Fisher Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Karta na którą czekalo wielu jest juz do kupienia: -Galaxy GF 7300GT 256mb 128bit - Zalman - 479.99zl -Galaxy GF 7300GT 128mb 128bit - 364.99zl -Palit GF 7300GT 128mb 128bit - 349.99zl Test tej karty na stronie e-gielda.com.pl Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 I bardzo dobrze, ze karta sie pojawila na polkach naszych sklepow. Imho szykuje sie kolejny hit. Zobaczymy co ATi pokaze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 O o o. Po Oc ta karta prawie dorównuje 7600gt bez oc (przynajmniej w 3dmarku i o ile te wyniki sa prawdziwe). Naprawde nie jest to taki zły pomysł z tą kartą. Jeżeli wyniki okażą sie prawdą (a pewnie tak bedzie ;P) to karta ta rzeczywiście może okazać sie hitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 -Galaxy GF 7300GT 128mb 128bit - 364.99zlo, ta nawet od rana zdazyla staniec o 15zl bo byla za 379,99 :) bardzo ciekawa karta jak za ta cene.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 za 379.99 jest na allegro.pl sprzedawana tez przez arche ;] na allegro tez jest caly opis palita ktorego na stronie arche.net.pl nie ma Ja czekam az te karty troche stanieja. i w wakacje mam zamiar ja kupic bo jest swietna przy tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a jest też temat o tej karcie już nazywa sie 7300gs/gt czyli low end na pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 kurde to ja wydalem niedawno kupe kasy na 6600GT a tu jakis low end 7300 bije go na glowe :mur: i tego wlasnie nienawidze w rynku kart graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 zgodze sie z tobą ZIBI. Dopiero co kupi się jakąś karte a tu już nast. wychodzi o wiele szybsza za prawie tą samą cene ;/ nie da się w tym rynku być na czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 jak ktos chce takiego palita to za 339 oddam. nowki, gwara, FW itepe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Czy ta karta wyjdzie na AGP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 mi sie wydaje ze nie wyjdzie. 7600 tez nie wyszla... :( ale jak by ta 7300gt byla dostapna na AGP to z checia sam bym zamienil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Szkoda , pozostaje mi jedynie R9800 Pro Sapphire :( Cena w stosunku do parametrów nieźle daje po oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...