Skocz do zawartości
Sajrus-World

Moje Chłodzenie Chipsetu K8ns :)

Rekomendowane odpowiedzi

po kij taki radiator i wentyl ? jak ten chipset tak sie az nie grzeje i nawet po o/c nie wymaga az takiego chlodzenia ;d

jakas grafa na agp tam teraz wejdze ? watpie.... ;]

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wejdze żadna grafa, chłodzenie Titan Vanessa było zamontowane dlatego żeby wyciągnąć jak największe HTT z mobo.

Niemiec i reszte to was zdzwiwie niby nie potrzebne według was też tak myślałem oczywiście do normalnej pracy nie potrzebuje cudów :) a więc tak max co wyciągnąłem to HTT351 radiator i wentyl 80mm nawiew po założeniu tego Titana udało mi się wycisnąć z niej HTT360. Po wyżej HTT351 na radiatorze od gigusia i nawiew robiły sie straszne krzaki i po chwili komp zwisiał. Oczywiste że to chłodzenie nie będzie cały czas jedynie teraz gdyż chce zobaczyć max płyty :)

Edytowane przez Sajrus-World

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a potem wystawisz na allegro z olbrzymim hasłem 360 HTT i ludzie sie na niego rzucą, tylko potem jak będą chcieli uzyskac 360 na zwykłym radiatorze to sie srogo zawiedzą

Czy wystawie czy nie to niewiem, ale pewnie dam screena ile poleciał i oczywiste że zaznacze że nie poleciał tyle na standartowym radiatorze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem, że standardowy radiator był za cienki, ale boxowy radiator od jakiegoś procka w zupełności by wystarczył i zgadzam się z Niemcem, że to jest przerost formy nad treścią.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi