Kyle Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Właśnie porównałem plik o rozmiarze 4,3 GB ( Video HDTV 720p Gladiator ;) ) na SP2504C i oba pliki są identyczne ! ps. Jacek .... i jak dysk pracuje po aktualizacji BIOS ? Edytowane 25 Lipca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie zaktualizowałem bo podczas sprawdzania jednej z dyskietek straciłęm cierpliwosc i wyjałem ja podczas odczytu.. stacja sie ukszodziła :P Mam gdzies druga, moze sie skusze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie zaktualizowałem bo podczas sprawdzania jednej z dyskietek straciłęm cierpliwosc i wyjałem ja podczas odczytu.. stacja sie ukszodziła :P Mam gdzies druga, moze sie skusze...Ale to się nie aktualizuje z dyskietki tylko płyty ( np. DVD ) ... obraz płyty jest do ściągnięcia tam gdzie BIOS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Faktycznie :P Teraz obadałem tekst.. coz, stacja dyskietek to przezytek ;) hehe Kiedy indziej moze to zrobie, choc nei spieszy mi sie a robił bym to dla samego faktu zaktualizaowania biosu.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 A powiedzcie jakie dysku macie wadliwe ATA czy SATA ? Dodam ze moj smiga super ponad rok :) Aczkolwiek kumpla 160GB reklamowalismy po kilku miesiacach bo kopał pliki, szczegolnie tez duze. Nowy 160Gb ktory dostal tez chyba jest kopniety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...