Gość Lemon-Cola Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Na ile sposobów można sprzedawać "Maxa Payne"? Jak pokazują doświadczenia zdobyte na moskiewskim stoisku z piratami - na cztery. Przyjrzyjcie się tylko tytułom jednej i tej samej gry na powyższym zdjęciu. Może u nas nie jest to taką rewelacją (bo na Stadionie Dziesięciolecia mamy takie obrazki regularnie), ale Zachód się zaśmiewa - i mnie mimo woli też to nieco rozbawiło. Bo, jak widać, jedną i tę samą grę można sprzedawać jako cztery różne tytuły: - Max Payne 2 - Max Pain 2 - Max Payene 2 - Max Paine 2 Brakuje jeszcze tylko "Maksa Pejna" pisanego cyrilicą. ;) Dawno nie widziałem tak radosnego popisu pirackiej inwencji. Autorów pod żadnym pozorem nie powinno się zamykać za piractwo, bo z takimi pomysłami widzę przed nimi świetlaną przyszłość w branży komediowej. Za to w grach są już chyba spaleni... Źródło: Kotaku Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Az sobie humor poprawiłem przed pójściem spać :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Haha dobre! tak z rano sobie człowiek humor chociaż poprawił ;] Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Swoja droge to te piraty sa dosc orginalne ;] Okladki, boxy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Niezłe lolki muszą z nich być :lol: Ale czego nie robią, by podnieść sprzedaż :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Każdy potencjalny nabywca znajdzie coś dla siebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 to ja poprosze "grant thief autko" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Każdy potencjalny nabywca znajdzie coś dla siebie :wink:Od kilku lat na stadionowych stolach mozna Duke Nukem Forever kupic B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 @Kas, Mnie chodziło o te Maxy Pejny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 to ja poprosze "grant thief autko" :lol: A ja chce "Nit for Spit: Mołst łontet" hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No to ja bym chciał Łindołwsa Wiste :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...