matdys Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 mam właśne źrudło dochodów "odchodów "dlaczego zawsze szyscy podkreślają to, że mają swoje źrudło dochodów ? :-| Czasami żal mi jest jak oglądam sig'a kogoś tam kto ma podzespoły o wartości takiej że aż głowa boli, zamiast wyjechać sobie na wczasy, pozwiedzać, lub nawet do baru się przejść.. to siedzi przed tym PC i gra w jakiś nudny tytuł i się cieszy jak to wygląda/chodzi... masakrażal to się robi gdy sie czyta takiego posta <_< Nie pomyślałeś, że można mieć i wypasione podzespoły, i jeździć na wakacje? lub przejść się do baru? Co do cieszenia się, to niektórych bardziej bawi np. Battlefield, czy ssx'a niż siedzenie w barze... Pozatym z kąd wziąłeś to PC (tutaj większość to konsolowcy :) -ave konsole!) i dlaczego sądzisz, że ktoś siedzi i gra w nudny tytuł... Nudni to są fanboye- Pana Tadeusza ;) próbujący nam wtłuc do głowy, że jesteśmy niedorozwinięci :) Wiem zanudziłem i z tematu uciekłem.. ale co tam.. :D pozdrawiam wszystkoch dobrych ludzi... Zanudzić nie zanudziłeś ;), pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 matdys - hmm nie mam pojęcia czemu wspomiałem o kasie.... .. Fakt troche się zapędziłem z niektorymi wypowiedziami, ale po części stoje przy swoim.... :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...