Gość rafifeo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 siema. zainstalowalem sobie program bitcomet i od razu po instalacji zaczal sciagac jakis plik. ale nie ma tego pliku w zadaniach sciagania. ja wogole nic nie dodawalem. myslalem tez ze bc wariuje i tak naprawde nic sie nie sciaga, ale cale lacze jest wtedy zapchane o_O nawet nie da sie tego zapauzowac o_O o co chodzi? ;] dodam, ze przeinstalowywalem bitcomet'a 4 razy o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Odinstaluj i wywal wszystkie wpisy w rejestrze, moze pomoze. Swoja droga sprobuj utorrent, niemal identyczny wyglad a zajmuje minimalne ilosci zasobow jak i przestrzeni dyskowej. Ponadto nie jest banowany i oferuje duzo wiecej. Posiada takze wbudowana gre tetris ^_^ µtorrent Edytowane 6 Lipca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a oi co chodzi z wywaleniem tych wpisow? o_O mok sproboje uttorrent :D super <_< ut tez zaczyna od razu jakis plik sciagac ;/;/;/ a na dysku nie mam zadnego *.torrenta rozpoczetego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 No to chyba czas zrobic skan jakims antyspyware... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 robie codziennie ;] ale chyba juz sie ten plik przestal sciagac :) moze sie sciagnal juz ;P dzieki za pomoc i dzieki za tego utorrent'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Czasy BC już się skończyły. Co nowsza wersja to większy syf. Utorrent to bardzo dobry programik, szybki, mało zajmuje. Niemalże ideał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Niemalze. Czy ktos wie czy utorrent pokazuje gdzies ilosc seedow i peerow pobrana z trackera? I nie chodzi mi o ta widoczna w golwnym oknie programu, bo tam jest towarzystwo lacznie z trackera i DHT. A niestety o ile przy DHT pokazuje ilosc osob w swarmie, to przy trackerze jest tylko napisane "working". Tej jednej rzeczy mi po przesiadce z BitCometa brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Niemalze. Czy ktos wie czy utorrent pokazuje gdzies ilosc seedow i peerow pobrana z trackera? I nie chodzi mi o ta widoczna w golwnym oknie programu, bo tam jest towarzystwo lacznie z trackera i DHT. A niestety o ile przy DHT pokazuje ilosc osob w swarmie, to przy trackerze jest tylko napisane "working". Tej jednej rzeczy mi po przesiadce z BitCometa brakuje. A tu sie nie zgodze. W glownym oknie programu jest podana ilosc tylko z trackera. Ilosc Peer/Seed's z wezlow DHT jest napisana przy polu Status DHT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja tam wole eMule'a ;) Po odpowiednicjh ustawieniach ściąga maxem a plików trochę więcej można znaleźć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ja tez mam emule, ale nie potrafie go dobrze skonfigurowac :( ale torrenty tez sa fajne :) ale jak to jest? od seedow sciagam, a do peerow wysylam? :) czy na odwrot? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Peer to wysyłający a Seed to pobierający i wysyłający. Tak to chyba jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 a jak powinienem ustawic max predkosc sciagania i wysylania jesli mam Mm 128kB? :) ustawilem terac: sciaganie: 16KB wysylanie:10KB i jak ustawic ten port nasluchu (czy jakos tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja u siebie mam neo 256 (32/16) i mam ustawione na bez limitu/5 :lol: A ten port to mam wpisane 27273. Tak poprostu miałem ;) Ściąga całkiem całkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Peer to wysyłający a Seed to pobierający i wysyłający. Tak to chyba jest.... Odwrotnie: seed ma calosc i wysyla, a peer jest w tarkcie sciagania (i wysylania przy okazji). @Son1c - dzieki, ale chyba nie do konca tak jest, bo jak sciagalem z niezywego trackera to w glownym oknie mialem podana ilosc seedow/peerow dostepna. Port nasluchu mozna ustawic dowolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszak15 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam. Mam taki problem. Chciałbym aby bitcomet startowal sciaganie plików wraz z jego uruchomieniem. Czy takie cos jest mozliwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Tak, jest to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszak15 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 A w jaki sposob mozna to zrobic. Szukałem w opcjach bitcometa i nimogłem znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Faktycznie, ciężko to znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszak15 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ale jak ja zaznacze ta opcje to i tak sie niestartują zadania. Zainstaluje nowego bitcometa moze to cos da. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Na 100% działa... Przynajmniej mi działa jak komputer w nocy zaliczy np. reseta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Hmm dziwne. Zainstaluj najnowszy 0.70. Ale usun najpierw pozostalosci z Program Files... Dziala na 100% Edytowane 25 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 W 0.60 tez mi to dzialalo bez najmniejszych klopotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zeby nie smiecic i zakladac nowy watek Czy ktos uzywajacy bc ma problem z blednymi plikami? Powiedzmy mam torrenta initiald i ciagne po jednym odcinku. Czasem sciagnie normalnie a czasem po ukonczeniu avik jest tak zjechany ze zaden program nie moze go naprawic... Chyba przyjze sie temu utorrent.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Czasem sciagnie normalnie a czasem po ukonczeniu avik jest tak zjechany ze zaden program nie moze go naprawic...Używasz tego: http://phoenixlabs.org/pg2/ ??? Jeśli nie, to czas najwyższy zapoznać się :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejdej5 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Z peer guardianem trzeba sie zapoznac jesli sie uzywa publicznych trackerow. Na prywatnych nie ma obaw. Zreszta na publicznych tez nie ma mozliwosci zebys zle dane sciagal jak w emulu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...