zokzok Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam. Posiadam oryginalna ver. gry Medal Of Honor: Allied Assault. Porysowały mi się płytki oraz jedna jest lekko pęknieta. Chcialbym wykonac kopie zapasowa. Wiem ze do tego celu mozna uzyc programy Alcohol 120% tylko, ze trzeba wybrac odpowiedni profil. Czy moze ktos powiedziec jaki ? Badz polecic innny program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Nie przypominam sobie aby w Alcoholu były jakies profile :| Przynajmniej u mnie nie ma. Możesz także sprobowac programem CloneCD Edytowane 18 Czerwca 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Hmm trochę trudno będzie zrobić kopie zapasową z już porysowanych (pękniętych?) płytek. Kopie zapasowe najlepiej robić tuż po kupnie gry czy filmu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.cdrinfo.pl Na tamtym forum sie zapytaj :) @.Kuba: Profile są i to od groma a CloneCD to można włożyć głęboko! @Barthezzo: No zgadza się. Ja tak robie zawsze! Edytowane 18 Czerwca 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie przypominam sobie aby w Alcoholu były jakies profile :| Przynajmniej u mnie nie ma.Klikasz np. kreator kopiowania i po lewo na dole masz Profile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jednak są :). Fajnie że człowiek całe życie sie czegos uczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Odpalasz Clony XXL, który bada zabezpieczenia na płycie, wybierasz odpowiedni profil w Alcoholu i jedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ustaw profil SafeDisc ale ten starszy i kopiuj z prędkością 4x. Oczywiście najpierw rób obraz a później na płytkę. Nagrywanie ustaw z prędkością 4x. Ale IMO MoH:AA nie miało chyba zabezpieczenia, dopiero dodatki miały... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...