Gość Pioorek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja uzywam ceramique (czy jak to sie pisze ;)). Devil, nie wiem jakim cudem to sie stao, telefon musial uszkodzic kabel :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A ja już mam problem z telefonem :lol: Jak podłączam kabel pod usb, potem do telefonu nic sie nie dzieje, stery już zainstalowałem ale w moim komputerze nie widać nowego urządzenia, wcześniej jak kopiowałem zdjęcia z aparatu wszystko było dobrze. Ktoś coś doradzi?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja juz mam dosyc przebojow z kablami do tel/komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja juz mam dosyc przebojow z kablami do tel/kompŻaden nie działał?? :lol: Poza tym popraw byka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Żaden nie działał?? :lol: Poza tym popraw byka.Oprócz małej literki i braku polskich znaków to ja tam żadnego byka nie widzę, uświadom mnie Grzesiu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Oprócz małej literki i braku polskich znaków to ja tam żadnego byka nie widzę, uświadom mnie Grzesiu???Mała litera jest bykiem, tak pisał Sikor na stronach wcześniejszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Mała litera jest bykiem, tak pisał Sikor na stronach wcześniejszych.A Ty co stales sie nowym mentorem/guru na temat pisowni w jezyku polskim? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A Ty co stales sie nowym mentorem/guru na temat pisowni w jezyku polskim? :blink:Nie. Bardzo lubie poprawną pisownie, można unikać polskich znaków, ale żeby to miało sens trzeba napisać to bez ortów ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Nie. Bardzo lubie poprawną pisownie, można unikać polskich znaków, ale żeby to miało sens trzeba napisać to bez ortów ;] .Od jakiegoś czasu widzę, że od poprawnej pisowni bardziej lubisz i cenisz coś, co się nazywa postfuckerstwo... Edytowane 2 Lipca 2006 przez psychodeliczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie. Bardzo lubie poprawną pisownie, można unikać polskich znaków, ale żeby to miało sens trzeba napisać to bez ortów ;] .No faktycznie, to ze zaczalem zdanie z malej litery jest powaznym bledem burzacym caly sens zdania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Od jakiegoś czasu widzę, że od poprawnej pisowni bardziej lubisz i cenisz coś, co się nazywa postfuckerstwo...Ale tylko w tym temacie. No faktycznie, to ze zaczalem zdanie z malej litery jest powaznym bledem burzacym caly sens zdaniaDożywocie dostaniesz od Sikor'a ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Nie. Bardzo lubie poprawną pisownie, można unikać polskich znaków, ale żeby to miało sens trzeba napisać to bez ortów ;] .Rozumiem, ze jak miales w sigu jakich kolwiek zamiast jakichkolwiek to nie lubiles poprawnej pisowni. Dopiero jak Sikor zaczal rozdawac % w tym temacie za bledy ortograficzne to polubiles "polska jazyk". :? Czyzby byla to niezbyt udana proba przypodobania sie moderatorowi? :D Edytowane 2 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Eh, grzechu tylko napisal, zeby carson porawil byka, nie jeden z was juz kogos upominal i nagle do grigoriego sie przyczepiliscie. Prosze sie nie klocic bo dam zaraz kazdemu bana i sie skonczy :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Rozumiem, ze jak miales w sigu jakich kolwiek zamiast jakichkolwiek to nie lubiles poprawnej pisowni. Dopiero jak Sikor zaczal rozdawac % w tym temacie za bledy ortograficzne to polubiles "polska jazyk". :? Czyzby byla to niezbyt udana proba przypodobania sie moderatorowi? :DWzrokowo mi nie pasowało i miałem napisane razem. Co do przydobania sie to odkryłeś prawdę :oops: EDIT: Dzięki Pioorek. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :* . Edytowane 2 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Wzrokowo mi nie pasowało i miałem napisane razem. Co do przydobania sie to odkryłeś prawdę :oops: EDIT: Dzięki Pioorek. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :* . Grzechu troche nie zrozumiales mojego posta, jakichkolwiek jest poprawnie. :D Przeczytaj jeszcze raz mojego posta wczesniejszego. @Pioorek Ja sie nie kloce, Twoj ban moze kazdego z nas sporo kosztowac. Chociaz bana z pizzy bym chetnie przyjal na twarz. :P Edytowane 2 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Grzechu troche nie zrozumiales mojego posta, jakichkolwiek jest poprawnie. :D Przeczytaj jeszcze raz mojego posta wczesniejszego.Źle zrozumiałem przez mój nos ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Chciałbym zauważyć, że nudno na forum się zrobiło. Mam nadzieję, zę przeczytacie ten post, bo to poważna sprawa. Nie daj Boże jakaś epidemia nudy wybuchnie. Poważnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Pewnie ze nudno. To juz dawno zauwazylem. Skonczy sie lato, zacznie szkola to forum znow sie zapelni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ja pier.... jakis festyn mi przed blokiem odwalili zaraz kur..... dostane . Lupia od 12 a beda do 24 ;/ ja pierdziele nie wytrzymam chyba ide gdzies na fajke zdala od tego halasu. Edytowane 2 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja pier.... jakis festyn mi przed blokiem odwalili zaraz kur..... dostane . Lupia od 12 a beda do 24 ;/ ja pierdziele nie wytrzymam chyba ide gdzies na fajke zdala od tego halasu.A jaka muzyczka leci? Cos ala 'dicso z pola'? :lol: U mnie w glosnikach w tym momencie slychac Everlast'a i utwor Black Jesus. Polecam. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Jakies discopolo nawet niechce mi sie tego sluchac , wiem ze pozniej ma byc jakis don wasyl :mur: jakis cygan. Festyn spoldzieliczosci najgorszemu worogowi tego nie zycze, umnie leci COMA teraz tak ze bym nie slyszal tego calego pieprzenia przed blokiem. Sorry za przeklenstwa ale musialem sie gdzies wyladowac. Edytowane 2 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 @psychodeliczny- Jesteś z Białobrzegów k. Augustowa? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A ja z nudów gram w Q3 na multiplayer :D może ktoś się dołączy??Nie moge postawić swojego serwera, więc albo ktoś jakiś stworzy, albo pogramy na jakimś publicznym :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Kurde ale Wy hałasujecie , obudziłem się przez Was. Może to i dobrze ? Miałem strasznie poryty sen ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Kurde ale Wy hałasujecie , obudziłem się przez Was. Może to i dobrze ? Miałem strasznie poryty sen ...Opowiedz. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Mozesz postawic serwer w Q3 ale musza wszyscy grac hamachi i lacza sie po lanie i nawalanka , robie tak z kumplami jak gram w CS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ale ja niegram po lanie, jak mozesz to stwórz serwer, to sobie pogramy w Q3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 no ja tez moge popykac w zmodowanego quake dajcie jakies namiary ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No to super:) tylko niech ktos poszuka wolny server, i da na forum IP, bo u mnie w grze juz nic nie wyszukuje:/ . Postarajcie sie, moze jeszcze cos z tego bedzie heh:) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horgrim Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Może taki mały OT ( o ile można o tym mówić w oślej ;) ) jeżeli kogoś z was ogarnia NUDA ( a o tym jest temat ) polecam sciągnąć teledysk Crucified zespołu Army Of Lovers :) totalna masakra :D Oczywiście nie myślcie sobie że ze mną coś nie ten tego - jestem metalem ;) Teledysk dostępny o tu Pozdro dla wszystkich userów Ppc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...