pluszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a u mnie burza U mnie tez by sie przydala, bo nie ma czym oddychac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie w ogole slonca nej ma, jest szaro. Ledwo zyje, ale zara ide trawe kosic, troche mi zostalo. A potem... robie pierogi ruskie B) http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=6928 Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie lubie ruskich:P U mnie w mieścinie jest koleś który sprzedaję dobrą wódke - bezkacową :D Sprawdzone przeze mnie :P JA bede się kisił w chacie bo ogniska nie będzie bo mokro jak .... bardzo mokro :P :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 wódke - bezkacową Chyba zartujesz....Jest cos takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie wiem czemu ale po tej wódce na drugi dzień nawet nie czuje że była impra... Normalna taka- 40% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kurde zaraz na wesele jade... wypije za serwer PurePC :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie wiem czemu ale po tej wódce na drugi dzień nawet nie czuje że była impra... Normalna taka- 40%uroki oryginalnej wódki :) mnie tylko troche suszy :) bo po mecie to jest katastrofa , a kac po piwie jeszcze gorszy ;/ ech przypomnial mi sie topic po pijaku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie nie qbass - ta wódka jest z mety :) Nie wiem jaka jest tajemnica, ale wchodzi super (najlepiej z Pepsi). A piwko to tak dla smaku, ja nigdy nie kupuje - dziewczyny nigdy nie dopiją :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a kac po piwie jeszcze gorszy ;/ Najgorszy kac jest po mieszance piwa wodki. Chlopaki normalnie zyc sie nei chce. Albo po winkach za 3zl, raz sprobowalem i umieralem 3dni, przez ktore nic nie jadlem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie nie qbass - ta wódka jest z mety :) Nie wiem jaka jest tajemnica, ale wchodzi super (najlepiej z Pepsi). A piwko to tak dla smaku, ja nigdy nie kupuje - dziewczyny nigdy nie dopiją :Psorka spojrzalem tylko na ta strone :) to masz jakas dobra bo ja zawsze umieram jeden dzien ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zawsze się kupuje 0,7 litra za jakieś a ja wiem 15-20zł. Wino jest zrypane, kumple na sylwku pili to potem tylko bełty, ja wtedy sobie wziąłem 6 browarków i musze powiedziec ze nawet biorą :o Najgorzej jest mieszać właśnie wódke z piwem, ogólnie nie miesza się wódki w ogóle, czysta + przepita i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a kto z Was zagryzal wodke truskawkami? :lol: nie mielismy czym juz popijac to zlapalismy truskawki.. skonczylo sie to tym ze 2 dni bylem wylaczony z zycia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ale dziś mi gorąco... Nie ma czym oddychać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Gorąco jak cholera, okno otwarte na ościerz, a wieje gorącem, że hej. W kompie masakra, procek skoczył na 65 C, a w budzie 36 C :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Gorąco jak cholera, okno otwarte na ościerz, a wieje gorącem, że hej. W kompie masakra, procek skoczył na 65 C, a w budzie 36 C :/ Hehe na moim procku podobno jest 70C :blink: Biore się za jakieś OC :lol: Macie nawet 75C :blink: LOL klyk BTW: Ciekawe kto ma najcieplejszego procka na ppc.pl?? Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie wiem ile mój PIII ma, obstawiam góra 35 :), PIV jakby pc był sprawny to max 35 w stresie miałaby :) (no góra 40) lechu1777: To rzeczywyście dobry produkt, u mnie coś tego typu kosztuje albo 6zł za 0.5l (ale to 35% + nie wiadomo co, można się potruć czasem) albo 7zł za 0.5l (ale to normalne czyste, jakieś 37%). Fakt w smaku nie za dobre, na 2 dzień jak się przesadzi to niezbyt ciekawie, ale tanie i wystarczy tego niewielka ilość (jakieś 0.25l). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja zagryzałem wódkę kanapkami z pasztetem... Odnośnie kaca, to Wy chyba nie wiecie jaki jest po tanim siarkofrucie typu wino marki Wino lub niżej, jak zmieszacie z paroma browarami to już chyba lepiej umrzeć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Po siarkofrutach jest mniejszy niż po zmieszanej wódzie z mety i piwie. Co nie zmienia faktu że jest niefajnie :mad: A po winach to już wogóle można czarować na drugi dzień oddechem smoka wawelskiego :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Uuuu ponad dwu godzinna przerwa w pisaniu w tym topic'u :blink: Gdzie jesteście!!?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) już jestem!!! zobaczcie co się tu stało http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 :lol2: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ludzie Czechy dały du*** co się dzieje?? a widzę Ur6aN że4 jesteś 1 :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ludzie Czechy dały du*** co się dzieje?? a widzę Ur6aN że4 jesteś 1 :-Pa jestem a jestem a czechu dały dały i to masakrycznie a za twą siostrę już jeste gf7900gt i 768mb twinmos zobaczymy kto da więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no mam ndzieję że bynajmniej Włochy niew zawiodą. a co do pogody to jest h**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no mam ndzieję że bynajmniej Włochy niew zawiodą. a co do pogody to jest h****czemu jest niezlę idzie spokojnie siedzieć przy kompie choć trochę duszno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 czemu jest niezlę idzie spokojnie siedzieć przy kompie choć trochę dusznoale dobra pogodan na smar co nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ale dobra pogodan na smar co nie :Da smaru bym troch się napił :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a o jakim smaku?? chłopaki co was znowu wywiało?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a o jakim smaku?? chłopaki co was znowu wywiało??a oni to jakoś tak jak by tu ludzie z tyfusem prześadywali! no niewiem?! :lol2: a smak to taki smarowaty jaiś tylko bez domieszek i nie za słaby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a smak to taki smarowaty jaiś tylko bez domieszek i nie za słaby :) mi pasuje ale żeby nie był kokosowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no przecież pisze że bez domieszek!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...