest :wink: Jestem jeszcze ciekaw czy kl. "Logitech" zadziała jak kl. "Winows" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Ta jest fajna, szkoda tylko, że dla Playstation 2, Logitech Compact USB Keyboard for Playstation 2Klawiatura działa z pecetami. Czytałem na forum Cooling.pl jak kolega overmind o niej pisał. Edytowane 26 Maja 2006 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 o ile sie niemyle to sa klawiatyry dostepne z oddzielanym numem tak wiec w czyn problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja czekam na G11, bo wyświetlacz mi do niczego niepotrzebny a przynajmniej nie będzie problemu z blokującymi się klawiszami (UltraX wymięka nierzadko przy 3...). Niby ma kosztować 70$ na wstępie czyli ~210zł, ale jak G15 kosztuje u nas już ~230 to G11 powinien być tańszy jakieś 50-60zł z racji braku LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...