Skocz do zawartości
pok

Kto Sie Zna Na łacinie, Ale Nie Podwórkowej?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to widzę, to kojarzy mi się z Ibrahimovic'em :(. Dla nie wtajemniczonych ma taki tatuaż. Strasznie go nie cierpie jak większość na ppc ;d Tylko on ma po angielsku "If you don't know me, don't judge me".

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quidquid latine dictum sit, altum videtur:>

Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze :>

:>

te pierwsze co ktoś przetłumaczył to raczej jest źle bo nie ma w google ani jednego konkretnego wyniku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ale jest taka opcja... Ze tego nikt nie zrozumie... i ludzie beda sie pytali co masz wytatuowane... a skoro to ma byc w malo widocznym miejscu... to jak mniemam... chcesz szpanowac przed osobnikami plci przeciwnej albo na plazy :lol: ... i dlatego musi byc po lacinie:> Bo gdyby chodzilo o samą sentencje, to jezyk polski jest rownie dobry:> A jak chcesz byc Pr0 to po angielsku se zrob - wiecej ludzi zrozumie i bedzie dzialalo rowniez za granicą :P Albo wiem - w grece! Greckie pismo na kazdym zrobi wrazenie:>

Ps.

Nie bierz tego co mowie na powaznie - tak tylko sobie rozkminiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no... hehe. W mało widocznym miejscu, bo t ma być dla mnie a nie na pokaz. Gdybym chciał zeby wszyscy to widzieli to bym na rękach to wywalił. Ale i tak ludzie nie zrozumieją co np. mi daje tatuaz.Poprostu to lubie i tyle, a poza tym to moja skura i bede robić z nią co chce:) A jezeli chodzi o płec przeciwną to... nie potzrebuje szpanować bo na szpan lecą tylko pier.... słodkie idiotki i blachary które z chęcią bym powystrzelał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie tak szukam i szukam na tych google ale nic konretnego. No nic może coś sie jednak znajdzie kiedyś. Dzięki za odp.

Przeciez ci napisalem tlumaczenie <_<

Lacine trzeba tlumaczyc tak jak napisal poca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi