Gość rafifeo Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 hej.! jaki kupic zasilacz, zeby uciagnal to co mam w podpisie (1. komp :lol:) procka zamierzam jeszce wykrecic na 2,2 ghz :P ale ten zasilacz to tak do 100 zl :) i zebym potem mogl sie z nim przesiasc na A64 3000+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Hmmmm Fortron ? Sig ? :lol: Edytowane 28 Maja 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 dzieki :P a co mi powiesz o tym wynalazku z sig'a? :P aha, i jaki fortron? 350, 400...? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Masz o fortronach cały przyklejony topic. Zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Co ja Ci powiem o tym wynalazku ? Najlepsza zasiłka na świecie :D A tak na serio to cicha, dobra zasiłka. Średniej klasy. Za 50zł oddam od ręki ;P Dlaczego ? Bo zamawiam do 2go configa Tagan'a 430W a do mnie trafia tronje 550w, a nie lubie robić zapasów (wystarczy mi komp na pIII na strychu :D) Co do Fortrona to niech się inni wypowiedzą bo ja wiem tyle że sątanie i dobre :unsure: Edytowane 28 Maja 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Co ja Ci powiem o tym wynalazku ? Najlepsza zasiłka na świecie :D A tak na serio to cicha, dobra zasiłka. Średniej klasy. Za 50zł oddam od ręki ;P Dlaczego ? Bo zamawiam do 2go configa Tagan'a 430W a do mnie trafia tronje 550w, a nie lubie robić zapasów (wystarczy mi komp na pIII na strychu :D) Co do Fortrona to niech się inni wypowiedzą bo ja wiem tyle że sątanie i dobre :unsure: Tronje ? Chcesz kupić Tronje? :wink: ps. jak będziesz uruchamiał koputer z tym Tronje to uważaj na siebie i stań w bezpiecznej odległości, jeśli nic się nie stanie to nadal współczuję Twojemu kompowi bo ten Tronje daje na 12v niemal 1 v szumów ( dla porównania modecom 2.0 jakieś 8-9 x mniej ) Edytowane 28 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 tak jak poprzednicy polecam fortrona a jak chcesz nówke ze sklepu to bierz modecoma 350 2.0 z PFC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Fortron FSP350-60MDN® lub Modecom MC-350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tronje ? Chcesz kupić Tronje? :wink: ps. jak będziesz uruchamiał koputer z tym Tronje to uważaj na siebie i stań w bezpiecznej odległości, jeśli nic się nie stanie to nadal współczuję Twojemu kompowi bo ten Tronje daje na 12v niemal 1 v szumów ( dla porównania modecom 2.0 jakieś 8-9 x mniej ) Tronje JUŻ MAM w 2gim kompie. Może dziwnie to zabrzmi ale jest cichy i bardzo dobrze się sprawuje. Jednak potrzebuje tam czegoslepszego więc kupuje TG430 a do 1szego konfiga trafia tronje, pobnieważ jest lepszy od tego q-tec'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tronje JUŻ MAM w 2gim kompie. Może dziwnie to zabrzmi ale jest cichy i bardzo dobrze się sprawuje. Jednak potrzebuje tam czegoslepszego więc kupuje TG430 a do 1szego konfiga trafia tronje, pobnieważ jest lepszy od tego q-tec'a. Ostatnio jakiś sprzedawca chciał mi wcisnąć tego Q-TEC ... jakie są jego wady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Wady ? Określe go tak : najzwyklejsza zasiłka na świecie. Mając do wyboru QTec - Fortron, weź Fortrona, tak dla bezpieczeństwa. Już lepiej Chiefteca brać... Mam go dlatego że wtedy kosztowały te zasilacze 220zł i były to dobre zasiłki. Dlaczego nei polecam ? Ponieważ nie chcę aby inni mieli się wqrzać że coś nie działa albo coś. Dobry przykład to to że Tronje jest od niego lepszy :D Edytowane 29 Maja 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 powiem tak: zastanawiam sie nad tym fortronem 400 bo moge miec od kumpla za 50 zl - nowy .! a co do tego Qtec'a hmmm... nie znam sie na zasilaczach, ale o tym to nie slyszalem :P chyba nie kupie ;P dzieki wszystkim.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...