Niemiec Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 poszukuje kolorowej laserowej drukarki, cena powiedzmy do 1,5k. glownym kryterium jest koszt eksploatacji, bo drukujemy dosc duzo, chodzi tu glownie o koszt i wydajnosc tonerow, ale tylko oryginalnych, zamienniki nie wchodza w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 czyli cosik laserowego :wink: też szukam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) czyli cosik laserowego :wink: też szukam :) Mam Epsona C1100 i nie narzekam, kupić można go za jakieś 1000 zł. Tonery kolorowe kosztują około 450 zł za 4000 stron, a czarny 250 za 4000 stron. Wydruk szybki, jakość idealna. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 znajomy mi ja polecal, w pracy poza jedna kyocera mam same HP od 1000 po 3880 i DJ1280 i spisuja sie git i myslalem o HP ale materialy eksploatacyjne sa drozsze niz do tego epsona. moze jeszcze jakies wypowiedzi?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Jak chcesz bardzo tanią drukarkę w eksploatacji to polecam XEROXa Phaser 8550, jest to drukarka stało atramentowa tzw. mydełko. Drukuje jak burza, wydruki bardzo piękne, ma bardzo rozbudowany system zarządzania, powiadamianie o wszystkim za pośrednictwem maila, tylko koszt zakupu jest trochę większy, ale wszystko zależy od Twojej firmy. Zasodniki do niej kosztuja za 3 mydełka na 3000 stron płacisz około 300 zł, 6 mydełek czarnych jest w cenie 3 kolorowych. Drukarka w panelu kontrolnym pokazuje ile sie drukuje z danego IP, a także jakie jest procentowe zużycie danego koloru. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez M@r3C3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 chyba wygral epson 1100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 chyba wygral epson 1100.Dobry wybór. Będziesz z niej zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...