Carson Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja raz mialem na starcie czarny ekran to pomogla natychmiastowo zmiana kamery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no dawajta jedziemy jakis wyscig, bo stunty z deczka nudne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jesli macie problem z czarnym ekranem to po prostu wcisnijcie klawisz odpowiedzialny za zmiane widoku. Domyslnie "C". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) gramy coś o 13? mogę zahostować B) sry, o 14, spojrzałem na moją godzinę :) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 gramy coś o 13? mogę zahostować B) sry, o 14, spojrzałem na moją godzinę :) Ja mogę zagrać ;) Tylko bez stuntow, plz, to jest nudne jak flaki z olejem. Najlepiej na przemian Race/Derby i wyscigi róznymi smiechowymi pojazadami (school bus :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 narazie są 4 osoby, nikt nie chcę dołączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mam trochę czasu to moge się pościgać, tylko bez stuntów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jakbyscie tworzyli jakies nowe listy to mnie zapisac ;] w grze nick micson :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja dolaczam do was,nick DaRo kucyk mnie zwerbowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 zaraz się zbieramy panowie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 To moze na najakas konkretna godzinke sie umowimy ?? - moze 21 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jaka nazwa serwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jak jaka nazwa serwera ? - laczysz sie do sieci w hamachi, wchodzi pozniej w grze na LANA i tam jezeli ktos z forumowiczow zalozy serwer to sie dolaczasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 jadymy coś? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No ja moge, na hamachi widze tylko 2 osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ale co trzeba wpisac w "joint the network"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...718&st=170# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzięki :) Wlazłem na Hamachi i w grze na LANA i pisze, że nie ma serwerów... Nie znam się na tym :( Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 bo nikt narazie nie gra... za mało ludu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 chetnie bym z wami pogral, ale mam zonka, bo zaraz po tym ekranie gdzie ladnie pisza o zapinaniu pasow gra wyskakuje mi do pulpitu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja chętny dzisiaj pod wieczór jak coś ;] tylko muszę obcykać co i jak, ale gra, a przede wszystkim, zabawa jest przednia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 tez bym z Wami chetnie pogral, ale dalej nie moge wejsc do menu, zaraz przed nim mam pulpit, cze z oc czy bez niego. moze ktos pomoze... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ktoś chętny na dziś o 21h? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) ja chętny...ale bez grzesia nie gram :mrgreen: ;] no to dzisiaj byly, aż dwie osoby, moze jutro jakies większe pykanie ? Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No to może dziś coś skołujemy o 21h? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) faq przeniesione do 1 posta Edytowane 1 Września 2006 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 dobre! ;] co do wymagan, moj kumpel gra na p3 933mhz 768MBram i radku 9600SE ~srednie detale i jest super grywalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) mały błąd AAx16 i AAx6 A no to może Lanc powiesz co trzeba zrobić by odblokować autobus i ciężarówke? Edytowane 1 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Mi się wydaje, że trzeba przejść GRAND Tour (odblokowuje się po przejściu jednego z trybów na 100% ;]) Ale nie jestem pewny na 100% bo nie przeszedłem całej gry ;) Mam skończone Derby i Race na 100% + street na 40% a Grand Tourow nie grałem :) Ale poszukam zaraz co do tego autobusu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 ja mam ukończone Derby , Race na 100% + street na 100% i Grand Tour 100% oprócz tych konkurencji zręcznościowych i nie mam samochodu INSETTA , ciężarówki i autobusu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...