wronek1111 Napisano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie natknąłem sie na ciekawy serwis. Box.net, po darmowej rejestracji umożliwia na przechowywanie do 1GB danych. Możemy utworzyć na swoim internetowym dysku własną hierarchie katalogów i plików. Serwis pozwala również na udostępnianie swoich plików osobom trzecim. Po zaproszeniu do serwisu 5 osób, pojemność naszego konta się powiększa. Ponadto, użytkownicy maców mogą korzystac z dobrodziejstw box.net, w taki sam sposób jak z konta .mac. (zobacz jak) Tak więc drodzy forumowicze, forumowiczki zachęcam do rejestracji smilies/wink.gif Rejestracja przez zaproszenie: http://www.box.net/signup/invitation/wronek666@o2.pl Lub, jeśli nie chcesz bym miał większy internetowy dysk: http://box.net/ Wiecej informacji, oraz kilka screen'ów: http://www.uneasysilence.com Edytowane 2 Czerwca 2006 przez wronek1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalo Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Fajna sprawa, ładnie i przejżyście zrobione, już się zarejestrowałem, ciekawe jak to będzie działac w praktyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Fajny pomysł, wykonanie tego serwisu też. ale mi się chyba to nie przyda raczej ;-) Ale znajomym powiem pewnie :-D Edytowane 13 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg505 Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 a jak z wilkoscia zalacznikow (plikow)? bo napewno jest jakis limit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
westsajd Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 10MB na koncie "basic" czyli darmowym. Po zaproszeniu 10 osób albo płaceniu (chyba) 5$ co miesiąc można więcej ale o ile to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg505 Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 na gmail, walla jest podobnie z tym ze na wala masz 2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbchp250 Napisano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2006 Na: -Opera 9.00 beta problemy występują (nie da sie pobrac, wybrac opcji pliku itp.) -Opera 8.54 problemów brak -FireFox 1.5.0.4 problemów brak -InternetExplorer problemów brak Fajne to cuś Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o-skar Napisano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2006 jak ktoś wyzej napisał: konto gmail + gmail drive w windowsie jest lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronek1111 Napisano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2006 dzieki purowcy za rejestracje z linka - mam dysk 5gb i transferu 20gb :) ciekawe kiedy to wykożstam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toman Napisano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2006 Kliknalem dzieki, dodatkowe wirtualne miejscie sie przyda. BTW, tak sie zastanawiam czy nie jestes tym samym wronkiem z pc-tuning :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGJ Napisano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2006 Słabe. Mam 30GB bez zadnych limitów(na własnym serwerze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...