Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

jakie masz łącze to podstw. pytanie? ja mam ustawienia 50(pobieranie)/3(wysyłanie) i ściąga ładnie, ale musi być seed>peer, dobre torrenty a takie to tylko na torrentach płatnych lub z zaproszeniem ;) itd.

256 radiówka ale mam na dwa kompy wiec mozna liczyć po 128 na kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BLANTMEN:

Widzę podobne pomysły :D

A co do BC:

Nie wiem, jedyne co w nim robię w opcjach to losuje sobie port, prędkość wysyłania limituje na 35 KB/s i jakoś zasysa :)

Ja, bo my som chopoki ze ślonska :D Co do truskawek - polecam super odświeżający koktajl. Bierzemy truskawki, banana, mleko, i jakiś sok owocowy (sok i mleko obowiązkowo zimne) Wrzucamy wszystko do mixera, miksujemy i cieszymy się super piciem. A jak macie smaka na sorbet owocowy, to wystarczy dodac pokruszony lód. PYYYYCHA :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wlasnie wrocielem z plazy :D woda zimna ale dalem rade i poplywalem troche....tylko ze mnie deszcz zlapal :D i mokry caly jestem :(

Co w praktyce znaczy zimna??

Ile ma stopni C ??

Tak pytam, żeby się psychicznie przygotować, wiele zniosę, ale coś mi w tym roku na regularny klub morsów woda w Bałtyku wygląda :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było mnie w domu od południa (egzamin). Wracam do chaty uradowany tym ,że mi dobrze poszło i ,że pada (zostawiłem otwarte okno w pokoju). Wchodzę do domu i fajny chłodek. Otwieram drzwi od pokoju a tu struuut wylewa się żar ... co jest grane ?

Lecę na dół zapytać dlaczego tak ciepło ... a stary mówi " Nooo zrobiłem ogień w centralnym i odkręciłem u ciebie kaloryfer ,żebyś w nocy nie miał zimno" :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Omg n/c, dodytkam kaloryfera a tutaj goracy az sie poparzylem :mur: :mur: :mur: starsi w piecu pala zeby woda ciepla byla, wypas, w pokoju to mam teraz z 70'. :mur:

LOL szalony dopiero teraz twoj post przeczytalem.

Chyba nic gorszego nie moze byc jak wchodzisz do pokoju a tutaj normalnie solarium

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaciagnolem sobie constructora z tej stronki http://www.fajnegry.krakow.pl/ i nie dziala. jest error ze could not allocate real memory czy cos jest na to jakis patch?

ja sobie zassałem franko i też nie działa...... kiszka duke nie działa franko też :/ jutro sobie poszukam dosbox'a i powinno smigac :D

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze w gaciach przed kompem, pije zimne winko, oczywiście chodzi po mnie całe plemię robali, już nie mówiąc o tych przy lampce (chyba jakąś impreze mają) ... z klatki schodowej słychać

"Masz tam jakieś piwo ? Dtrasznie gorąco sie zrobiło !" - głos mojego starego

Odpowiedzi nie muszę chyba podawać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT----

Allegro nie działa ! Chiałem kupic sobie jakiś wiatrak. Nawet znalzłem kilak za 75 zbyli i to na pilota ! Chyba jutro zamówię.

no wlasnie tez zauwazylem.. przegladam sobie allegro.. w pewnej chwili Page not found.. a 5 sek pozniej allegro przerwa techniczna :)

edit: ale sobie kanapki odwalilem :P wie ktos czy jest cos w telewizji jeszcze dzisiejszej nocy bo obejrzenia procz rzeczy XxX? :)

edit2: lol tak sie gapie w tvn turbo.. boze.. czy oni juz nie maja czego reklamowac w tym telemango? o_O ile oni musza placic tym prezenterom ze oni sie zgadzaja robic z siebie takich idiotow o_O zal...

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja saobie zjadlem troche dopalaczy i zapowiada sie bezsenna nocka :) z Pascalem ;/

writeln ('mam dosyc')

do tego jeszcze , mam dimage z3 ktora robi zarazbiste zblizenia :) , a przed akadmikiem opalaja sie takie sztuki ze grzech nie zejsc i nieporobic sobie zdjec z nimi i oczywiscie ze szczegolami, teraz mam nawet tapetke :) wiadomo z czym :) zobaczyly to moje kolezanki i po chwili na dzwiach ujrzalem wydrukowany napis "Tu mieszka erotoman" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomo z czym :)

nie z czym tylko chyba z kim ;) zalezy jak sie na to patrzy ;)

dobra.. koniec tego dobrego... gasze swiatlo, PSSTRYK... i zakladam :banana: na wlacznik az do rana (czytaj: 11 ;) )

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wale :mur: tussi !!! Jakaś palaga czy co !!! Weź lepiej chłopie kup sobie guaranę ! Walniesz jedną łyzkę i chodzisz przez 10 godzin jak na tych swoch spidach (o ile nie lepiej) a do tego będziesz miał drowiej (i normalniej )!!!

raz nie zaszkodzi , za free po co przeplacac

juz sie robi widno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...