Skocz do zawartości
Gość rafifeo

Zasilacz...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rafifeo

hej.!

jaki kupic zasilacz, zeby uciagnal to co mam w podpisie (1. komp :lol:)

procka zamierzam jeszce wykrecic na 2,2 ghz :P

ale ten zasilacz to tak do 100 zl :) i zebym potem mogl sie z nim przesiasc na A64 3000+ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ja Ci powiem o tym wynalazku ? Najlepsza zasiłka na świecie :D

A tak na serio to cicha, dobra zasiłka. Średniej klasy. Za 50zł oddam od ręki ;P

Dlaczego ? Bo zamawiam do 2go configa Tagan'a 430W a do mnie trafia tronje 550w, a

nie lubie robić zapasów (wystarczy mi komp na pIII na strychu :D)

Co do Fortrona to niech się inni wypowiedzą bo ja wiem tyle że sątanie i dobre :unsure:

Edytowane przez v.e.n.o.m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ja Ci powiem o tym wynalazku ? Najlepsza zasiłka na świecie :D

A tak na serio to cicha, dobra zasiłka. Średniej klasy. Za 50zł oddam od ręki ;P

Dlaczego ? Bo zamawiam do 2go configa Tagan'a 430W a do mnie trafia tronje 550w, a

nie lubie robić zapasów (wystarczy mi komp na pIII na strychu :D)

Co do Fortrona to niech się inni wypowiedzą bo ja wiem tyle że sątanie i dobre :unsure:

Tronje ? Chcesz kupić Tronje? :wink:

ps. jak będziesz uruchamiał koputer z tym Tronje to uważaj na siebie i stań w bezpiecznej odległości, jeśli nic się nie stanie to nadal współczuję Twojemu kompowi bo ten Tronje daje na 12v niemal 1 v szumów ( dla porównania modecom 2.0 jakieś 8-9 x mniej )

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tronje ? Chcesz kupić Tronje? :wink:

ps. jak będziesz uruchamiał koputer z tym Tronje to uważaj na siebie i stań w bezpiecznej odległości, jeśli nic się nie stanie to nadal współczuję Twojemu kompowi bo ten Tronje daje na 12v niemal 1 v szumów ( dla porównania modecom 2.0 jakieś 8-9 x mniej )

Tronje JUŻ MAM w 2gim kompie. Może dziwnie to zabrzmi ale jest cichy i bardzo dobrze się sprawuje. Jednak potrzebuje tam czegoslepszego więc kupuje TG430 a do 1szego konfiga trafia tronje, pobnieważ jest lepszy od tego q-tec'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tronje JUŻ MAM w 2gim kompie. Może dziwnie to zabrzmi ale jest cichy i bardzo dobrze się sprawuje. Jednak potrzebuje tam czegoslepszego więc kupuje TG430 a do 1szego konfiga trafia tronje, pobnieważ jest lepszy od tego q-tec'a.

Ostatnio jakiś sprzedawca chciał mi wcisnąć tego Q-TEC ... jakie są jego wady ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wady ? Określe go tak : najzwyklejsza zasiłka na świecie. Mając do wyboru QTec - Fortron, weź Fortrona, tak dla bezpieczeństwa. Już lepiej Chiefteca brać...

Mam go dlatego że wtedy kosztowały te zasilacze 220zł i były to dobre zasiłki.

Dlaczego nei polecam ? Ponieważ nie chcę aby inni mieli się wqrzać że coś nie działa albo coś.

Dobry przykład to to że Tronje jest od niego lepszy :D

Edytowane przez v.e.n.o.m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rafifeo

powiem tak:

zastanawiam sie nad tym fortronem 400 bo moge miec od kumpla za 50 zl - nowy .!

a co do tego Qtec'a hmmm... nie znam sie na zasilaczach, ale o tym to nie slyszalem :P

chyba nie kupie ;P

dzieki wszystkim.!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi