bogas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Moim skromnym zdaniem lepsze od wystrzeliwania św. Mikołaja z katapulty :D Porrasturvat - Stair Dismount Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dla mnie nowe, bo linka dostałem mailem wczoraj. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehe ja tego ne widziałem.... dla mnie i jak dla wielu zapewne będzie to nowe.. P.S. wkurzają mnie takie posty jak twoje bruce(łeee stare, spóźniłeś się, już dawno to widziałem itd..), widziałes po co pisesz że stare, zatrzymaj to dla siebie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ufff... już nie mogę. Wyciągnąłem max. 58630. Dam odpocząć tej nieszczęsnej duszy zrzucanej ze schodów ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ponad 76k; chyba niezle; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 A kto wie, gdzie mam udezac by uzyskac ponad 100k??? Bo nie moge tej magicznej przekroczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 byyyyyyyyloooooooooo z mieeeeesiaaaaaaaacccc teeeeeeemuuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 fajne :P nei widzielm wczesniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 nawet spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja dostalem linka wczoraj i padlem (ze schodow) :wink: wypasiona gierka ma ktos jeszcze namiary na takie kwasowe programiki/gierki? udalo mi sie jak narazie 63534 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 64195 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 juz w to gralem kiedys :) ale fajna gierka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 staaaareeee ale nie ma co ukrywac ze fajne ;);) :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 najwidoczniej wielu z was nie rozumie ze forum nie jest hermetycznym srodowiskiem i ze codziennie rejestruja sie nowi ludzie .. i co wtedy ? dla nich wszystko jest nowe a szczegolnie ta gierka wiec wyluzujcie no chyba ze aha : +1 looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 calkiem fajna le juz kiedys w to gralemmmmmmmmm:PPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Niezbyt nowe - fakt. Ale ciągle bawi, rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 76 402 - to byla moja nauczycielka matmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoom Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 moj wynik to : 110289 :) niezle , uderzenie centralnie w plecki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja nabiłem 131431 :D Żeby sie na liste wpisać musze mieć powyżej 68254 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mnie sie narazie udaje 60 k, macie jakies patenty zeby miec 100k? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 no moj rekord o narazie 74k udezeniem w stope:PPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 eh a ja mam skromne 43k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoom Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja patentu nie mam , nie potrafie drugi raz tego wyniku powtorzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 70k :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...