radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 http://www.fajnegry.krakow.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 jakie masz łącze to podstw. pytanie? ja mam ustawienia 50(pobieranie)/3(wysyłanie) i ściąga ładnie, ale musi być seed>peer, dobre torrenty a takie to tylko na torrentach płatnych lub z zaproszeniem ;) itd. 256 radiówka ale mam na dwa kompy wiec mozna liczyć po 128 na kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 BLANTMEN: Widzę podobne pomysły :D A co do BC: Nie wiem, jedyne co w nim robię w opcjach to losuje sobie port, prędkość wysyłania limituje na 35 KB/s i jakoś zasysa :) Ja, bo my som chopoki ze ślonska :D Co do truskawek - polecam super odświeżający koktajl. Bierzemy truskawki, banana, mleko, i jakiś sok owocowy (sok i mleko obowiązkowo zimne) Wrzucamy wszystko do mixera, miksujemy i cieszymy się super piciem. A jak macie smaka na sorbet owocowy, to wystarczy dodac pokruszony lód. PYYYYCHA :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jo BLANTMEN, no nie godoj :D A co do koktajlu, bede musiał se spróbować takiego kiedyś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 znalazłem Duka 3d ale nie chce sie właczyć na GF 5900 i Athlonie Xp smigał a teraz nie chce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 znalazłem Duka 3d ale nie chce sie właczyć na GF 5900 i Athlonie Xp smigał a teraz nie chce icon_sad2.gif Moze cos ze sterami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja wlasnie wrocielem z plazy :D woda zimna ale dalem rade i poplywalem troche....tylko ze mnie deszcz zlapal :D i mokry caly jestem :(Co w praktyce znaczy zimna?? Ile ma stopni C ?? Tak pytam, żeby się psychicznie przygotować, wiele zniosę, ale coś mi w tym roku na regularny klub morsów woda w Bałtyku wygląda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 U mnie się na burzę zbiera pomału... czekam z utęskieniem!!! Nareszcie chłodek :-D @ -=KAX=- Może jakiegoś badziewia nałapałeś typu wiry/trojanki i inne świństwo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zimna woda hmmm to tak gdzies 15-17*C ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jo BLANTMEN, no nie godoj :D A co do koktajlu, bede musiał se spróbować takiego kiedyś :) Jes Jes Jes !!! Idzie burza. Już się u mnie wiatr zerwał :) Fajne chłodne powietrze wlewa się właśnie do mieszkania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Moze cos ze sterami? taki błąd mi wywala więc chyba cos ze sterami :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nie było mnie w domu od południa (egzamin). Wracam do chaty uradowany tym ,że mi dobrze poszło i ,że pada (zostawiłem otwarte okno w pokoju). Wchodzę do domu i fajny chłodek. Otwieram drzwi od pokoju a tu struuut wylewa się żar ... co jest grane ? Lecę na dół zapytać dlaczego tak ciepło ... a stary mówi " Nooo zrobiłem ogień w centralnym i odkręciłem u ciebie kaloryfer ,żebyś w nocy nie miał zimno" :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Omg n/c, dodytkam kaloryfera a tutaj goracy az sie poparzylem :mur: :mur: :mur: starsi w piecu pala zeby woda ciepla byla, wypas, w pokoju to mam teraz z 70'. :mur: LOL szalony dopiero teraz twoj post przeczytalem. Chyba nic gorszego nie moze byc jak wchodzisz do pokoju a tutaj normalnie solarium Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 zaciagnolem sobie constructora z tej stronki http://www.fajnegry.krakow.pl/ i nie dziala. jest error ze could not allocate real memory czy cos jest na to jakis patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) zaciagnolem sobie constructora z tej stronki http://www.fajnegry.krakow.pl/ i nie dziala. jest error ze could not allocate real memory czy cos jest na to jakis patch? ja sobie zassałem franko i też nie działa...... kiszka duke nie działa franko też :/ jutro sobie poszukam dosbox'a i powinno smigac :D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 no.. wreszcie padac w warszawie zaczelo.. a od paru h sie juz zanosilo.. odrazu chlodniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a u mnie od tygdoniea 0 deszczu i milo mi z tym bo w koncu czuje ze lato :) po egz zawodowych zarabiscie sie czuje haha 27 pkt loooooool :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Siedze w gaciach przed kompem, pije zimne winko, oczywiście chodzi po mnie całe plemię robali, już nie mówiąc o tych przy lampce (chyba jakąś impreze mają) ... z klatki schodowej słychać "Masz tam jakieś piwo ? Dtrasznie gorąco sie zrobiło !" - głos mojego starego Odpowiedzi nie muszę chyba podawać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A ja za oknem widze pierwsze blyski... Zbliza sie oczekiwana od kilku dni. BURZA :wink: Niech mnie sprobuje ominac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja tam ide sobie kolacje zrobic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Bier w łapska metalowe pręty i wio na dwór ... :D EDIT---- Allegro nie działa ! Chiałem kupic sobie jakiś wiatrak. Nawet znalzłem kilak za 75 zbyli i to na pilota ! Chyba jutro zamówię. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) EDIT---- Allegro nie działa ! Chiałem kupic sobie jakiś wiatrak. Nawet znalzłem kilak za 75 zbyli i to na pilota ! Chyba jutro zamówię. no wlasnie tez zauwazylem.. przegladam sobie allegro.. w pewnej chwili Page not found.. a 5 sek pozniej allegro przerwa techniczna :) edit: ale sobie kanapki odwalilem :P wie ktos czy jest cos w telewizji jeszcze dzisiejszej nocy bo obejrzenia procz rzeczy XxX? :) edit2: lol tak sie gapie w tvn turbo.. boze.. czy oni juz nie maja czego reklamowac w tym telemango? o_O ile oni musza placic tym prezenterom ze oni sie zgadzaja robic z siebie takich idiotow o_O zal... Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja saobie zjadlem troche dopalaczy i zapowiada sie bezsenna nocka :) z Pascalem ;/ writeln ('mam dosyc') do tego jeszcze , mam dimage z3 ktora robi zarazbiste zblizenia :) , a przed akadmikiem opalaja sie takie sztuki ze grzech nie zejsc i nieporobic sobie zdjec z nimi i oczywiscie ze szczegolami, teraz mam nawet tapetke :) wiadomo z czym :) zobaczyly to moje kolezanki i po chwili na dzwiach ujrzalem wydrukowany napis "Tu mieszka erotoman" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) wiadomo z czym :) nie z czym tylko chyba z kim ;) zalezy jak sie na to patrzy ;) dobra.. koniec tego dobrego... gasze swiatlo, PSSTRYK... i zakladam :banana: na wlacznik az do rana (czytaj: 11 ;) ) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Neo_X a gaś se to światło ... mam noktowizor :D Właśnie zrobiłem "Polską masakrę zapchanym odkurzaczem", wszelakie robactwo (wraz z pająkami) skończyło w worku od odkurzacza ... pająki się najedzą za wszystkie czasy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 chyba przesadzilem :) po wchodzi mi to jak z nut :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dopalaczy ? czyli czego ? Dont worry dont cry take a pix and flay ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dopalaczy ? czyli czego ? Dont worry dont cry take a pix and flay ! :D troche tego bylo, tussi red bull tauryna mocna kawa , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja wale :mur: tussi !!! Jakaś palaga czy co !!! Weź lepiej chłopie kup sobie guaranę ! Walniesz jedną łyzkę i chodzisz przez 10 godzin jak na tych swoch spidach (o ile nie lepiej) a do tego będziesz miał drowiej (i normalniej )!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja wale :mur: tussi !!! Jakaś palaga czy co !!! Weź lepiej chłopie kup sobie guaranę ! Walniesz jedną łyzkę i chodzisz przez 10 godzin jak na tych swoch spidach (o ile nie lepiej) a do tego będziesz miał drowiej (i normalniej )!!!raz nie zaszkodzi , za free po co przeplacac juz sie robi widno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...