Skocz do zawartości
slavok

Ceny Biletów Lotniczych

Rekomendowane odpowiedzi

Intertesuje mnie jedna sprawa, jak jest z opłatami lotniskowymi w przypadku tanich lini lotniczych np. central-wings, czy jeżeli rezerwuje sobie bilet dajmy na to dzisiaj… za 148zł x 2 – czyli to jest cena biletu… doliczają mi do tego „Stała opłata pasażera 198,00 PLN” czyli za 2 osoby, czy to jest opłata lotniskowa ?? i czy cały koszt przelotu (od lotniska do lotniska) wynosi wtedy tak jak to jest podane przy rezerwacji:

BILET I STAŁA OPŁATA PASAŻERA

Przelot docelowy

2 Dorosłych po 148,00 PLN 296,00 PLN

Stała opłata pasażera 198,00 PLN

Razem 494,00 PLN

Czy będę musiał coś jeszcze dopłacić (np. na lotnisku) ?? są może jakieś inne opłaty lotniskowe bo nie mam doświadczenia z tymi tanimi liniami…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BILET I STAŁA OPŁATA PASAŻERA

Przelot docelowy

2 Dorosłych po 148,00 PLN 296,00 PLN

Stała opłata pasażera 198,00 PLN

Razem 494,00 PLN

Czy będę musiał coś jeszcze dopłacić (np. na lotnisku) ?? są może jakieś inne opłaty lotniskowe bo nie mam doświadczenia z tymi tanimi liniami…

To jest cala kwota. ZTCW to CentralWings ma jakas tam promocje i wlasnie wszystkie oplaty lotniskowe itp. maja obecnie w cenie 99PLN/osobe. Zatem na lotnisku doplacac nic nie bedziesz musial.

Zorientuj sie za to co do limitow bagazu i ile kosztowac Cie bedzie ewentualna doplata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

99PLN/osoba to oni maja standardowo, nie w promocji ;)

@slavOK: to co podales to caly koszt biletu, pod warunkiem, ze miescisz sie w limitach bagazu: 20kg rejestrowany i 5kg osobisty (zabierany do kabiny), na ten drugi jest tez ograniczenie wymiarow. Przy czym np. laptop, aparat, kurtka, parasol itp. do tych 5kg nie sa liczone.

Rowniez za przewoz niestandardowego bagazu (rower, deska surfingowa, itp.) doliczane sa oplaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Centra Wings bagaz 20kg a podreczny 5kg, ceny biletow to cena biletu + 99zl (na dzien dzisiejszy) oplata pasazera wszytko masz napisane na stronce centralwings gdzie mozesz sobie kupic bilety bez posrednictwa biur podrozy, naliczaja sobie po 50zl od biletu (to tez jest zalezne od biura)

http://www9.centralwings.com/index.pl.shtml

stronka cw :) polecam wejsc w FAQ - naprawde sie postarali ;) napisali chyba wszystko :)

Edytowane przez D@ve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi