Gość Soker Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A jeśli nawet to co ? To mnie nie bij :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Widzę, że temat popularny, muszę na dwa okienka lecieć w Operze :P bo nie nadążam z czytaniem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) To mnie nie bij *EB ! * = J :lol: Edytowane 28 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 PEACE PEACE :P "Make PIS not WAR" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 "Bóg kazał sie love a nie hate" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Brat mial nie dawno suzuki marudera 800, ale sprzedal i starszym powiedzial "kase przeznacze na nauke, zrobie sobie kursy i certyfikaty [;];[];" a dzisiaj przesyla wiadomosc na gg ze kupuje scigacza;]]]]]] dobry kit to podstawa, ale mamuska to chyba zawalu dostanie jak zobaczy ten motor. Trza powiedziec jej, ze ten ma pojemnosc 600, a poprzedni mial 800 (co z tego ze poprzedni byl chopperem ;]]]]]) ;p a taj baj de łej, to tak jak Janio mam masakre w lato. Pokoj na poddaszu, do tego zeby ciepla woda byla trza w piecu palic i wszystko do mnie idzie oO Czuje sie jakbym byl na misji w Iraku. Siedze w samych gaciorzach [;haxor Edytowane 28 Maja 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a ja mam komara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a ja mam katar :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Arnie, jaki motorek bys polecil z tanszego segmentu cenowego ? ;] Jakies z nziszej polki ;] Sypnij jakimis ofertami [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 z tanszego? zdefiniuj przedzial cenowy bo dla jednych tansze sa rozlatujace sie mz-tki za 500zl a dla inncyh cbr600 z poprzedniego roku w salonie za 30kzl:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 W tym przedziale wiekowym tylko Pony. Ewentualnie jeśli czujesz się na siłach to Stella. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 z tanszego? zdefiniuj przedzial cenowy bo dla jednych tansze sa rozlatujace sie mz-tki za 500zl a dla inncyh cbr600 z poprzedniego roku w salonie za 30kzl:D Do 5k [; W tym przedziale wiekowym tylko Pony. Ewentualnie jeśli czujesz się na siłach to Stella. Jaki przedzial wiekowy masz na mysli ? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 podjezewam ze pierwsze moto?:> suzuki gs500 albo jego sportowa mutacja gs500f :P 6 sekund do setki narazie ci wystarczy:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Chyba wziął pod uwage avatar ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tylko pamiętaj że, na takie zabaweczki karta motorowerowa nie wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tylko pamiętaj że, na takie zabaweczki karta motorowerowa nie wystarczy. Widze, ze szukasz zaczepki... <_< Moj av to moja sprawa i niezbyt jest ona powiazana z moim wiekiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) hyhy gucio:P to moze lepiej kup jakis skuterek [; nie no joke [; za 5kzl to tylko gs500 z doroslych motocykli jest jeszcze honda cb250 ale to malenstwo jest Edytowane 28 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) A ja postanowiłem zbierać kase i za rok kupić coś około 125cm3 Będe musiał prawko robić... nie wiecie ile kosztuje? Edytowane 28 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 zalezy od miejsca gdzie mieszkasz tak od 700 do 1000zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A ja postanowiłem zbierać kase i za rok kupić coś około 125cm3 Będe musiał prawko robić... nie wiecie ile kosztuje? Musisz zrobic prawko A1 mozna robic od 16 lat uprawnia do pojemnosci 125 koszt cos koło 400zł o ile dobrze pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) on ma na mysli o A1 :P to tak 500-600 zl Edytowane 28 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Napisałem to nie na poważnie przecież :) jesli chodzi o szybkie motorki to kiedyś jechałem na ws'ce :D Tyś jechoł na wuesce? A kogo? Mietka z walcowni, czy wujka Franka z odlewni? Ostatnio widziałem jak Miecio grzebał przy zapłonie. A klął przy tym co niemiara. I wkońcu zrobił zapłon, mówie sobie - no dobra pójdę, zagadam i pokażę mu pare sztuczek. Więc wsiadłem, depnąłem standardowo, przejechałem 10 metrów i zgasł. :lol: Ps. Elo topic :lol2: Edytowane 28 Maja 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 LOL hydro2 bana dostal. Ciekawe za co, wie ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Miałem nadzieje na coś w granicach 400zł. A Ty piszesz że 500-600 :-| Ale trzeba będzie zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 LOL hydro2 bana dostal. Ciekawe za co, wie ktos? Bo jest hydro :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a taj baj de łej, to tak jak Janio mam masakre w lato. Pokoj na poddaszu, do tego zeby ciepla woda byla trza w piecu palic i wszystko do mnie idzie oO Czuje sie jakbym byl na misji w Iraku. Siedze w samych gaciorzach [;haxor Mam to samo ... tyle ,że casami to siedze bez gaciorów :D Wyciągnij z kompa jeden wiatrak i skieruj na siebie :) Lodóweczkę już podłączyłem, browarki i winka już się chłodzą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wy to fajno macie ;) a ja musze sie kisic w 4-pietrowym bloku w warszawie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Neo_x co ty gadasz? przeciez w blokach tez sa pokoje na poddaszu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 to taka mniejsza R1 jest. trzeba uwazac bo podobno ma ciekawa charakterystyke silnika. dostaje wielkiego kopa powyzej 10k rpm :> jak bys nitro wlaczyl edit: ha page 14 pwned by me [; w tej cenie lepiej wzisc CBR f3 z 98, honda ma o wiele trwalsze silniki... a moc ta sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Neo_x co ty gadasz? przeciez w blokach tez sa pokoje na poddaszu ;] ja mieszkam w 4 pietrowym bloku na 4 pietrze :) jednak poddasze to nie jest :P a raczej mieszkanie takie jak na parterze, pierwszym, drugim i trzecim pietrze :P jednak bardziej meczy mnie wnoszenie roweru na to 4 pietro niz sama jazda na tym bajku ;) takie sa uroki nie posiadania windy.. a co lepsze.. ten budynek ma ze 20 lat.. wiec jakas rudera to nie jest.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...